Speil2
Prøver meg med et speilbilde til
Bildet inngår i albumet Speil - Morsomt med speil og det fremmer det kreative. Hvor kreativt avhenger også av betrakteren.
Fra workshop med Morten Krogvold.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-14 23:26:16
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor 18-70
  • Brennvidde65mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/2000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger682
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228072} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Eirik H.
Eg synest dette fungerar betre enn det forrige på grunn av måten spegelen delar biletet på.
Geir F.
Enig. Synes også at dette er et mer spennende bilde. Kanskje fordi du har de vertikale linjene som presser det liggene formatet og skaper spenninger i begge retninger.
Gode kontraster som også gir bildet spenning og dynamikk.
Likte dette.
-fløde-
Arne S.
Honnør for kreativ tilnærming, selv om ideen i seg selv ikke er ny. Men jeg er slett ikke fornøyd med utnyttelsen av motivet. Dette er et motiv som fordrer/fortjener rendyrkede flater og linjer. Mye rot i bildeflaten trekker ned. Plassering av speil og refleks er ikke optimal i flaten og den svarte linjen (skyggen) forstyrrer mer enn den tilfører. For at slike motiv skal bli vellykket kreves en ekstrem tilpasset komposisjon.
Ivar B.
Mye bra her! Liker speilbildet i speilet og lysstripen det skaper bortover snøen. Denne linjen bryter fin opp og skaper spennende formasjon i kombinasjon med den svarte linjen. Miljøet rundt blir for opptråkket av spor og rotete. Skulle gjerne sett dette på en helt ren snøflate. Mvh Ivar.
Odd Tore S.
Dette får jeg ikke helt taket på.
Jeg ser tredeling av flaten, og at speilbildet bringer inn et glimt av en annen type verden (for å overdrive litt).
Men hvorfor det?
Kanskje det er bildets misjon, at man må stille seg spørsmålet ''Hvorfor det?'', og avfinne seg med at her er det noe man ikke begriper i løpet av rimelig tid?
Odd Tore
Thomas R.
Jepp, det var nok noe slikt jeg hadde i tankene når jeg skrev kommentar på ditt forrige bilde. Her er noen av de distraherende elementene tatt bort. Men det er mange spor i snøen, og bildet hadde kanskje vært enda mer effektivt hvis det var færre/ingen. Linjebruken og kontrastene synes jeg fungerer godt her, men det er forsåvidt allerede nevnt.
Stig Børre E.
Dette var det mere ''svung'' over ja.
Flotte linjer. Fullstendig uenig i at skyggen ikke tilfører bildet noe,
syns den mørke linjen er viktig.
Fint med stråene i speilbildet. Med ren snø uten fotspor og annet rusk hadde
dette vært supert.

StigB
Espen A. I.
Det første som slår meg er den at den spennende teknikken virkelig sitter godt her. Det andre som slår meg er at jeg kunne ønsket at gjennomføringen etterpå kunne ha vært enda bedre - tenker da på ryddigheten i bildet - snøen kunne med stor fordel vært renere og uten spor, men fortsatt med noen spor, ellers ville det fort blitt kjedelig. Teknikken er spennende, men gjennomføringen trur jeg kunne ha vært noe bedre. Lykke til videre.

mvh Espen
Anne Lene B.
Hei Nina
Nydelig bilde fra deg og denne serien som jeg bare digger rått!! Flott komp og fine toner!! Skyggen må være der, da den linja gir bildet en ekstra spenning!! Gleder meg til mer!! :-)

Mvh
Anne Lene
Ketil K.
Dette synes jeg ble adskillig mye bedre enn det forrige speilbildet. Her har du fått laget en nærmest abstrakt og geometrisk komposisjon, der man må jobbe litt for å forstå hvordan det er tatt, samtidig som alt fremkommer tydelig med gode proporsjoner og størrelsesforhold. Det mørke hakket inn i bildet ovenfra bidrar også til originalitet. Bra!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu