Figgjoelva
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S NIKKOR 17-35mm 1:2.8D
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1.3s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger754
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229872} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .

Vært ute i tåkehavet idag-
Dette ble jo veldig stilig. Det er mye vann i elva nå slik at jeg nesten mener at det er ganske fint med en litt annerledes elvekant med flotte siv.
Bjørketreet har du plantet fint i bildeflaten og det var et lekkert tre selv om noen har brukket et par greiner.
Er det et sykkelhjul som ligger opp etter steinen bak treet:)
Meget dekorativt og fint bilde.

Fortsatt god jul.

mvh arild
Fred S.

Deprimerende vakkert; ødslig og herlig. Var på jakt etter samme stemning i dag, men å finne enslige trær i en region som stort sett bare er befolket av trær er ikke enkelt. Har sans for dette bildet, ja.

vh fred
Ole E.

Takker for kjappe kommentarer!

Arild: Det er ikke bare et hjul, det er faktisk en hel sykkel :-) Det var skikkelig fint vær i dag, bare du klarte å komme deg over tåka. Jeg bevitnet den tykke tåka som lå over jæren fra Edlandsfjellet. Det var veldig flott.

Fortsatt god jul.
Avsluttet .

Idag var det utrolig grått ute og dette formidler du godt i dette bildet her som jeg liker veldig godt pga.denne stemningen du har greid å fange som virker både gold og grå.
Hilsen Tone!
Bjorn F.

Synns dete ble et flott tåkebilde med fin mystikk.Supert med det enslige treet som står i fin kontrast til det tåkete landskapet.Godt jobba.
Hilsen Bjørn.
Ann T.

Dette likte jeg veldig godt. Nydelige farger og flott komposisjon. Trist stemning, men det er veldig bra det også.
Mvh. Ann
Anne-Lise S.

Flott, trolsk og våt stemning over dette sammen med fred og ro! Treet er flott plassert i bildet, og det er fint hvordan stråene såvidt skimtes gjennom tåka. Ser også et sykkelvrak ligge ved steinen der. En liten detalj i bildet som også bidrar til noe av stemningen du formidler her. Godt sett.

Anne-Lise
Camilla S.

Heisann

Vakkert dette, stemningen er mystisk, men jeg liker det. Synes det er så flott når tåken ligger stille, akkurat som roen senker seg.
God dybdefølelse og skarpheten er grei.
Jeg var også ute i dag å tok bilder i tåken, men selvfølgelig brøt solen gjennom og ødela hele greien.. hehe
God jul til deg:)

-Camilla
Wenche J.

Bildet ditt faller helt i min smak Ole. Liker spesiellt godt hvordan motivet blir borte lag for lag inn i taakeheimen i duse og vare fargetoner. Det enslige treet i forgrunnen med traerne jeg saavidt kan skimte i bakgrunnen, alt dette formidler melankoli synes jeg. Nydelig.
Mvh Wenche
ingebjørg fyrileiv g.

Dette var et veldig stemningsfylt bilde mange kan kjenne seg værmessig igjen i. Fargene er gode og akkurat nok mettet for at stemningen holder seg. Det er også fine lag innover bildet som bidrar til dybden. Likte dette.

vh ingebjørg
ingeborg w.

Enkelt og pent bilde du har tatt her. Treet er det selvfølgelige blikkfang, men blikket blir ledet innover i bildet av kanalen til rekken med trær som såvidt synes. Dette skaper god dybde. Jeg liker godt hvordan du ikke har dratt opp kontrastene så veldig.
Torbjørn K.

Du har vært ute i tåkeheimen og lekt deg du også, ser jeg. Jeg får ikke helt den wow-faktoren som jeg normalt sett pleier å få av landskapsbildene dine, men bildet er pent og forseggjort. Fin dybde, og intet mindre enn imponerende skarphet i bjørka. De avdempede kontrastene og fargene fungerer bra, men jeg tror kanskje at bildet også kunne ha fungert med noe mer farge. Jeg tror jeg ville kuttet et par cm til høyre.

Torbjørn
Ole E.

Takker for nye kommentarer. Håper alle har hatt en fin jul. Måtte dere alle få et godt nytt fotoår, med mange fine fototurer.
Rune S.

Meget fint bilde synes jeg. Deprimerende vakkert var jo et fint uttrykk:-) Liker komposisjonen med fine toner og dybde. Godt Nytt År fotoår!

Mvh
Rune S
Chris D.

Hei Ole, når du skal skyte inn komentarer som du gjør, så pass på at du får med deg alt før du uttaler deg, det er forskjell på å kritisere et bilde og være usakelig, foreslår at du leser hele tråden en gang til...
Svaret på ditt spørsmål er, nei man skal ikke avstå fra å kritisere bilder her inne, men avstå fra å være usakelig-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu