Luna
Mitt foerste nattbilde. Oensker hjelp om hva som er bra og hva jeg kan gjoere bedre.
Bildet inngår i albumet Hemsedal -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-03 09:33:38
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-12-05 01:37:57
    Versjon #3
Utstyr
  • Panasonic DMC-LX2
  • -
  • Blenderf/6.3
  • Lukker5s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger229
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226320} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Hei Wenche!
Syns dette var et fint nattbilde og tror faktisk jeg liker V2 best om jeg syns V1 er bra også,men den blir på en måte litt tom.Syns det er fint i V2 at du har med husene.Kan ikke komme med så hjelp her jeg,syns det ser ganske så bra ut.Syns ikke det er så mye støy heller,det er vel et av de største problemene med sånne bilder:-)
Hilsen Tone!
Anne-Lise S.

Enig med Tone! V2 forteller mer, mens V1 blir tomt. Nydelig blåfarge, god og rolig nattestemning, og månen får du flott frem.

Anne-Lise
Ivan H.

Hei!

På v2 ser det ut som greina nede til venstre er mer i fokus enn husene og fjellene, men vanskelig å tyde når man ikke har orginalen, så mulig jeg tar feil her.

På v2 synes jeg treet nede til venste og midten forstyrrer litt, kanskje de kan tas vekk?

Ellers et fint nattbilde :)
Anders K.

Hei Wenche. Jeg likte dette bildet veldig godt. V2 var finest etter min mening, pga det gir mer stemning i bildet. Et fint nattbilde du bør være fornøyd med:)
Mvh Anders.
Wenche J.

Tusen takk alle sammen for fine og konstruktive tilbakemeldinger. Det er meget oppmuntrende for meg:) Skal legge ut en versjon etter Ivans forslag:)
MvhWenche
arvid k.

Elsker den blå fargen, den er bare lekker. Liker og versjon nr 3, der du har fjærnet grenene i nedkant, flott motiv. Liker og månene, den er klar og fin med lit tåke rundt seg, kan bare si at dette er meget godt arbeid, og en flott stemning du har fanget inn.
Mvh Arvid K
Fred S.

Ingen lasso rundt fru Luna, se r jeg; derimot er det faktisk ok at hun er litt ute av fokus, månene på slike bilder blir ofte for utbrente, men denne fungerer rimelig bra. Naturen ellers er vakker, kompen kledelig diagonal og grei, og alt i alt har du vel lykkes rimelig bra med ditt første nattbilde.

vh fred
Tone A.

Hei
Eit flott nattbilde med fine blåtonar og kor eg likte versjon 2 med trea i forgrunnen som er med å gi bildet dybde. I versjom 3 er det fortsatt nokre greiner nederst i høgrekanten, og dei forstyrrar når det er så tomt nederst alikevel. Du kan jo ta eit lite kutt nederst også.
Elles er det eit vakkert landskap med bølga og høge fjell som gjentek seg bakover og gir fin dybde. Her er det både mørke treparti og bare snødekka fjell, som gir ein fin kontrast til blåtonane på himmelen.
Og himmelen med eit bølga skydekke, og ein dus måne gjer mykje for bildet dvs det er ein flott kontrast til det kalde landskapet. Husa er fine fargeklattar og gir liv til bildet.
Når det gjeld nattbilde så brukar eg stativ, og når blåtimen startar er det ofte mykje lys og eg startar med blendar 8 og endar som regel med 4-5 når det er heilt mørkt. Når det er snø så er det jo mykje lys i blåtimen, så då må ein prøva seg fram. Flott første forsøk med fine blåtonar og ei stille stemning under la luna.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu