Gatelangs fortiden...
... i Langveien, Kristiansund...
Bildet inngår i albumet Lillivers reiser -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-03 21:37:10
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-01-03 22:57:16
    Versjon #3
Utstyr
  • Olympus E-500
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger273
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_231613} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jan Frode A.

Fargene i versjon #2 matcher nok den røde paraplyen bedre enn det blå i versjon #1. Sånt jeg ser bildet, er paraplyen interessepunktet, så derfor blir mitt valg 2'ern. Utsnittet i versjon #2 er også mye bedre. Fin komposisjon der linjer innover i forgrunnen gir god dybde. Bilen? Tjaaaaa.....den er nå der, men burde kanskje ikke vært der :-)

mvh Jan Frode
Lillian L.

Hei Jan Frode
Det var også slik jèg så bildet - den røde paraplyen ''gjør'' bildet, er blikkfanget - akkurat som den røde kofferten i ditt bilde ''Holdeplassen''...
Jeg la ut en versjon til nettopp fordi fargene der matcha den røde paraplyen og de røde bilbaklysene bedre (av den grunn MÅ jo bilen være der), men liker selv versjon 1 best.
Mvh LillianI.
Steinulf L.

V#2 er ren og fin i fargene. Det kvadratiske formatet gjør bildet litt statisk. Ville nok kappet litt i bunnen. Fin stemningsrapport.
Lillian L.

Hei Steinulf. Takk for konstruktiv kommentar. Har kuttet litt i bunnen. Da kom min gatelangs-tilbake-i-fortiden-vandrende-mor-med-rød-paraply litt nærmere, og slik ble kanskje bildet litt mer levende...
Mvh LillianI.
Hakon B.

Hei Lillian,

Knallfine farger og skarpt, men synd med bilen. Det var #1 som tiltrakk oppmerksomheten, men likte vel så godt #3.

mvh
Hakon
Lillian L.

Hei Håkon. Takk for gode ord. Sjøl liker jeg at bilen, med de røde baklyktene, er med. Skjønner at den kan være forstyrrende, men jèg har ikke noe program for å radere den ut...
Mvh LillianI.
Ole-Kristian T.

Hei, bra bilde! #3 synes jeg er best. Og hva med bilen? Den er jo med og skaper perspektiv i bildet, og gjør at det får mer definert forgrunn, mellomgrunn og bakgrunn..Bildet kunne sikkert fungert uten også, men tror jeg lander på å være enig med deg Lillian :)
Lillian L.

Hei Ole-Kristian.
Så bra at noen er enig med meg angående ''bilens rett til å være i bildet...''.

Jeg ser ofte at det ytres ønske om å fjerne store og små detaljer i bilder, detaljer/ting som jeg noen gang synes må være der for å gjøre et bilde autentisk og troverdig. Men - siden jeg er så blodfersk i faget og har så liten kunnskap, tør jeg ikke rope så høyt. Det kan jo være jèg som misforstår.

Mvh LillianI.
Terje M.

Hei Lillian.

Synes også dette var et fint bilde. Tror jeg går for versjon 3. Ang. bilen synes jeg du skal la den være der om det er det DU liker best. Det er jo tross alt ditt bilde. Kan ikke se at den ødelegger bildet på noen måte heller.

Mvh
Terje.
Lillian L.

Hei Terje.

Bra at også du liker bilen i bildet mitt, at du ikke synes den forstyrrer med sin tilstedeværelse og modernitet, for; biler kjører i gatene i dag. Og, vil jeg dokumentere det som skjer her og nå, må jeg også ta med bilene som kjører forbi - selv i ''historiske'' Langveien, i borgelige Kristiansund...

Mvh LillianI.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu