Ekebergsletta 2
Typisk Norsk Julaften 2006
Utstyr
  • Nikon D 200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger560
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_231939} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Svein T.
Julestemning eller ei, dette var da et usedvanlig behagelig bilde !! Helt glimrende, rett og slett. Jeg ville kanskje ha kappet litt i høyre og nedre billedkant, men utenom det er dette helt knall. Farger, kontraster, fokus osv. Alt i boks. Thumbs up !! -mvh Svein ;)
Anne-Lise S.
Et bilde med flott dybde, nydelig lys og behagelige farger. Du får frem de fine konturene i trestammene, og også i gjerdet som skaper dybden sammen med trærne innover. Liker tåka og verdenen der fremme som man ikke kan vite noe om...

Anne-Lise
Kenneth K.
Meget fine detaljer! Er dette fisheye? det ser sån ut i høyre bildekant. Men det var en god dybde i bilde. Fine skarpe kontraser. Godt utsnitt. Meget fint bilde.


mvh Kenneh
Odd Tore S.
Gjerdet leder oss inn i uendeligheten, men dennne gangen er den ganske nær.
Jo, det var typisk nok julaften i år, ikke en gang nok rim til å gå på ski på sletta. Det var liksom kriteriet på kombinasjonen av overentusiastisk skiløper og vinter, rart at ikke skiforeningen har egen rim-melding for dette området.
Odd Tore
Ole E.
Dette synes jeg var særdeles lekkert! Herlig med den mystiske tåka, og gjerdet som leder oss inn der. Den varme fargebalansen faller i smak. Dette er veldig pirkete, men jeg vil nevne det allikevel, og det er at bildet hadde vært enda litt bedre om vi fikk se litt mer av treet helt til høyre, og ''hovedgreinen'' som slynger seg mot venstre. Men pytt pytt, helhetsinntrykket er veldig bra!
Camilla E.
Hei!
Fikk virkelig følelsen av ro nå...likte veldig godt fargene i dette bildet, særig i skillet mellom bakke og himmel. =)
Ann T.
Hei Erik - dette er helt supert! Jeg må si at jeg liker stilen din veldig godt. Her har du valgt et alminnelig motivt og lagt det til et nydelig, severdig bilde. Komposisjonen med gjerdet som leder oss innover i bildet fungere meget bra og jeg synes fargene er delikate og behagelig. Veldig bra jobbet.

Hilsen, Ann
Marion N.
Treet til venstre lager ei fin ramme/linje. Litt uheldig at den vert brutt i øvre kant. Gjerdet lager også ei fin linje innover i bilete. Du har ein komposisjon som fungerer, eit pent motiv og alt i eit nydeleg lys.
Stig Børre E.
Veldig bra. Flott komponert og herlig lys. Veldig fin dybde.
Syns fargene er litt ''alternative'' - men de kler motivet godt.

StigB
Erik J.
Kenneth, ja det er mitt kjære fisheye. Det gir perspektivet innover, og fungerer aller best hvis jeg klarer å holde linjene rette. Treet til høyre var ikke til å rette opp, men samtidig syns jeg det gir en innramming. Ole, derfor har jeg faktisk kuttet litt av dette treet for å dempe krumeffekten. Men jeg er helt enig med Marion (og Ole) at det skulle vært mer gren i overkant, det er neimen ikke lett å få med slike detaljer i søkeren selv om det blir tydelig når du får det opp på skjerm. Det jeg lærer av dette er at jeg må se endra bedre etter i søkeren, evt pøse på med eksponeringer - På dette fikk jeg med for lite tre, på et jeg la inn i går var det med for mye tre!! Mye lar seg ordne i PS, men det er først og fremst opptaket som teller! Takk for kommentarer alle sammen!
Espen A. I.
Et absolutt herlig bilde! Flotte farver og en komposisjon som virkelig sitter slik den skal. Hovedgreina ligger fint i flata, skarpheten er der og tåka gjør det hele severdig og et pent stykke arbeid er det. Fisheye looken ødelegger i hjørnene.

mvh Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu