Por Favore.... Aiutami!
Vær så snill.... Hjelp meg!
Bildet inngår i albumet Roma - Den evige stad og Vatikanet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-09 16:46:49
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-12-09 17:28:37
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon Powershot S230 (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger520
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227345} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Inge S.

Hei.
Et fint motiv og håper du ga en slant til en stakkars tigger.
Fint formiddlet.

Mvh Inge
Ketil K.

Nydelig lys i ansiktet på denne gamle tiggerkvinnen, som opplagt har vært i gjennom mye. I Italia er det ellers ikke sjelden at tiggerne smører huden inn med saften fra soleie (gjerne tiggersoleie) for å se riktig syke ut.
Stig Børre E.

Hei Anne-Lise!
Dette syns jeg er et av dine beste bilder.
Veldig fin personskildring. Flott lys, bra komposisjon og alt det tekniske sitter godt.
Litt kutt i toppen slik at bakgrunnen oppe i høyre kant blir litt roligere er mitt tips til forbedring.

Veldig bra dette - gratulerer!

StigB
Anne-Lise S.

Tusen takk til dere! Ja, det gjorde seg absolutt med det kuttet i øvre del av bildet, Stig Børre! Takk for tipset. Det er rart med slike detaljer som man ikke ser selv.... Det hjelper med et observant blikk! Hjertelig takk for anbefalingen! Den varmet! Tenk om den kunne varmet denne kvinnen også....

Anne-Lise
Hege J.

Et sterkt og meget godt bilde, Anne-Lise! Det får i hvertfall fram både tanker og følelser hos meg...

Slike bilder gjør seg ofte godt i svart-hvitt, kanskje du kan vurdere en slik versjon også? Ellers mener jeg det tilnærmet kvadratiske utsnittet i versjon #1 gjør seg best, slik at når du foretar det fornuftige kuttet i toppen, bør du også ta tilsvarende i høyre kant.

Godt jobbet!
Ønsker deg en god kveld!

Mvh Hege
Céline F.

Hei Anne-Lise!
Ja, dette var et flott bilde! Fargene, kurven, pengene i kurven, ansiktet hennes, lyset bak, porten...
Saa bra! Ordentlig stemning, og vanskelig realitet.

Céline.
Anne-Lise S.

Takk, Hege! Det tenkte jeg ikke på da jeg kutta i topp, og det burde jeg ha gjort!

Ja, slike motiver rører ved følelser... Takk til deg også, Cèline!

Anne-Lise
Steinulf L.

Synes v#3 ble ganske så vellykket. Nesten minimalistisk i sitt innhold; stokk, kurv og dame. Flott lys i dette bildet som vel er tatt i det skyggelagte ingangspartiet til en kirke.
Anne-Lise S.

Det er alltid godt med tips og råd, og når man blir ''blind'' er det godt med noen som ser! Tusen takk, Steinulf! Ja, dette er i skyggepartiet til kirken Santa Maria Maggiore, ved hovedinngangen.

Anne-Lise
Avsluttet .

Dette er et bilde til ettertanke Anne-Lise,og jeg syns du formidler stemningen veldig godt,utrykket i øynene hennes som du har fanget er jo bare helt utrolig og i tilegg er det bra i farger og komposisjon så dette syns jeg er et knallgodt bilde:-)
Hilsen Tone!
Anne-Lise S.

Takk, Tone! Det gjorde vondt å se henne også.

Anne-Lise
Kenneth K.

Dette var et bra bilde dette her med et fint utrykk i ansikte på den dama. Fine skarpe detaljer og farger her. Jeg syns faktisk alle versionene her er bra. Bra jobba.


mvh Kenneth
Ann T.

Hei Anne-Lise, er enig med alle de gode kommentarene her. Dette er et veldig bra bilde. Komposisjonen i V3 er helt flott. Trist å se på - men et godt inntrykk av hva man opplever i verden.

Hilsen, Ann
Per-Anton B.

Et meget bra bilde der v3 er best. Fin belysning og miljø. Blikket som ser forbi deg forsterker inntrykket av situasjonen.

mvh

Per-Anton
Anne-Lise S.

Vit at jeg setter pris på tilbakemeldingene deres, over hva dere mener fungerer godt! Tusen takk!

Anne-Lise
kåre l.

Mon tro hva hun tenker på der hun sitter med bønnekransen sin...
Kjempefint lys, og de fargerike sjalene gjør bildet flott i farger.
Værbitte rynkete ansikt og hender har alltid sjarmert meg.
Versjon 3 ble mest 'ryddig' :-)
Avsluttet .

For et utrolig bra bilde. Sterke inntrykk og gode farger. Du er flink tante.
Tone A.

Hei
Eit sterkt bilde som skildrar kontrasten mellom det vakre bygget og dama som tiggar. Du har fanga ut flott uttrykk, som forterkar det fortvila med situasjonen. Her er det mange detaljarsom gjer at bildet er innhaldsrikt: Bønnekransen, dei varme kleda for å halda varmen, handa som ber om pengar, stokken, korga med pengar og aluminiumsfolien under ho for å halda varmen. Fargerike klede og eit flott lys som får fram både uttrykket og det slitne ansiktet med augo som ser bort.
Flott utsnitt der døra med sitt mønster blir gjenteke i skuggen som fell innover. Vakre detaljar i søylene ved døra og med denne tiggaren vert kontrasten stor. Versjon 3 for meg.
:) Tone
John H.

Hei Anne-Lise.
Et sterkt og vakkert portrett av ei levd kvinne. Du har tatt med 2 viktige detaljer, staven og tiggerskåla. Du har også plassert kvinna fint i bildeflata og formatet passer fint. Versjon 3 er best. Beskjæringene du har gjort er bra. Kunne kansje tatt enda mer til h. men jeg er slett ikke sikker. Lyset er kjempebra og skygge/ sol er ikke sjenerende. Tvert om. Så til slutt, selv om jeg er glad i s/h må du ikke finne på å gjøre det om. Her er det nettop de sterke fargene mot det grå miljøet som hever bildet helt til, ja nesten himmels. For meg er dette ditt beste bilde til nå.Flott.
MVH
John
Anne-Lise S.

Tusen, tusen takk til dere! :-) Det er så hyggelig å lykkes! :-) Da jeg tok dette, sto jeg lenge med tanker om jeg burde ta det. Jeg føltes nesten som om det reiv meg i hjertet da jeg trykka ned utløserknappen de gangen jeg gjorde det..., og samtidig føltes det verdifullt å forevige denne herlige eldre dama med så stor personlighet i ansikt og kropp. Det var en spesiell opplevelse... Jeg har vurdert hvordan jeg skulle arbeide med dette i ettertid ganske mange ganger. Jeg ønsket å få frem det jeg selv opplevde da jeg så henne sitte der, og jeg ønsket da å fremheve bl.a. linjene i ansiktet, øynene og det som kan leses der, og hendene på en respektfull måte. Jeg føler selv at jeg fikk det til. Svart-hvitt er utelukket her. Da forsvinner sjelen i bildet... Selve mennesket!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu