Stian Wiik
Ikke manipulert

Finn fram støvsugern' Stian! Gjestene kommer!
Bildet inngår i albumet Preposterous movement - This is my ongoing project: Movements that are extremely frozen and a sense of movement in scenes that should be frozen. Senseless?. Yes.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger963
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226646} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Daniel R.
Veldig atig.
Jeg ser for meg store smerter om få sekunder.

Om noe ville jeg fjernet støvsugerslangen til venstre.

DR
Øyvind A.
Hehe, artig sak.
Ø.
Kenneth K.
Hehe det er bra å ikke være alvorlig hele tiden. Dette var et veldig artig bilde. Men jeg ville ha sett mere av hva du gjorde og hva du bukte å sån. Da hadde det blitt litt enklere å komentere bilde ditt. ps det ødelegger litt med det svarte hjørnet oppe til venstre. Denn kunne du ha klonet bort.


mvh Kenneth
André M.
Jeg takker for kommentarene. Kenneth: Jeg har brukt to gale fotografer. Hvor den beste av de to er plassert stupende foran kameraet, og den andre liggende bak kameraet.
Thorfinn B.
Vignettering og støvsuger trekker litt ned (fort gjort å fjerne), men ellers passe psykt og sprøtt. Bildet gir rom for tolkninger og hva budskapet egentlig er. Jeg lar meg fint rive med i dette bildet...
Avsluttet .
hehe:) artig og orginalt! Enig med thorfinn om støvsugeren! mvh hege
Kamran I.
artig bilde, men skulle likt å sett en før og etter utgave. Ellers det meste nevnt.

mvh,
-m.Kamran-
Odd Tore S.
Kunsten å ferdes i det krumme rom?
Jeg får litt inntrykk av livet i dagligstuen i fremtidens romstasjon for nyrike turister. Slike øvelser ville være naturlige i områder med lav kunstig gravitasjon.
Småsprøtt.
Odd Tore
André M.
;-)
Frank H.
Originalt og artig. Støvsugerslange er eneste pirking jeg har. Hilsen Frank
Lars-Anders M.
Dette er bare bra. Innendørs hopp i fristil!
Dette kan du.
Mvh
L-A M.
Torgeir Pande B.
Utrolig bra bruk av vidvinkel! Man trenger ihvertfall ikke å gå ut for å drive med extreme sport! Hehe!

Synes det var kult med støvsugern, ser ut som han skal angripe den, eller kanskje han bare synes støvsuging ble for kjedelig og måtte teste ut flyve kunstene sine!

20 i stil fra meg!

MVH:
Torgeir!
André M.
Takker for siste kommentarer... Ga meg innspill til en undertittel...
Chr. G.
Støvsugerslangen gjør dette bildet. Storartet.
Thorfinn B.
jeg har blitt mer positiv til støvsugern, men den kunne med fordel vært noe mer fremtredene. Nå virker det mer som du har glemt å fjerne den....
André M.
Så klart :-). Men greide ikke klone den vekk på en troverdig måte. Så, jeg prøver å redde situasjonen med en undertittel her ;-))
Thorfinn B.
ærligheten selv! :-)
Kenneth S.
W00t????


Ser ut som om fyren er helt oppunder taket.. Er dette tilfelle???
Hva satser han fra og hvor landet han? og hvor dypt ble hullet i gulvet eller hodet?

Stilig var det iallfall.. Veldig stilig..
ingebjørg fyrileiv g.
Artig skue! Fin bue på fyren og uttrykket er herlig.
Bort med slangen ;)

-ingebjørg
Svein O.
Hei

jeg har lurt lenge på om jeg skulle kommentere dette bildet. Mest fordi jeg egentlig ikke liker det noe særlig. Ideen er kul, og jeg skjønner at dette ikke er et seriøst bidrag til ''menn-som-flyr-rett-under-taket''-genren. Men her er det ett eller annet som gjør at jeg ikke blir overmåtelig begeistret.
Som sagt er ideen kul, men jeg tror du hadde fått frem effekten du søker bedre ved å rette opp bildet. I tillegg er det voldsomt mange elementer i bildet som virker sjenerende. Først og fremst fordi de bare ser forvridde og rare ut, men også fordi blikket mitt styres dit. Hva støvsugerslangen angår passer den jo greit til tittelen.

Mvh
Svein
Fredrik E.
Artig påfunn.Støvsugerslangen e vel igrunn heile poenget om man leser mellom linjene her. Hvem tar vel ikke frem den når man venter gjester.? Flott possitur, rene Ingolf Mork stil. Ellers var det nok en del forstyrrende elementer,da tenker jeg ikke på slangen, men møblene, vindu,dør og lyset i forhold til hovedmotivet. Uansett har du fått mye oppmerksomhet for bildet, kjør på din greie,,,du ser jo at det funker:)
André M.
Jeg takker for kritikkene. Kritikker er det som driver meg videre. Og Svein: Å kommenterere et bilde av den grunn at man ikke liker det, er et godt utgangspunkt. Skulle ønske det var flere som deg her inne: Slike kritikere som deg kombinert med læringsvillige og ydmyke fotografer ville utviklet mange ''from good to great''. Slik det var i dottens barndom (sukk!). Og ut på den andre siden kom det slepne diamanter som Toini Blom og modellen på dette bildet; Stian Wiik.

Så, til bildet: Ja dette er en ''gag'', - et bilde laget i yr lekenhet. Men jeg tar også min useriøsitet svært seriøst, så bildet tåler hard kritikk ;-). Og støvsugerslangen er en kjempemiss, - som jeg har prøvd å rette opp gjennom en passende tittel. Bildet ble laget som et eksperiment knyttet til Stians nye leketøy: Et 10,5 millimeters fisheye-objektiv. Så ble det slik det ble. Opptakssituasjonen var spontan, og jeg var imponert over Stians mannsmot (jeg ropte ustanselig: ''Samlede ben, for fa**!!''. Og til slutt gjorde han det). Landingen var stygg... Og ellers: Naboen var bortreist på dagen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu