Bukk
Bildet har vært lagt inn en gang før, men er nå ''pusset opp''.
Bildet inngår i albumet Animals - Dead & alive
Utstyr
  • nikon f5
  • nikkor 50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger409
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229137} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Julie E.

Er litt trøtt nå, men må bare si, før jeg køyer, at dette var dagens høydare, kanskje ukens også......eller jeg må nok ta enda hardere i når jeg tenker etter. :)
Godt utført arbeid!!!!!
mvh Julie
Helge R.

Hei!!
Jeg kjenner godt bildet, det er bokmerket ditt i arkivet mitt. Like bra nå som sist, litt skarpere uten at det tilfører bildet så mye nytt, det er bra okke som, hilsen
:)Helge
Erik B.

Husker dette bildet. Vanvittig bra!

Anbefales.

Hilsen Erik.
Julie E.

Jeg måtte tilbake igjen, jeg. :)
Vi har geiter og har hatt det i noen år. Har titta inn i sånne glugger en del ganger og vet veldig godt at der kan du møte noe høyst grunnleggende for å si det sånn. Synes det er noe med stemningen i en bukk som du veldig presist har fått frem her. Jeg klarer ikke uttrykke det med ord, men jeg vet at dette bildet har rett.
God jul!
mvh Julie
Anne Lene B.

Oi
Tusen takk for interessante tilbakemeldinger, gode ord og tanker, Julie, Helge og Eirik. Tusen hjertelig takk for anbefalingen Eirik, den varmet godt og ble satt stor pris på!!

Det er hyggelig når andre får noen av de samme tankene jeg hadde når det gjelder denne bukken. Det er et av de bildene jeg er mest fornøyd med fordi også jeg føler at jeg klarte å fange dette noe, som er vanskelig å sette ord på.

Ønsker dere en riktig God Jul og et Godt & Spennende Nytt Fotoår!!

Hilsen Anne Lene :-)
Torgeir H.

Jeg er enig med Julie, det er et eller annet med dette bildet som fanger meg skikkelig. Vanskelig å sette ord på det, men Julie klarer det delvis. Det er et bilde jeg får en sterk stemning av ihvertfall.
Knallbilde!

-T.H
Anne Lene B.

Hei Torgeir
Tusen takk for positiv og utfyllende kommentar!! Det er så flott å høre, at det gir deg noe på det personlige plan!! God Jul til deg også!!

Hilsen Anne Lene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu