Vinterbader i solnedgang
Må da være minst like sjeldent som elg i solnedgang?
- 2 i lufta, vanntemp. tør jeg ikke engang tenke på.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger411
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230174} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kjell Sigurd S.

Stemning til tusen her Ann. Jeg har stått på samme sted med mange lag klær på kroppen for ikke å fryse ihjel mens noen av halvøyens finere fruer har tatt seg en dukkert i mange minus - BRRRR.... Bildet er velkomponert med elementene fint plassert. Himmelen er meget flott. Måkene hører selvsagt med. Oslofjorden i sin beste stas dette.

Kjell S
Avsluttet .

Likte også dette veldig godt:-)De florlette skyene på himmelen er med å lager liv,personen står ikke helt stille ser det ut for,noe som også er med å skaper liv i bildet,samt måkene.I tilegg har du jo fanget en flott stemning med fine farger:-)
Hilsen Tone!
Venche J.

Brrrrr, sier nå jeg til isbading. Det får da være grenser hva kroppen skal utsettes for. :)

Så til bildet:
Garantert sjeldnere enn elg i solnedgang, og et riktig så velkomponert bilde.

Takk for titten Ann, nå hiver jeg mer ved på peisen for å få vekk gåsehuden...

Wenche.
John S.

Veldig bra bilde. Flotte farger. Jeg likte dette.

Men akkurat bading på denne tiden av året, er ikke noe for meg. Bildet minner meg på at jeg snakket med en nabo, da jeg var hjemme i sommer. Han er nå blitt et par å åtti år. Hobbyen hans er å reparere og resturere gamle båter. Dessuten har han Parkinson og må til kontroll hvert år. Hvert år får han utlevert et treningsprogram, men når de hører hva han driver med så tar de hvert år tilbake treningsprogrammet. De påstår at han har bedre program selv. Han har bygget seg egen badebryge og hver dag, hele året, uansett vær så bader han i sjøen.

Kanskje det ikke er så dumt med et slikt bad.

John
John S.

Link til min vinterbader og en av båtene hans.
bilde nr. 191834

John
Ingunn S.

Ja dette såg skikkelig kaldt ut..., ser ut som vinterbaderen hutrer og luter ryggen av kulde;-) Ellers synes jeg bildet er flott med fine farger og lys. Himmelen er nydelig med fine florlette skyer og måkene gjør seg godt i komposisjonen.

Hilsen IngunnS:)
Espen A. I.

For min del ble dette litt for klisjéaktig. Solnedgangen i sjøen reddes dessverre ikke av baderen - for min del kunne dette like godt vært om sommeren. Pent er det, men litt for ordinært dette gangen - da jeg vet hva du innehar av teknikk.

mvh Espen
Odd Tore S.

Tradisjonelt badebilde, som dessverre ikke antyder særlig tydelig at det er en vinterbader unntatt i tittelen. Det er sikkert ikke så enkelt å få fram forskjellen på en vinterbader og en vanlig kveldsbader, selv om holdningen virker litt forknytt og kald her.
Du kan jo trøste deg med at vannet er varmere enn lufta, og at etter det første sjokk og gisp er det ikke så ille som når man kommer opp igjen i den kalde lufta, og får fordampningen av vannet på huden i tillegg. Selvopplevd ifm vinter-o-løp, metan i skogs(myr)vann er skikkelig skumle saker!
Odd Tore
Bergliot E.

Brrrrr....det var sikkert noe kaldt ja. Jeg hadde inngått et veddemål engang som besto i å bade en dato uansett vær. Sny, kaldt og lang blaut fjære var starten. Influensaen hadden inntatt min kropp så jeg burde ikke badet, men vet du, jeg badet faktisk av meg feberen. Så det er et godt tips til alle som føler seg litt sjabby. Ta et isbad!! hehehe

Flott bilde med fin stemning. Skal være enig i at bildet alene ikke forteller at det er et vinterbad, men teksten forteller jo alt. Veldi fine farger og fin dybde i bildet ditt.

Godt Fotoår til deg!

Bergliot:)
Gro K.

Du har fått det motivet jeg ikke fikk til. Nydelig lys. Synd det ikke SYNES at det er så kaldt.
Selv var jeg på Huk på solsnu-treff 21 des.der 8 stykker badet. Prøvde å fotografere under spurten uti vannet, men det var mørkt ( ca. kl. 19 ), så kameraet fant ikke noe fokuspunkt, så dettt var dett.Men det var andre som fikk det til, med blitz, selvfølgelig.
Hilsen Gro.
Ann F.

Tusen takk for kommentarer.
Dere får bare tro meg på temperaturangivelsen, det var dessverre ikke is i vannet der og da.
Espen: Joda, enkelt og klisjeaktig er det nok, men gi meg i alle fal cred. for ny versjon av elg i solnedgang? Min form for humor . . .
:-)

mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu