Morning View In Rome
Vakkert å våkne i Den Evige Stad...
Bildet inngår i albumet Roma - Den evige stad og Vatikanet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-09 11:28:12
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-12-09 12:53:12
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2006-12-09 12:54:39
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon Powershot S230 (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger355
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227343} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Steinulf L.
Her har du virkelig fått frem Roma stemningen. Teknisk bra, fine farger og masse fine detaljer å fordype seg i. Svært så bra, men synes du skal sette på en ynn hvit ramme så bildet står bedre ut fra den mørke bakgrunnen.
Anne-Lise S.
Takk for kjempegodt tips, Steinulf! Ramme er lagt på, og det gjorde susen slik at bildet står bedre mot bakgrunnen, slik du sier!

Anne-Lise
Anne-Lise S.
Noen som har noe å si om dette?

Adventshilsen,
Anne-Lise
Ivar B.
Flott stemningsbilde dette. Fargeversjonene ble best synes jeg selv om det også fungerer greit i svart/hvit. Den hvite rammen er viktig for å få bildet tydligere frem,. Synes det mangler noe på skarpheten på tårnet og bakover. Mvh Ivar.
Anne-Lise S.
Hei Ivar, og tusen takk! Jeg lurte litt på dette med fokus i front og mindre dybdeskarphet bakover skjønner du. Det er et bevisst valg, og kompakten er stilt inn for å få det slik det er nå. Synes selv det fungerte ganske greit, og det var kjekt å finne ut noen nye greier jeg kunne gjøre med Powershot`en. Er igrunn spent på hvordan andre synes det fungerer, og takker derfor for tilbakemeldinga di. Forstår jeg deg rett når jeg tror at det ikke fungerer for deg?

Anne-Lise
Ivar B.
Beklager at jeg ble litt sein å svare, men du har forstått meg rett ved at jeg ikke likte denne effekten. Viktig å forske ut teknikker, og det finnes nok motiver der denne teknikken du har brukt vil gi et godt resultat. Men jeg synes ikke dette motivet tjener på effekten. Jeg ville nok sett alt skarpt her ja. Mvh Ivar
Anne-Lise S.
Takk, Ivar! Da forsto jeg deg rett! Er ikke enig med deg, for synes selv at jeg klarer å formidle hvordan det var å stå der ved sjalusiene i det åpne vinduet og se hvordan morgenrødmen smøyg seg over hustakene i Roma, men det er jo det som gjør det så utrolig spennende da. Det å se hvor ulikt man kan mene om samme motiv! :-) Spennende å se hva som fungerer for noen og ikke for andre, og så er det dette med personlighet da. Man legger jo en del av seg selv i bildene...

Anne-Lise
ingeborg w.
Jeg likte dette veldig godt. Tidlig morgenlys er ofte smigrende. De mange forskjellige fargene, både varme og kalde, kommer godt fram. Jeg liker kombinasjonen av koselige takverandaer, fine tårn og mer slitne bygninger. Ideelt sett skulle også jeg gjerne sett mer dybdeskarphet.
Anne-Lise S.
Hjertelig takk! :-)

Anne-Lise
Renato M.
Fin bilde............. føler meg hjemme,men rart å tenker at det virker så eksotisk for dere og så vanlig for meg!
mvh Renato Manzi
Anne-Lise S.
:) Hm... Ja, det som fascinerer og interesserer enkelte kan være et så daglig syn at man ikke lenger reagerer på det for andre... Det er bare der, som noe ''vanlig'' og hjemlig...

Takk for kommentaren!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu