Snøstorm i Skårene
Snøstorm i høgda 10. des. i år. Over 1800 m o.h. Det er ikke tåke. Bildet er tatt fra hyttetrappa, 550 m.o.h. Temp 10 +
Greit nok. Har lagt det ut som en kuriositet i vårt varme vinterklima.
Utstyr
  • nikon D 70
  • nikkor 18-70
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger343
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230182} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Knut H.

Selv de golde fjelllandskapet har sin sjarm.
Likte stemningen i bilde med kontrastene
i de ugjestmilde høyfjellet.Har faktisk
litt alpepreg over seg.
hilsen Knut
Avsluttet .

Som Knut så likte også jeg dette bildet,ser kaldt og ugjestmildt ut,men det er vel det du vil formidle også,liker snøen som blåser oppover fjellsidene og lager dramatikk i bildet,det litt mørke lyset lager også en dramatisk stemning.Kan nesten kjenne snøføyka rundt ørene.Bra.
Hilsen Tone!
Fred S.

Liker bildet ditt av samme grunn som jeg liker Ingebjørgs siste: det er blått, det er fjell etter min smak, sunnmørsfjell attpåtil, og om det er skodde eller snøføyk som dekker deler av fjellsiden kommer på ett ut, stilig er det okke som.
Og du har hytte med utsikt mot Skårane ? Heldiggris; jeg har kikket lengselfullt oppover mot denne underlige fjellryggen når vi en sjelden gang kjører Ørnevegen, skulle gjerne ha vært der oppe.

vh fred
John H.

Hei fotovenner.
Takk for positive og reflekterte kommentarer.
Fred, andre også, er velkommen til å titte innom når jeg er på hytta. Den ligger ovenfor Eidsvatnet i retning Kleiva. Det er ei lita gul stue som ligger på v. side av veien. Ja, vist er jeg heldig. Det er spesielt å bo under desse mektige fjella. Spesielt når vårsola står på og utløser ras på ras. Det buldrer i ett sett. Neste gang dere kjører til Geiranger folkens, se til venstre. Jeg har vært der oppe en gang, men vi kunne ikke gå på toppen på grunn av utrygg bre. Jeg blir derfor mobbet av de innfødde fordi jeg bare har vært på små-Skårene.
John
Kjell V.

Et dramatist og godt komponert fjellbilde. Jeg synes du har fått fram det barske landskapet og uværet på en god måte, og det blå lyset understreker den kalde og røffe atmosfæren i bildet.
Jeg fikk litt ''Ringenes Herre'' følelse. Det er som man venter på at noe dramatisk skal skje, at fjellet bare lader opp til et inferno.

Et flott landskapsbilde, som bare har et utsnitt av fjellet, men som forteller mer en de store panorama landskapsbildene.

Flott :o)

mvh kjell vikestad
Avsluttet .

Oh! Veldig dramatisk! Mener at du har en del igjen på justering av de høye tonene.. nå virker bildet veldig enstonet/grått.. eller kanskje det er meningen at det skal være slik?
ingebjørg fyrileiv g.

Se der ja, John. Herlig dramatikk og gode elementer som treffer betrakteren bra. De mørke tonene i bildet forsterker stemningen og jeg ser for meg at dette var en veldig god dag å sitte innenfor hytteveggene å høre stormen rive i alt den dro forbi. -etter en tur ute såklart. Ja, dette må være et fint område å ha hytte.

-ingebjørg
Terje S.

Det første som slo meg når jeg så dette bilde John er det her ''Veiviseren'' ble innspilt. Dramatiske fjell, flott lys og fin eksponering.
Øye for naturdetaljer har du John.

Ha en fortsatt fin Jul. Jeg har vært ett par dager på hytta og hentet krefter til nye basketak.

Mvh Terje
Inger-Lise S.

Mektig og flott bilde! Sneen skaper en meget bra stemning. God dramatikk i bildet:)

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu