Dompap
Fra mai 06
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger397
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228174} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Knut Børge S.

Dette synes jeg var et nydelig bilde av dompapen, skarpt med varme farger. Komposisjonen er grei nok, men det kunne kansje vert kuttet litt i toppen?
mvh Knut Børge
Matias H.

Hei.....Jeg er enig med Knut Børge Strøm med at bildet gjerne kunne vert kuttet litt i toppen. men ellers var det et skikkelig blinkskudd. ;-D

Mvh Matias
ingebjørg fyrileiv g.

Den er en vakker fugl denne dompapen. Og bildet er like så. Skarpheten ligger godt plassert og lyset er veldig bra. Det er spesielt fint at øyet kommer så godt frem. Når det gjelder toppen, ble den nok litt for høy her (til og med for meg;) Sjarmerende med ''smuler'' rundt nebbet.

vh ingebjørg
Egil S.

Flott dompap bilde dette.
En flott fugel er det, og kanskje den fuglen jeg forbinder mest med jul.

Nydelige farger, og meget god skarphet i bildet.
Kjell Sigurd S.

Fin dompapp hann med bra skarphet og fine detaljer dette Robin. Bakgrunnen er svært kledelig. En årvåken krabat med et oppmerksomt blikk. Fint at du har mestret å bevare detaljer også i de mørke partiene. Et anderledes utsnitt som forsåvidt fungerer men jeg er nok også enig i forslaget om et kutt oppe. Stubben er ikke det sprekeste miljøet. Er dette tatt på foringsstasjon i skogen? Denne er vel ikke så mye å se nær begyggelse i mai... Liker bildet.

Kjell S
Knut H.

Endelig er den her,de er savnet.
Flott bilde av dompapen med glimt i øye
og mat i munn.
Hilsen Knut
Robin J.

Takk for kommentarer. Enig i at stubben ikke er det peneste jeg har sett. Den er nå byttet ut med noe ''penere''. Bor landlig til slikat denne kommer helt opp på verandaen om jeg ønsker det. Mvh RJ
Egil O.

Bra dompapbilde, fin fugl, godt at øyet kommer så godt fram. Synes det er litt mye tomrom over fuglen.

mvh egil
Kjell Ivar Ø.

Flott bilde av Domherren. Som Kjell Sig.. seier svert kledlig bakgrunn
Fin komposisjon. Mange fugle bilder gjer seg med litt luft rundt.
Deriblant dette. Mvh Kjell Ivar
Svein B.

Pent bilde av julefuglen over alle fugler- og i disse dager hadde bildet kledd en liten posjon puddersnø. Komposisjonen er jeg litt usikker på, litt luft er bra, gjerne hvis rommene pyntes med ett eller annet miljø. Her virker rommet øverst noe tomt- mens det er heller trangt i bunnen. Jeg blir ikke helt revet med av denne Robin, men et trivelig bilde er det. Her er det heller ikke snø, og dompapen har ikke inntatt foringsplassene for fullt ennå. Men med snøen pleier den å bli en fast gjest- det er alltid trivelig.

Mvh
Svein B
Hans-Jørgen H.

Hallo Robin!
Rent herlig å se en dompap igjen. Men du måtte ty til arkivet du også skjønner jeg. Men kommer snø, så kommer dompap - slik er det hver førvinter.
Bildet er nydelig og skarpt det. Gjorde seg godt i høydeformat.
God komosisjon.
Hilsen Hans-Jørgen.
Stig B.

Julefuglen er jo vakker den, selv om den ikke opptrer i snø og vinter. Denne fuglen er alltid vakker, her med gode farger og fin skarphet. Tror jeg kunne tenkt meg et tettere utsnitt her, enig med Svein i at miljøet rundt ikke ga så mye ekstra.

Mvh Stig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu