Sametinget
Passerte bygget helt tilfeldig. Dro ut kamera og vips så var det på minnekortet.
Utstyr
  • eos 20d
  • 17-35:2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger428
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230654} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Øystein M.

Jeg liker veldig godt dybdevirkningen som skapes av lyset i bildet. Synes det er en kjempefin balanse mellom motivet og nordlyset på himmelen. Flott minnekort!
Geir B.

Hei Marvin. Fin kombinasjon av nordlys og kunstlys. Jeg synes de opplyste vinduene er litt overeksponert. Stenen i forgrunnen kunne du ha fått med litt mer av, eller funnet et ståsted der den ikke kommer med.

MVH

Geir
Marvin P.

Hei takk for kommentarene så langt=) GB, du har rett i at den steinen var litt plagsom, har ingen god unnskyldning for den... Mulig vinduene er litt overeksponerte, men med så store lys kontraster var det vanskelig å kontrolere. Kanskje man kunna ha satt et gradert filter over nedre halvdel for å gjevne kontrastene?

Uansett. takk for ærlig kritikk...=)
mvh
marvin
Geir B.

Hei igjen. Fint med respons. Enig i at et gradert filter kunne vært tingen. Jeg har nettopp skaffet meg et par sånne fra Cokin, og synes det er gøy å prøve seg litt frem. Et sånt filter kunne sikkert ha gjort seg her. Eller du kunne ha tatt flere eksponeringer og lagt oppå hverandre. Jeg har noen eksempler på det som du finner her på foto.no.

MVH

Geir
Camilla S.

Heisann

Dette var flott!
Utrolig pent å se Samtinget sammen med nordlyset. Herlig kombinasjon. Skulle jeg pirke på noe, så hadde jeg tatt i allefall to eksponeringer og lagt over hverandre. Vinduene blir noe utbrent pga lukkertiden.
Ellers skarpt og flott, utsnittet funker bra også.

-Camilla
Marvin P.

Hei ... Ikke mye detaljer i de vinduene som ville nødvendigvis forbedre helhetsinntrykket, men idèen med 2 eksponeringer er god GB og CST. Jeg har fått litt pes for de. Sånn som bildet er nå så tror jeg at en løsning ville være å tone ned vinduene i PS. Eventuelt så har jeg vurdert å gå tilbake å fotografere bygningen på nytt... og eksponere etter vinduene. Jeg hadde det nok litt for travelt den kvelden .=) takk for gode tips ..

vennlig hilsen
Marvin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu