Strå
Bildet inngår i albumet Romsdal -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger742
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_23118} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Aleksander J.
Meget god plassering av bildeelementene. Beklager, men her finner jeg ikke stort å utsette.
May-Lise L.
Desverre, ikke jeg heller :( Meget godt bilde i det store og hele!! :)
Erlend M.
Jepp!
Tom B.
Delikat. Jeg er enig i at det ikke er mye å utsette, men jeg lurer på om det ikke hadde blitt enda bedre dersom du kunne gjort det litt mørkere i området på horisonten der fjella ''går i vannet''. Ellers: Et klassisk, flott naturbilde.
TomB.
Nils B.
Fin dybde, BRAVO!!!
mvh Nils
Bjarne R.
Relativt uengasjerende bilde. Du kan bedre enn dette!
Jetstripen hører dessuten ikke hjemme her.
Carsten A.
Er nok mest enig med Bjarne R. Jetstripen er jo - desverre - ''naturlig'' nok nesten uansett hvor en befinner seg, men passer svært dårlig inn i et bilde av denne typen. Og ellers, når nå opptaket engang er gjort, ville det vunnet på at himmelområdet (og dermed også horisonten) var gjort atskillig mørkere.
MVH CA
Arild K.
Fint naturbilde med en veldig fin forgrunn/stråene !
Enig med CA og BR ang. jetstripen og at det hadde blitt bedre med litt mere trøkk i himmelen/bakgrunnen !!

Mvh AK
sven martin j.
Forgrunnen er fin nok, men er litt usikker på hva du ønsker å få frem med resten av bildet, mellom- og bakgrunn.
Det eneste jeg kan se er et repetisjonselement med jetstripen som leder mot sivet på andre siden av bredden?..
Jeg mener bakgrunnen hadde blitt død uten jetstripen, synes den skaper en fin symmetri med fjellsider og speilbilder.
Kenneth P.
Herlig bilde... Jetstripen er helt ok etter min mening.
John G.
Hm, som man reder ligger man(jfr. TB, BR og CA) :-) ...
Mvh,
John
Arne S.
Takk for kommentarer alle som en :)

Jeg ser poenget med noe mer metning i himmelen, spesielt horisonten. Ikke mye, men litt. Spørsmålet er hvordan jeg får dette best til, uten spor av PS. Jeg er takknemlig for forslag.

Når det gjelder flystripen er det delte meninger. Jeg har selv delte meninger, alt etter hvilke briller jeg har på. Det er nok intet fasitsvar på dette. Det blir opp til den enkelte hva en føler, og slik bør det være.

Personlig har jeg et ønske om at urørt natur skal være urørt. (Uberørte naturområder blir stadig færre og mindre). Når flystripen (og derved mennesket) først er til stede, blir det også et motiv, men med et noe annet budskap.

Arne
Kolbjørn E.
Nydelig!
Flotte farger.

Mvh Kolbjørn
Tom A. T.
Flott bilde med nydelig forgrunn. Er enig i at himmelen over blir ''litt slapp''. Siden speilingen i vannet er så bra kunne det vært fristende med en kraftig beskjæring i toppen. Kanskje nesten ned i delinga.
mvh Tom T
Bjørn H.
La meg komme med en annen vri,siden jeg er i det gledelige hjørne i kveld!!
Et flott og fargerikt bilde,skarpt og godbringende effekt med en liten anelse drømmende,da dette bildet er så rolig at det har en døsende effekt.
Flystripen er like rolig,da flyet er milevis unna i dette tilfellet.
Alt skal være positivt ;o)

BH
Thorfinn B.
ser fotografen selv har delte meninger om flystripa på himmelen. Selv er jeg ikke i tvil om at den bør bort. Det første jeg gjorde var å legge håndflata over himmelen ned til der stripa begynner....! Et helt annet bilde. Flott nå også, men ikke bra nok Arne før du kvitter deg med nesten hele himmelen. :-) Forgrunnen er jo for øvrig helt knall.
Avsluttet .
Forgrunnen er fin, og linjene leder blikket elegant til bakgrunnen - der vi ikke finner noe som helst av interesse. Bildet klapper dessverre sammen. En beskjæring øverst hjelper noe. Men hslt skulle du ventet på noen flotte cumuluser...
Arne S.
Regner med at det er skyer du mener Knut-Sverre :) Enig i at det kunne gjort susen her. Beskjæringsforslaget oppe er også godt.

Dette bildet er et godt eksmpel på at det er lett å bli ''blind'' på egne bilder. Normalt beskjærer jeg i det vide og brede, men dette bildet slapp gjennom nåløyet uten motstand. Bjørn er kanskje inne på det. Bildet er så rolig, og uten temperament, at jeg nesten sovnet selv. (Må ha noen hvileskjær innimellom :)

Men det kan også komme av at bildet er brukt i en brosjyre, og har festet seg. Dette er noe av bildekritikkens styrke. Raske, ærlige kommentarer, som kan åpne et stivnet blikk. Flott!


Geir Joar H.
Flott!!!
Nils L.
Vakker og stille stemning. Jetstripen er en fin kontrast til stråene og det stille vannet og det tilsynelatende eneste spor etter et moderne samfunn. Dersom du med varsomhet bruker nivå og/eller kurveverktøyet i PS, vil du kunne få en tanke mer metning i bl.a. himmelen. Horisonten er nesten helt hvit, så skal du gjøre noe med den må du lage et justeringslag av hele himmelen, for så å blande det inn i originalen etter justering. Men nødvendigheten av det er heller marginal. Beskjæring? Nei vet du hva. Det må da være lov å presentere bilder med såppas med himmel at man ikke får trang til å bøye seg ned når man ser på det.
Mvh
Erlend M.
Jeg synes du bør beskjære bildet så ikke flystripen på himmelen synes, men bare i refleksjonen, slik Thorfinn Bekkelund skriver! Da ledes oppmerksomheten mot stråene i stedet for fjellene og himmelen, hvilket jeg mener blir MYE penere og mer originalt. Det vil i mine øyne øke bildet fra 70 til 100 prosent.
Ann F.
Enig med Thorfinn her. Bildet er meget bra - opp til der hvor flystripa begynner i h. fjellrand. Ikke bare pga dens tilstedeværelse, men også fargene i bildet er bedre i nedre del.
Mvh Ann
Monica S.
Ville hatt det på veggen!veldig bra!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu