Bildet inngår i albumet India -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1335
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227945} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (31)
Kjetil Greger P.
Dette satt bra hos meg.
Fikk meg til å lengte østover igjen, kjente nesten lukten i de møkkete gatene.
og den varme kvelende og eksosfylte luften :)
veldig bra :)
Espen A. I.
Spesielt bilde med gode og litt urbane og skitne farger. Liker uttrykket med dynamikken som har kommet med her. Savner kanskje blikkontakten som jeg tror ville ha gjort fotoet enda mer sugent og mer tiltalende mot betrakteren.

mvh Espen
Céline F.
Ja, dette likte jeg ogsaa.
Veldig levende bilde, god dynamikk. Fine former og toner i bakgrunnen. Jeg synes at blikkontakten trengs ikke, og gir en ordentlig stemning, og jeg kan ogsaa puste utlandet og reise...
Céline.
Ketil K.
Dette nærmer seg maleriet! Liker særlig lys- og skyggestrukturene. Lysflairen og de utydelige, men tilstedeværende formene i bakgrunnen er vesentlig for interessen - jeg lurer på hvordan du har klart det, neppe dobbelteksponering?
Amund Blix A.
Det første som slo meg var at nå hadde du funnet en moteoppvisning med indiske pensjonister, ser for meg karen i flagrende gevanter nedover catwalken... :-)

Det aner meg at dette ikke er tilfelle, men hvorfor ikke? ;-)

Mvh
Amund
Arne S.
Hehe!
Avsluttet .
Dette var for meg et både psykedelisk og meditativt synsinntrykk, samtidig som det gjengir både varme og personlighet. Fotografiet opphøyd til kunst?!
Et svært stemningsfullt bilde, syntes jeg.
Avsluttet .
Du utfordrer....med reflekser, bevegelse og et langtfra opplagt bildeinnhold. Smeller bra dette.
Hans Jacob H.
Førsteinntrykket var også her vandring nedover catwalk. Men fyren går litt for mye i egne tanker og sin egen verden til at dette kan være en arrangert moteoppvisning. Her er mer ''øyeblikkstemning'' en det.

Den abstrakte bakgrunnen og det sterke lyset gjør også bildet litt meditativt, enig i det. Synes du har fanget et fint og litt abstrakt øyeblikk i denne mannens liv. Fine varme og harmoniske farger også. :)
Stig Børre E.
Et bilde man kan betrakte lenge. Holdningen til mannen, med blikket festet i bakken foran seg er fin. Undrer på hva mannen tenker og hvordan hans liv er.
Liker gjengivelsen hvor noe er uskarpt og noe er skarpt.
Spesiell bakgrunn og lys. Det er noen lyse rektangulere felter til høyre som ødelegger litt. Ser ikke helt at de tilfører bildet noe.

Ikke noe dusinvare - liker så absolutt dette.

StigB
Hanne S.
Oi. Dette elska jeg, det er så spesielt, har ikke sett noe lignende. Kjempetøft.

-Hanne.
Marit E.
Hm.., han er nok langtfra en catwalk, både fysisk og mentalt, trur eg.
Helt inne i sitt eget hode, ser det ut til. Det så egentlig veldig deilig ut i disse oppkavede førjulstider.

Liker bevegelsen i klær og kropp. Men jeg lurer fælt på hvordan du har fått til bakgrunnen.

Hilsen
Marit
Tom A. T.
Dette får meg til å undres hva mannen tenker, mye mer enn jeg undres over hva du som fotograf tenker og har gjort for å få det til. Jeg får inntrykk av at han er i et eller annet religiøst miljø, noe som for meg understrekes av det kraftige gule lyspunktet og av det mindre pene lyset som slører veggene i bakgrunnen. Kansje er det like før eller rett etter en bønnestund. Som du forstår så får det fart på fantasien, som vanlig er med dine bilder.
mvh Tom T
Asbjørn M.
En fin, var skildring av et menneske, i det som jeg føler er et urbant miljø.
Fargene er med på å heve dette bildet.

Asbjørn
Knut-Inge J.
Finurleg og ''strømme'sk''. Eit fotografi som kryp stillferdig inn i meg, med sine refleksar og refleksjonar. Ingen svar - mange, mange spørsmål. Eit medmenneske på veg...
Eirik H.
Spennande lys, men eg forstår ikkje kva som skjer eller kva konteksten er. Reint estetisk blir mannen sin positur litt for lite definert for meg. Kanskje fungerar biletet bra i ein samanheng med andre bilete eller tekst, men åleine får eg ikkje noko ut av det.
Odd Tore S.
Forfulgt av en sol som er på vei ned?
Neppe, men en nærliggende tanke for en som etter noen tids opphold i sydligere land så på solen mer som en fiende enn en venn. Heller gatelys eller lignende, bymiljø?
Grensesprengende, bokstavelig talt, siden motivet har flytt utenfor ramma som er antydet. Bakgrunnen er nokså spesiell, med blokker av den typen jeg får når jeg må downsample og .jpgkomprimere bilder med en blanding av nesten enstoninge flater og bra med detaljer lokalt til dotten-format.
På en måte savner jeg blikk og karakterskildring som jeg er nokså vant til fra deg, og som jeg ble ytterligere gira på (som betrakter) etter menneskeskildringer fra Bhutan og Kirgisistan i går. Men vi bør alle kjøre på mer enn ett spor, selv om jeg ikke har sett dette sporet særlig klart enda.
Odd Tore
Øyvind A.
Hm, mer avdempet og uten blikkontakt denne gangen.

Visuelt sett er det fengende nok, mye pga lysene og den noe eindommelige bakgrunnen. Men hva mer? Neimen om jeg vet, men det engasjerer i hvert fall.

For øvrig liker jeg slike reflekser best når en ikke kan telle blenderlamellene i dem. ;o)

Ø.
Arne S.
Takker for kommentarer!

Et bilde som dette spiller på andre strenger enn det konkrete eller reportasjepregede. Det er mer formidling av en stemning eller en følelse. Derfor kjennes det riktig at personen ikke har blikkontakt med fotografen. Han beveger seg i sitt eget rom, på veg fra noe til noe. Motivet er utløst av en ide, men har ingen kalkulert ramme eller regi. Intuisjon og underbevissthet er styrende for resultatet. Jeg jobber ofte slik. Det lille ekstra, eller det udefinerbare, behøver ikke alltid være noe konkret, og er påfallende ofte utenfor fotografens kontroll.

Ulempen med å levere enkeltbilder uten kontekst er at betrakteren må lete etter innhold og budskap. Slik sett representerer dotten en begrenset formidlingsarena. Man står selvsagt fritt til å supplere med tekst og serier, men for min del velger jeg å bruke dotten som en indikator på bildets iboende visuelle ''kraft''. Det er jo alltid et spenningsmoment.
ingebjørg fyrileiv g.
Fascinerende, spennende, interessant. Et bilde som bringer frem masse assosiasjoner og tanker, men jeg klarer ikke helt og bryte meg bort fra Amund's kommentar om indiske motefremvisende pensjonister...

Uansett; du har fanget en veldig god positur og jeg kan ikke finne noe jeg ikke liker ved bildet. I tillegg til at det setter tankene i sving, har det god bevegelse, fin komposisjon og uklare lys som blir noe av det lille ekstra. Den gule gjør veldig mye for bildet og hadde det vært foruten, ville mye ha vært borte, selv om vi da ikke hadde visst om det.

vh ingebjørg
Inger-Lise S.
Så du ''maler med kamera'' ;-) Et spennende bilde, herlig modig ! Tenker da på refleksene.Fine farger som harmonerer godt sammen. Jeg føler at jeg ser på en fortelling her. (Sorry, kan ikke beskrive det bedre og har ikke lest kommentarene) Uskarpheten gjør mye for bildet, etter min mening og trolig også for den fortellingen jeg mener ligger i bildet. Dette må jeg studere mer, så kanskje, kanskje jeg får ''vite'' hva det spesielle kroppsspråket sier i denne settingen.
Et bilde man husker.

Inger-Lise
John G.
Et nydelig bilde! Her slåss han med det gule lyset om oppmerksomhet, men han er allikevel fortapt uten!
Jeg blir nysgjerrig på miljø o.l. Spennende bakgrunn og fint - og kanskje ''viktig'' med den kvarte lyskula oppe til venstre.
Et ''annerledes'' bilde, i mine øyne...

John :-)
Dag J.
Jeg liker dette svært godt. Du har fanget han i akkurat rette positur, og miljøet som antydes (speiling i vindu kanskje?) er nok til å pirre ysgjerrigheten.
Christer B.
Rålekkert. Liker den svake antydningen til bevegelse, synes utsnittet fungerer finfint. Har ingen forslag til forbedring her! Veldig bra!
Nina S.
Kommer stadig tilbake til dette bildet. Jo mer jeg ser jo bedre blir det. Flott lys, nydelig skinn i bakgrunn, og veldig spennende med den digre sola.
Vanskelig å kommentere, men får en god følelse av dette.
Mvh Nina
Arne S.
Takker for nye innspill!

Jeg kan forstå at bildet er vanskelig å kommentere. Men det gjør ingenting dersom det gir en god følelse.

:)



Rita S.
Du har fått ett speciellt ljus i din bild vilket gör denna bild nästan magisk för mig...det finns själ i din bild..om du förstår hur jag menar..:)
Inte så konstruktivt kanske...men med känsla..
Vh
R i t a
Arne S.
Rita, jeg forstå hva du mener. Dette er et bilde som uttrykker en følelse mer enn enn en konkret handling. Derfor er din kommentar gull verd for meg.
Ronnie S.
Et bilde jeg kan falle for. Et bilde som i tillegg til å være et bilde også formidler en stemning og en identitet. Dette bildet fortjener en vegg blant mennesker.
Synnøve S.
Wow- et bilde som fanger min oppmerksomhet umiddelbart- dette kunne jeg gjerne hatt på veggen min! Jeg har forøvrig bakgrunn fra motebransjen, så jeg skjønner kommentarene ovenfor rundt det, men dette er rått, på et helt annet plan!Skal ikke begi meg utpå noen analyse, men bildet fanger meg!
Avsluttet .
Poff...
Et drømmebilde.
Et slikt bilde man kan se på og nyte, men likevel ikke helt forstå. Det treffer underbevisstheten og vekker en veldig følelse i meg. Derfor har jeg vært innom bildet mange, mange ganger uten å ha skrevet.
Her er Liv.
Det er en friheten over bildet, fordi det er uavhengig av kontekst og innholdsbestemmelse. Jepp.

Stian Håpnes
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu