Sjøsprøyt
Bildet inngår i albumet • Landskap • -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger1055
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226594} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Dette syns jeg var flott med masse fart i bølgene og flott stemning.
Hilsen Tone!
Nina S.

Mye spenning her, flott dybde og behagelige gråtoner. Fint fanget når bølgene er på vei opp. Spennende og livfull himmel.
Likte dette.
Mvh Nina
Lars G.

Bra bilde. Treff med lukkertiden for god effekt på sjøsprøyten. 1/5s ?
Liker det nesten monokrome inntrykket. Litt grums (støy?) på himmelen kunne vel glattes ut og gjøre det enda bedre. Mvh Lars
Aud Elise S.

Herlig bilde med masse frisk sjøsprøyt!
Men jeg syns himmelen ødelegger litt for helhetsintrykket. Det er noe her som ikke harmonerer med resten av bildet. Jeg ville ha beskjært kraftig i overkant slik at bare litt av himmelen vises. Da blir det mer fokus på den frådende sjøen.

Mvh Aud
Monika Frisvold V.

Flott bilde .. nydelig dybde og masse frisk sjøsprut... nydelig!
mvh monika
Haldor L.

Flott bølgeaction!

Er litt enig med Aud ang. himmelen, siden havet er svakt farget blir himmelen i ubalanse for den er utvilsomt uten fargeinnhold. De lyse partiene øverst i himmelen trekker oppmerksomhet. En noe lavere beskjæring hadde gjerne gjordt susen. Men for all del, ett flott bilde dette her :)
Gunnar L.

Hadde eg tatt dette bildet, hadde eg vert veldig fornøyd :)

I motsetning til andre inlegg, mener eg at den kornete himlen er med på å forsterke uværsfølelsen, og dermed hever bildet. Eg kunne tenke meg å sett en utgave med enda høyere kontrast i himlen, slik at den ble enda litt mørkere og tyngre.

mvh
Gunnar
Geir B.

Jeg takker for overstrømmende kommentarer.

Eksponeringen er ca. 1 sek., objektivets brennvidde er 85mm og kameraet har en FF-brikke (24x36mm ). Standplass er den samme som for bilde nr. 276573.

Når det gjelder himmelen ( som er kommentert av flere ), så er den i utgangspunktet gråblå og kontrastfattig. Ved å øke kontrasten er dermed den digitale korn-strukturen fremhevet, om det skal kalles ''støy'' er jeg usikker på : -)

Peronlig synes jeg at himmelen må være så pass ''høy'' for å vise landskapsrommet, en beskjæring av himmelen gir bildet et ''flatere'' uttrykk ( synes jeg ). Faktisk var jeg inne på tanken å gjøre himmelen ''høyere'' ..... men i dette tilfellet lot jeg utsnittet være slik jeg tok det.

mvh
Geir
Anne-Lise S.

OJ! Trenger jeg si mer.....

Anne-Lise
Anders G.

Flott bilde hvor du har tatt vekk akkurat nok farge, jeg ser at du har beholdt et lite grønnskjær i sjøen. (ihvertfall på min skjerm)
Personlig synes jeg himmelen og skyene trekker ned endel, det er mye å gå på med støyreduksjon og levels her for å få bildet enda mer dramatisk. Jeg ville lekt meg littmed de mulighetene som finnes i bilderedigerings programmet ditt.

mvh
anders
kåre l.

Må si meg enig i dem som synes at himmelen ble for grå å kjedelig.
Spesielt siden sjøen har slik flott farge.
Litt mer 'futt' i himmelen så blir det terningkast 6. Alt 'det andre' er bare helmax :-)
Torgeir Pande B.

OI OI! Her var det liv i bildet! Likte at det er lavsaturert! Er fan av mange av bildene dine:)

MVH:
Torgeir!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu