På Island er hestane ein del av landskapet.
Bildet inngår i albumet Island - Bilete frå Island, hovudsakleg frå mai 2006 og august 2007. Ulike uttrykk og motiv.
Utstyr
  • Hasselblad Xpan
  • Hasselblad 90mm f4
  • Blender-
  • FilmtypeKodak TMAX 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger488
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227625} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ivar B.
Liker det tette utsnittet som retter fokuset mot hestens øye. Hesten i bakgrunnen gir dybdefølelse. Likevel tar det ikke helt av her hos meg slik det ofte gjør når du legger ut landskapsbilder. Det blir litt mer ordinært kanskje. Slettes ikke noe dårlig bilde, men det traff meg som sagt ikke helt uten at jeg greier å sette ord på hva jeg synes mangler. Mvh Ivar.
Céline F.
Ja dette likte jeg. Jeg liker ogsaa det tette utsnittet og at man ser en annen hest bak. Kansje det hadde gjort seg med litt mer kontrast!
Céline.
Øyvind A.
Her viser du oss så lite av landskapet at det ikke ville være mulig å se at det er fra Island, om det ikke var for hestene. Jeg liker utsnittet godt, men er ikke så begeistret for at den bakre delvis nesten går i ett med omgivelsene. Konklusjonen min blir noe i retning av ok og greit nok, men ikke så fengende som mange av de andre i serien.
Ø.
Jarl Johnny J.
Hei.
Jeg syns dette var bærre lekkert jeg. Liker det at det ikke er så mye kontrast her jeg. Syns det passer den utviskede bakgrunnen. Og jeg liker blikket på hesten. Snittet syns jeg sitter som et skudd. Pleier egentlig ikke være noe begeistra for og kutte bort deler av elementene i bildet men her syns jeg det treffer bra. Har ikke annet en begeistring og komme med her =)

Mvh Jarl
www.3j.no
Nina S.
At hesten går i ett med bakgrunnen er vel tilsiktet, slik jeg tolker undertittelen din, hest og landskap glir i hverandre. Et flott utsnitt på hesten foran, ser nesten ut som den poserer,
Teksturen på hesten går kanskje igjen i landskapet også, noe røft og utemmet. Liker dette.
mvh Nina
Eirik H.
Takk for kommentarane.

At den liggande hesten nesten går i eitt med omgjevnadane er sjølvsagt tilsikta. Eg har heva mellomtonene i bakgrunnen for å framheve hesten i forgrunnen og forma på denne.
Arne S.
Bra tilnærming til et utfordrende motiv. Utfordrende fordi bilder av hester i åpent landskap lett kan bli forutsigbare og kjedelige. Når det er sagt vipper motivet på kanten til det anstrengte. Bildet reddes av blikket.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu