Tears of Nature...
Bildet inngår i albumet Blomster og planter -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-03 23:04:22
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger381
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226482} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (34)
Kjetil Greger P.

Nydelig struktur her.. Vakkert..
Men kunne tenkt meg litt mer ''smell'' i fargene
Anne-Lise S.

Takker! Kan gjerne forsøke meg med litt mer smell i fargene, men når sant skal sies så er dette løvet svært lyst og mer grågrønt enn grønt. Derfor de svake fargene. Det er også baksiden av et løv, som du sikkert ser. Legger likevel ut en versjon til, med litt mer farge.

Anne-Lise
Odd E. k.

Hei Anne-Lise!
Flott struktur, der dråpene forstørrer bladet og fremhever strukturen meget bra. Flott mild farge i bladet som er behagelig skarpt og som sammen med lyset fremmer den flotte strukturen. Komposisjon og utsnitt sitter som det skal. Liker dette bildet meget bra. Meget bra fanget Anne-Lise!

Mvh

Odd E
Anne-Lise S.

Hjertelig takk, Odd E! :-) Dette er et lite utsnitt av en helhet. Jeg synes selv jeg fikk til fokus bra her. Kameraet er håndholdt, så jeg holdt pusten ei stund kan du si...

Anne-Lise
Avsluttet .

Syns dette er veldig godt komponert Anne-Lise og jeg liker strukturen du har fått fram.Også fine naturlige farger:-)Bra dette!
Hilsen Tone!
Ivar B.

Synes dette ble meget bra! Herlige detaljer og et spennende makrolandskap. Fin struktur i bladet, og god komposissjon. Dette likte jeg. Mvh Ivar.
Mari G.

Kjempeflott bilde :)
Stig Børre E.

Oj - dette ble lekkert. Veldig fin struktur.
Bra skarphet og flott komposisjon. Dekorativt.

StigB
Ann T.

Hei Anne Lise - dette var veldig pent. Nydelig detaljer og farger du har fått frem her!
Mvh. Ann
Anne-Lise S.

Tusen takk for fine tilbakemeldinger! Ja, brukte manuell makro på dette, så kanskje burde jeg hatt det i makro-kategorien?

Anne-Lise
Inge S.

Heisan.
Må si jeg er imponert over det kompaktkameraet og den
som står bak:-)
Meget bra dette.

Mvh Inge
Unni-May P.

Ai hvilket spennende bilde. Tenk hva naturen kan prestere, og flink fotograf med etisk sans kan formidle av former og nydelige farger.
Mvh Unni
Anne-Lise S.

Jeg er ganske fornøyd med mitt kompakte ja. Må bare jobbe litt ift. å se mine begrensninger med det, men speilrefleksen frister. Det er en en prioritering... Å reise og fotografere med mitt kompakte kjøpt i mai, eller... Foreløpig velger jeg reiser og kompakt.

Tusen takk til dere begge!

Anne-Lise
G. Hanna W.

Hei hei
Her får jeg asosasjoner til en sånn øgle ...
Liker fargene og detaljene her veldig godt , synes det er et lekkert bilde!
Må pirke litt: V1 ogV2 er så å si helt like, om jeg konsentrerer meg og legger god viljen til kan det hende det er en ørliten nyanse mer farge i V2, men den er så liten at den ikke er verd å nevne!
Legg ut en ny V med høyere farge mettning, kjempe spent på resultatet!

Mvh G.Hanna
Anne-Lise S.

Saturation ble faktisk forhøya med 6 i V2, og tar jeg mer blir det fargestikk. Det ønsker jeg ikke så dette er så langt jeg strakk meg. Nei, jeg kan heller ikke se store forskjellen, så det undra meg litt, men jeg hadde allerede forhøya en del i V1, så det er ikke mer å gå på. Dvs ikke som jeg får til i alle fall. Takk for kommentaren.

Anne-Lise
Anne-Lise S.

PS: Du ser fargeendringen best i øvre del av bildet.
Jan Frode A.

Jeg satt og studerte bildet ditt, og ble funderende på om det kanskje ble litt mørkt og konturløst oppe mot øvre venstredelen. Så oppdaga jeg versjon #2, som etter mitt syn sitter som et skudd.
Jeg liker utsnittet og formatet. Ei spennene flate med linjer og mønster som blir brutt av disse dråpene. Du har klart å få fram en fin balanse i motivet, uten at det blir for mye å forholde seg til. Flott struktur som gir en fin helhet. Vakkert og spennende, godt formidlet.

mvh Jan Frode
Avsluttet .

Hei, innmari kult! Ser ut som paddehud.
Anne-Lise S.

Øgle og paddehud ja.... :-) Skasei jeg har klart å få frem mye forskjellig her! Tusen takk for kommentarene! Ja, V2 er best!

Anne-Lise
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette var et lekkert stykke abstrakt bildeuttrykk som tiltalte meg veldig.
Godt sett og et bra ps-arbeid medet severdig resultat!

Veggmateriale dette:)

Inger Anne
Kamran I.

Holy daughter of me! Detta var noe av det kuleste jeg har sett her inne på lenge. Bortsett fra det ene dråpebildet her forleden;) Minner meg om noen form for insekt som lever i Regnskogen faktisk. Herlige farger, bra linjer og dråpene var prikken over i`n.

mvh,
-m.Kamran-
Avsluttet .

Dette var lekkert, nydelig skarphet og fine farger. Liker best versjon 2. Fint utsnitt. Mvh Liselotte
Anne-Lise S.

Hallo, og tusen takk til dere tre! Så artig at dere liker dette, og at dere finner det interessant! :-) Moro!

Anne-Lise
Magnus R.

Hei !

Det minimalistiske utrykket her tiltaler meg. Versjon 1 er i mine øyne den beste, de sarte fargetonene kler motivet. Det er også fint i svart/hvitt om du lager litt høyere kontrast.
Enkelt og rent med en klassisk god komposisjon.

Mvh
Magnus
Anne-Lise S.

Hei Magnus! Takk skal du ha for god tilbakemelding. Ja, jeg ser det du mener om sorthvitt versjon, og er enig i tipset om mer kontrast i så tilfelle!!

Anne-Lise
arvid k.

Skarpheten og textures er på topp her. Fargen og lyset på rett plass, liker og cropingen på bildet her.
Mvh Arvid K
Kjell Sigurd S.

Her liker jeg strukturen som lages av blandingen av årene i bladet og dråpene. Minner om et månelandskap. Fint at dråpene er uten sjenerende reflekser. Enkel komp uten at den klarer å fange interessen veldig lenge tror jeg.

Kjell S
Kenneth K.

Wowow var det første jeg tenkte her. Dette var et flott macrobilde dette her syns jeg. Meget vakkre strukturer i bildet. Fine skarpe farger med flotte detaljer. Meget bra gjort!


mvh Kenneth
Terje S.

Her er det bare å ta av seg hatten og gratulere med nydlig bilde .
Er imponert over kvaliteten og det tekniske med tanke på at det er tatt med ett kompaktkamera. Lykke til videre . Mvh Terje
Anne-Lise S.

Takk, takk og takk! Kjempehyggelig med slike fine tilbakemeldinger. :-)

Anne-Lise
Andreas S.

Heisann

Er dette virkelig tatt med kompaktkamera? Da er jeg enda mer inponert! Synes dette er herlig, nesten litt merkelig:) Flotte ''krater'' med mange flotte linjer! Klokkeskarpt og med fine farger. Bra!

Mvh. Andreas D.
Anne-Lise S.

Ja, Andreas, dette er tatt med Canon ixus 800 IS, så det er så kompaktkamera som det kan bli. :-)

Anne-Lise
Sverre H. S.

Veldig dekorativt med linse-effekten i dråpene. Godt ''spenn'' i komposisjonen. V 1 holder i massevis for meg, og er kanskje mest tro til den fine duse fargevarianten naturen her stilte med?
Anne-Lise S.

Hei Sverre! Ja, V1 er så godt som flytta fra brikka til dotten. Har ikke gjort mye hokus pokus med det nei. Takk for kommentar!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu