Bodø småbåthavn
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70mm ED
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger219
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227151} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Anne-Lise S.

Lyset er vidunderlig og fargene også. Synes du får frem god dybde i bildet med mastene i front, bygning og fjellene der bak. Utover det så synes jeg det blir for mange master på en gang, så øynene finner ikke ro noe sted, men likevel godt dokumentert fra Bodø dette.

Anne-Lise
Lillian L.

Det er godt å se et vinterbilde fra Bodø, siden vi nå tydeligvis går ei grønn jul i møte...
Jeg ser dette vakre motivet daglig på min hundeluftetur ut på Moloen i Bodø, om ikke med slikt vakkert rosa lys som du har fått med her, hver gang.
Mast-på-mast-på-mast gjør nòk bildet litt urolig, men båtene ligger visst evig inne, så... - uansett, mye salta kapital her i front av hotell&fjell...

LillianI.
Andreas S.

Hei

Ja det var egentlig mylderet av master som fenget meg. Mye arbeid med snøkosting og vedligehold av båtene før man får seg et par turer ut neste sommer igjen.. Og bak ligger de rolige nydelige fjell og venter på oss som har investert i ski istedet :-)

En liten detalj i bildet er at flomlyset på Aspmyra skimtes i bakgrunnen, hvor Glimt akkurat da fånyttes kjempet om kvalikplassen. De siste jubelbrølene ljomet utover hele byen idet sola gikk ned.

mvh
Andreas



kåre l.

Er en rimelig 'båtgal' person, så jeg liker dette kaoset :-)
Spennende lys i mastene og på båtene, og lyset på toppene synes jeg var veldig flott.
Her ligger mange kroner å flyter... Og jeg blir alltid like overrasket hvor lite brukt båtene blir. På meg virker det som et statusjag uten like.
Her på min maskin virker tauene/vaierne i riggene noe hakkete og røde. Mye komprimert bilde kanskje.
Men et annerledes bilde av småbåthavna er det, og jeg liker det :-)
arvid k.

Du har fåt frem den varme fagren av solen, det gir en vakker efect i bildet her. Motivet og er rent og vakkert, men utrolig vakre fjell i bakgrunnen. Flott presentasjon.
Mvh Arvid K
yngve f.

I forgrunnen et virvar av båter med og uten mast, diverse vimpler, seil og presenninger. Gir nesten inntrykk av det totale kaos. Mens i bakgrunnen reiser det seg flotte, linjerene fjell i vinterdrakt og fint lys. Noe som gir totalt motsatt inntrykk enn forgrunnen. Et kontrastfullt og bra bilde.
Likte det godt.

yf

PS: Det er flotte kulper og fosser i dalen midt mellom tinderekkene... ;-)
Andreas S.

Heisann!

Du har fått frem en god kontrast med småbåter og snødekte fjell. Dette er sjelden skue for oss som bor sør for Polarsirkelen. Her nede er som regel alle småbåter oppe av vannet når de første løvbladene forlater trærne:)

Mvh. Andreas D.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu