Jeg mistet nettopp et nært familiemedlem og vil antageligvis ikke kunne gi tilbake respons på evt. henvendelser for et visst tidsrom.

Ønsker ellers alle ett formidabelt nytt år!
Bildet inngår i albumet Czech & Slovak republics -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger3205
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229954} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Maja H.

Hei, Ioannis.
Jeg Kondolerer.

Bra fanget. Et bilde med mange bra elementer dette. Kontrasten mellom 'den rike mannen' i smykkebutikken og dissen to på gata..

Må foresten bare si at jeg digger bildene dine!

MVH Maja:-)
Johan S.

Trist å høre - kondolerer!

Bildet forteller meg en fin historie - forgrunn og bakgrunn. Og selvfølgelig bra teknisk.

Du er flink.

mvh
Johan
Peter M.

Mine tanker går til deg Ioannis, kondolerer. Mistet selv min far i romula for 2 år siden. Bruk tiden på deg selv og dine nærmeste, som du selv sier, livet går videre...bare ta en pause først. Så jeg gleder meg til du er tilbake igjen, du har vært bokmerket siden dag 1 her på foto.no. Setter stor pris på dine bilder, de er til inspirasjon, glede og ettertanke. Noe du også understreker med dette bildet.
Du forteller en god historie med elementene riktig plassert. Med et budskap som treffer særdeles godt i denne feilfokuserte julehøytid.

...tiden leger alle sår, det vonde blir fjernt, de gode minner består. Ønsker deg et riktig godt kommende fotoår.

mvh. Peter M
Anne-Lise S.

Mine tanker går til deg... Det er tungt å miste ens kjære. Man føler tristhet, total tomhet, håpløshet, sinne, og ettersom tiden går seirer de gode minnene og man føler vemod og savn, men kan le mellom savnets tårer.

Ditt bilde her er sterkt og fullt av følelser. Et medmenneske verner og gir av seg selv til et annet, som ser ut til å være overmannet av tristhet og sorg... Den eldres ''legende'' hender gir varme og omsorg til den yngre i en tung tid. Ta i mot de hender som rekkes mot deg i denne tida, og nøl ikke med å rekke ut dine egne, når du er i stand til det...

Anne-Lise
Richard E.

Dette likte jeg godt. ''Livet på gata'' er dessverre et motiv som er så ofte brukt at man har lett for å bli blasert. Men utrolig fint fanget blikk i bakgrunnen. Gjør hele bildet.

Mvh. Richard
Lars-Anders M.

Meget bra. Passer godt nå i julen.
Rune S.

Det var trist! Kondolerer Ioannis!

Jeg synes dette er et meget bra fotografi. Omsorgen til den lidende ifra en som selv er lidende og prikken over i-en er han som rynker pannen inne i varmen. Tankevekkende!

Mvh
Rune S
Kristoffer L.

Hei Ioannis,

Dette var sannelig trist å høre. Kondolerer!

Tankene mine går til deg nå. Jeg vet hvordan det er å miste en av sine nærmeste. Det er så mye som forandrer seg. En trenger tid og ro, både til å ta det innover seg og til å kunne bearbeide det. Alt må falle på plass på nytt. Det er en tidkrevende og ressurskrevende prosess. Men etterhvert kommer kreftene og overskuddet til å begynne å vende tilbake, og livet vil gå videre, på godt og vondt.

I all dets tristhet er dette bildet også vakkert og forhåpningsfullt. Det handler om innlevelse og omsorg, og om verdier og holdninger som vi ikke bare behøver i sorgens stund, men også i det daglige, hverdagslige. Et sterkt og godt bilde!

Så vil jeg samtidig benytte anledningen til å gratulere deg med din formidable bragd - Årets fotograf, for tredje gang på rad! Det er vel fortjent!

Jeg ønsker deg en fortsatt god jul, og et riktig godt, nytt år!

Vennlig hilsen
Kristoffer
Elise S.

Kondolerer Ioannis.

Dette bilde er fantastisk. Setter i gang tankene. Og ansiktene til alle tre er utryksfulle. Liker bilder en bare MÅ bruke tid på å studere, og der er du en mester av de skjeldene.
Grattis med årets kåring. Vel fortjent. -Elise-
Christer B.

Veldig sart og rørende dokumentar dette. Meget bra.
Oda Lystrup H.

himla sterkt bilde.
kjempebra.

Oda:)
Steinar Dahlen V.

Synast dette bilete var sterkt, eg synast du har fått dei alvorlige utrykka til alle 3 manns personane godt fram her. Dette er eit bilete som griper. Som Elise seiar. Eit bilete som setter tankane igang.
Gratulerer med vel fortjent seier i årets kåring. (fjorårets blir det vel no)

Keep up the good work ! Du er en av dei eg kjem til og holde
auge med å lære av.

*SV*
Siri Elisabeth J.

Av og til stemmer det så veldig at ett bilde sier mer enn tusen ord.
Som her i dette veldig bra dokumentariske bildet ditt.
Mannen bakerst er selvfølgelig med på å heve dette bildet veldig!

Hilsen Siri :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu