Storm
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-13 15:43:17
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger455
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228059} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Svend Wiig L.

Hei Magnus!

Kommenterer mest fordi det var det første bildet jeg så her inne og at jeg likte enkeltheten i det!
I etterkant så jeg navnet......Ja, jeg har sett endel bilder fra deg....og de er svært gode!

Vel, bildet er kanskje for mange ''enkelt'' men godt utført!
Ruskevær, ja, men er det en sten, båt som har gått rundt.......! ?? Et kystbilde er det nok......vel det er dette du vil betrakteren vil fundere over..!??
Litt arbeid i PS!??

Mvh Svend
Svend Wiig L.

OBS!

Jeg så i etterkant at temaet var ''storm'', så da er det jo greit!

Svend
Avsluttet .

Dette var bare helt topp:-)Så enkelt,men veldig effektfullt,jeg bare falt pladask for dette.Masse kraft og driv,og det gjør seg veldig godt i sort/hvitt.Du får virkelig fram kraften i havet her:-)
Hilsen Tone!
Magnus R.

Hei Svend !
Bildet er ikke etterbehandla mere enn at det er skarpa opp og gjort om til S/H. Tatt midt på dagen igår, lyset var ikke veldig spennende, men bølgene var fine og dramatiske. Dette er et utsnitt fra et bilde, ca halvparten. Den mørke bakgrunnen er en øy.
Takk Tone for magaplasket.

Mvh
Magnus
Ivar B.

Mektige naturkrefter dette Magnus! Har vært flere turer ved havet å kjennt på disse kreftene i det siste. Jeg har nytt vert et sekund av kraft og lyd på trygg avstand, og jeg blir ydmyk i møte med en slik natur. Bildet formidler kraft og bevegelse. Du har fått et fint lys i vannspruten. Den mørke bakgrunnen gir bildet tyngede og forsterker følelsen av uvær og kraft. Komposisjonsmessig mener jeg det kanskje kunne vært løst bedre for å forsterke formidlingen av fart, kraft og mektighet. Jeg er personlig glad i midtstilte komposisjoner for å tilføre bildet ro, men her skulle jeg tro det er det motsatte du ønsker å formidle. Litt mer luft på høyre side tror jeg hadde økt fartsfølelsen. Vet ikke hvilken teknikk du bruker i konverteringen, men jeg tror du kunne fått mer ''smell'' i forgrunnen og nedre deler av bølgen. Øvre halvdel har et kraftfullt toneforløp. En god naturskildring dette Magnus, men også noen forbedringspotensialer i mine øyne. Mvh Ivar.
Steinulf L.

Dramatisk og flott bilde av naturkreftene i aksjon. Flott lys, godt gjengitt. Synes imidlertid at noe av kraften ''renner ut'' av bildet pga. midtstillingen. Sitter igjen med en følelse av at det skjer noe på høyre side vi ikke får se.
Stig Børre E.

Ja her var det krefter. Syns du formidler det godt med dette bildet.
Bra teknisk. Flott med bakbelysningen.
Enig i at utsnittet er litt trangt.

Stigb
Magnus R.

Takk for kommentarer.
Ivar: Her er det nok som du sier mere og hente, må bare gå på kurs først.
Prøvde meg litt på versjon 2, den er i farger med større utsnitt enn versjon 1.

Mvh
Magnu
Ivar B.

Ja nå er jeg nesten fristet til å trekke tilbake kommentaren tidligere. Synes versjon 2 faktisk får et puslete inntrykk i forhold til versjon 1. Det ble rett og slett ikke slik jeg trodde. Konklusjonen blir da at jeg liker versjon 1 best slik som du allerede hadde sett. Personlig synes jeg at S/H kler dette motivet. Det blir litt tyngre og har litt mer kraft i seg enn et fargebilde om du skjønner. Men det blir jo en ren subjektiv mening. Mvh Ivar.
Stig Børre E.

Enig med Ivar - nok sagt :-)
Er dette der hvor jeg tror det er? Håper på å snike meg litt unna
jobben et par timer i morgen. Kysten lokker. Hvis dette er der jeg tror det er så drar jeg dit...

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu