Jul i Bergen
Torgallmenningen i Bergen julen 2006
Bildet inngår i albumet Bergen -
Utstyr
  • Nikon D2X
  • Nikon AF-S Nikkor 17-55 mm 1:2,8 G ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230453} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Camilla S.
Hei

Stilrent og pent Bergensbilde.
Tok selv et ganske likt bilde på samme sted ene dagen, men synes de dumme ledingene som går tvers over kan irritere. Selv så synes jeg ditt bilde ble bra, ledningene kom ikke så klart frem her som hos meg.
Julestemningen er på sin plass, ønsker deg godt nytt år:)

-Camilla
Anne-Lise S.
Flott bilde fra Torgallmenningen dette her. Du får fargene til å bli passe duse her, og det er virkelig jul i Bergen med våte brolegninger på bakken som viser oss veien innover mot tåka der oppe i lia. Ser ledningene som allerede er nevnt, men som Camilla sier så synes de ikke så godt her. Noe kornete er dette her, og kanskje Neat Image kunne gjort susen?

Anne-Lise
Kenneth K.
Meget vakker og stemningsfylt bilde ,me du mangler snø! Fint å skarpt bilde. Veldig fine farger. Den tåka i bakrunnen gjorde seg veldig bra syns jeg. Den er med å lager en fin stemning på hele bilde. Vakkert

mvh Kenneth
Robin S.
Takk for kommentarer!
Camilla: De evindelige ledningene mange steder i sentrum er ikke alltid så lett å unngå, men med den rette vinkelen kan noe av det ofte kamufleres.
Riktig godt nytt år til deg også! Ser at du bl.a. hadde noen flotte bilder av flom på Bryggen tidligere i høst.

Anne-Lise: Det har lett for å bli litt kornete ved lange eksponeringer, men her har tydeligvis ikke eksponeringen vært lang nok til at kameraets støyreduksjon har trådt i kraft. Noe støy skyldes nok også kompensasjon for litt undereksponering under opptaket.

Kenneth: Skulle gjerne hatt litt snø på dette bildet her, ja, men på disse kanter må vi ofte vente på snøen til ut i mars ...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu