Skyformasjon
Av og til danner skyene noen formasjoner som gjør at vi ''ser ting''. Kunsten er i grunnen bare å se det...
Utstyr
  • Canon EOS 1D Mark II
  • Canon EF 70-200mm f/2,8L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger635
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229176} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Chr. G.
Javisst, men dette bildet gir meg nok ikke allverden. Jeg oppfatter det som en forholdsvis triviell avbildning av en høyst ''normal'' sky som jeg ser hver dag (dersom et ikke er skyfri himmel vel og merke).
Caroline M. S.
Jeg ser snuten og hodet til en lodden hund uten ører, men ellers må jeg vel dessverre si meg enig med Chr. Glorstad i at bildet ikke gir meg allverden og har sett tydeligere figurer i skyer på andre bilder. Men enig med deg at det er kjekt å se figurer, kart o.l. i skyer og andre naturlige og unaturlige materialer. Et bilde som jeg stadig ikke har glemt er et ''Europa-kart'' Magnus Reneflot la ut for et par år siden.

Ser det er ganske mye lyse/hvite prikker på bildet (særlig på den blå himmelen). Er det noe du har lagt på i ettertid?
Erlend K.
Joda, dette er et hverdagsbilde. Vi har jo flest hverdager, så da blir dette en del av mitt fotoliv også :-) Kunsten er som sagt å se, tenke, lure, gruble, oppleve og føle litt i alt det trivielle. Da blir hverdagen litt mer spennende.

De prikkene som du henviser til Caroline kan jeg ikke se på min skjerm. Det er noe støy i bildeflaten, så det kan være dette du henviser til? Dette er i så fall noe som har vært med gjennom hele prosessen. Jeg er relativt puritansk når det kommer til behandling av bilder.

Takk for kommentarer begge to!
Øyvind L.
Never ending stooooooryyyyyyy, aAa aAa aAaaaaaaaaaaaa! Neverending...

Er det bare jeg som ser den flyvende hunden fra Never Ending Story?

Jeg likte dette jeg... det er ikke en vanlig sky! Skyformasjoner kan være spennende og underholdene!

Prikkene skader ikke, men ideelt ville vært foruten.

Øyvind

May-Lise L.
Øyvind, det var den hunden jeg så, også! :) Er enig i at skyen ikke er vanlig. Ingen skyer er det. Noen gang sett to like skyer? Ellers så ser heller ikke jeg hvite prikker eller felt i bildet. Liker bildet ditt, Erlend. Jeg har mange lignende på hd'en min :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu