Panorama frå Etnefjella
360° panorama. Desverre ikkje fullt så imponerande i så lite format som her, men ein større versjon er å sjå <a href=''http://www.espenmills.com/360/fetopano.htm''>her.</a>
Bildet inngår i albumet Panoramabilder -
Utstyr
  • Canon 5D
  • 24-105mm f:4 L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger591
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229639} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Mads G.

Et godt stykke Norge og et godt stykke arbeid! Når du først har 360 ville jeg kanskje ha plasert personene litt mer til siden, men landskapet fungerer jo best som det er nå.

God jul!

Mads
Aleksander M.

Oi, dette var veldig flott.
Likte dette veldig godt.

God jul!

Mvh Aleksander
Bjarte O.

Hvilket objektiv har du brukt her siden du klarer å få hele 360 grader? Jeg er imponert. God Jul!
Mads G.

Bjarne: Han har satt sammen flere bilder til et panoramabilde. Objektivet som er tatt i bruk er EF 24-105mm f:4 L
Eivind B.

Espen!
Eit episk panorama frå dei myteomkransa Etnefjella, som med åra har skjenka deg ein rikhaldig portfolio. Håper på fleire vakre motiv derfra hvis du tenkjer deg opp til toppane i vinter. Tykkjer óg at midtstillinga av personane her er skrekkeleg, ville heller hatt dei til venstre som ein balanse til fjellmassivet til høgre.
Forresten: Du hugsar vel å gi godjenta (bilde nr. 241308) litt løøøv i jula? ;) Mvh Eivind
Espen M.

Mads og Eivind: Eg er einig i at personane er midtplassert. Grunnen er, viss eg skal prøve å bortforklare det, at du under opptak av eit 360° panorama ikkje har moglegheit til å velge utsnitt. Det gjer du etterpå, då du velger kvar du vil dele det/kutte det. Det er vanskeleg å visualisere på førehand kva som blir best. Kunne sjølvsagt gjort eit forsøk, og plassert personane (eg eg forresten han til høgre...) slik at dei kom i det gyldne snitt. Men då måtte eg delt landskapet deretter... Grunnen til at me står der me gjer, er forøvrig at det var i den retningen me skulle gå heim.

Avstanden til personane er forøvrig berre 3-4 meter, og fjellet i bakgrunnen (rett over hodene våre) er vel om lag 100-150 meter borte... Som sin skjønar, blir perspektivene i eit 360° panorama ganske uvant av kva ein er vant til...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu