Wonder Land I
Kategori?
Bildet inngår i albumet Sørlandet - Motiver fra ulike steder på Sørlandet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-05 22:54:09
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-01-06 11:21:10
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-01-06 11:26:07
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Brennvidde9mm
  • Blenderf/3.3
  • Lukker1/101s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger910
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_231970} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (40)
Kenneth K.
Dette her syns jeg kanskje ble litt rotete, men ikke helt sikker. Jeg syn iværtfall dette ble ganske kunsterisk bilde Anne-Lise. Meget morsomt å sepå. Jeg lurer litt på hva du har gjort her. Ellers et bra bilde dette her.

mvh Kenneth
Tor-Ståle H.
Bra, ville kanskje kuttet bort gresset...
Odd Tore S.
Himmel med stein og grastuster?
Mnei, samme hvor blankt og stille vannet er, så finnes det en flippekommando som får det hele ned på jorda igjen.
Da blir det en idyllisk speiling som man nok kan overveie å kutte litt i topp, eller bunn slik du har lagt det ut. Pent og fargerikt, må ha vært en fin dag.
Odd Tore
Anne-Lise S.
Odd Tore: Du har skjønt det! ;-) Artig med speilinger! Ja, det var en flott dag i går ettermiddag, med fint lys idèt sola var lav og på vei ned. Skal kikke litt på tipset ditt med kuttet! Jeg tror du er inne på noe som kan fungere svært bra der! Takk!

Kenneth: Prøv ''flipper`n''! ;-)

Tor-Ståle: Slik bildet ligger ''originalt'' mener jeg at gresset må være med. Kanskje er det noe annet dersom... du flipper litt?

Takk for spennende kommentarer!

Anne-Lise
Inger Anne Maritsdotter V.
Synes det er et artig, spennende og severdig bilde, og speiling var også min første umiddelbare tanke her:-)

Mvh Inger Anne
Bjørg S.
Når det gjelder å finne motiver synes jeg du er utrolig kreativ.
Hvem hadde tenkt på å ta bilde av speilbilde i vannet, og få et motiv som allikevel klarte å bli så spennende som dette.
Bildet ditt er utrolig kult, og veldig klart og fint.
Skikkelig tøft syns jeg.:)))

Bjørg
Jan Frode A.
Jeg ble sittende å kikke på bildet, og oppdaga etter litt at det var en speiling. Litt uvant siden det ikke er 'opp/ned', men etter en stund ble jeg fortrolig med komposisjonen og syntes faktisk dette fungerer godt. Liker oppbygging av bildet, og også måten veg med sølepytter og grasskant rammer inn husene.
Kunne kanskje med fordel vært beskåret nedover ifra øvre bildekanten og til like under de småtustene mot høyresiden.

mvh Jan Frode
Øyvind A.
Ganske stilig, et av de bedre speilingsbildene jeg har sett på en stund.
Jeg holder på ener'n, gresset bidrar til dybde.
Ø.
Anne-Lise S.
Inger Anne: Ja, det tror jeg nok at du kunne se. Du er jo ganske dreven i dette med foto! Artig at du likte dette!

Bjørg: Rusla rundt litt i går, og oppdaget speilingene i vannet. De var mer spennende å ta bilde av enn å bare ta direkte bilder av motivet. Fikk noen spennende effekter i bildene, synes jeg, med gresstuster og steiner osv. Fargene ble også annerledes. Takk for hyggelig kommentar!

Jan Frode: Bildet er faktisk opp/ned; jeg har snudd speilinga, men tror jeg forstår hva du mener likevel. Kunne lagt det andre veien også, men synes det ble mer interessant slik det ligger nå. Har lagt ut ny versjon med beskjæring etter forslaget fra Odd Tore, og beskjærte både her og der + retta opp horisonten ift. slik det nå ligger originalt her. Takk for god tilbakemelding!

Anne-Lise
Anne-Lise S.
Takk skal du ha, Øyvind! Det kan være greit med flere versjoner for å vise og se at flere utsnitt er mulig med samme motiv!

Anne-Lise
Kenneth K.
Oi! Dette var bra. Jeg skjønte egentlig ingen ting første gang jeg så den, men nå ser det bedre ut. Dette var veldig bra oppservert!

mvh Kenneth
Ole E.
Heisann Anne-Lise, jeg synes dette var spenstig. For min del kunne du godt ha kuttet vekk gresset, men det fungerer helt bra slik det er nå også. Jeg liker helt klart V1 best. Liker at bildet er ''riktig'' vei. Godt sett og godt gjennomført. Bra.
Avsluttet .
Kjempetøfft bilde Anne-Lise,måtte se på det litt ekstra ja,for å se hva som hadde skjedd her hehe.Men dette er veldig godt sett og jeg liker kreativiteten din:-)
Hilsen Tone!
Torbjørn K.
Sprekt og annerledes ''landskapsbilde'' dette her. Jeg går for utsnittet i v2 da jeg synes det blir litt vel mye himmel i v1. Bildet har en fin ''metallic-look'' og jeg tror jeg ville fremhevet dette litt ekstra ved å økt fargemetningen noe.

Torbjørn
Anne-Lise S.
Mange takker til dere fire! Moro med en aldri så liten ''illusjon''! :-)

Torbjørn: Har økt fargemetningen noe i V2 Wonder Land I. (la først inn ny versjon av Wonder Land II m økt farge..., på feil sted... Sorry...)

Anne-Lise
ingeborg w.
Jeg synes v3 ble kjempemorsom. Den kan en bli surrete i hodet av, med hus både ene og andre veien. V1 var litt ordinær pluss at det var tatt med for mye.
charlotte s.
kjempefint bilde,alt er vel sagt så jeg bar tilføyer min ros
charlotte
Anne-Lise S.
Ingeborg: V3 er egentlig det andre bildet i denne serien. Jeg la det inn som ny versjon under feil bilde, egentlig..., men likevel: Takk! :-)

Takk til deg også, Charlotte! :-) Hyggelig at du likte det!

Anne-Lise
Helge A.
Ah, du har holdt kamera opp-ned. Tok en stund og fikk litt kink i nakken før jeg skjønte det. Litt rotete himmel, og syns nedre del var topp.

h
Anne-Lise S.
:-) Neeeeida! Kamera ble holdt riktig vei det... ;-) Takk for kommentaren!

Anne-Lise
Camilla S.
Heisann

Dette synes jeg ble riktig så bra!
Speilinger kan være artig, har prøvd på det selv, men aldri fått såpass klare og sterke farger frem som du har. Pent med den blå himmelen mot det røde taket.
Selv synes jeg gresset i bildet skal være der, så absolutt!
Morsomt at himmelen har fått litt struktur, hele bildet var gøyalt. Ble litt glad av å se på dette, fra nå av skal se jeg være med obs på sølepytter!

-Camilla
Svein T.
Hah !! Tøft !! Grublet noen sekunder før jeg prøvde å flippe det vertikalt. Så enkelt, så bra. Mvh Svein ;)
Rita S.
Spännande spegling..bilden väcker intresse och det finns mycket att titta på och fundera över..det blir lite som 2-D.
Vh
rita
Anne-Lise S.
Hjertelig takk til dere tre! Ja, du har rett i det med 2-D, Rita, :-) og når man flipper det så får man enda et bilde og studere... Ja, ta en titt i sølepyttene, Camilla! Mye fint å se der! :-) Moro at jeg fikk deg til å gruble litt, Svein! ;-)

Anne-Lise
Tone A.
Hei Anne-Lise
Ja her kan ein verkeleg undra seg over kva ein ser, difor er det ein flott tittel på bildet. Og det hjalp å flippa bildet vertikalt slik at ein kan studera kva ein ser. Bildet fekk eit mykje rolegare uttrykk då, men det spesielle utrykket forsvinn jo der. Det vert versjon 2og 4 for meg pga at eg ikkje ser nokon skilnad på versjonane.
Litt haustpreg over bildet pga den store sølepytten, bladlause tre og slappe grøntonar på graset. All sanden er med å mest ramma inn bildet nederst, og kor himmelen med sine blåtonar friskar opp bildet. Her er jo grasstustane eit uvant innslag. Grasstusten i øvre høgre kanten ville eg ha fjerna med eit kutt øverst så bildet vart litt rolegare også pga at litt av planken øverst er med.
Varme rødtonar på taket og kor rødtonane på garasjen har ei flott plassering.
Også versjon 1 med den høge himmelen likte eg, pga at det har eit litt draumaktig uttrykk pga svakare kontrastar. Flott oppdaga motiv med det varme lyset som gir litt varme til bildet.
:) Tone
Stig Børre E.
Hei Anne-Lise!
Det var da fryktelig mange varianter her. Syns v1 er best.
Veldig flott speiling, spenstige farger. Har egentlig veldig lite
konstruktivt å komme med. Liker dette veldig godt som det er.

StigB
Anne-Lise S.
Stig Børre: Det er egentlig bare 3 versjoner her; 1-2 og 4. V3 er lagt inn galt og skulle legges inn til Wonder Land II. Størst versjoneforskjell er det mellom 1 og 2 ift beskjæring. V2 og V4 har en ørliten fargeforskjell, men ellers er de like. Artig at du likte det! :-) Morsomt med noen speilinger av og til!

Tone: Når du sier det... Tenker på tusta øverst til høyre. Du har rett i at bildet blir roligere uten den. Spennende betraktninger du gir! Studerer du husveggen til venstre som er opplyst av sol kan du der enkelt se at der er forskjell i farger. Økte i satuation med +6, så det bør være noe forskjell over det hele. Takker for kommentar!

Anne-Lise
Brita Helen E.
Hei!
Et utrolig spennende og stilig bilde.
Er svak for speilingsbilder,og dette var bare helt topp! :-)
Knallbra levert!!

Mvh Brita...
Anne-Lise S.
Hyggelig å høre! :-) Takk!!

Anne-Lise
Jan Frode A.
Tok turen innom igjen, og ser at der er lagt ut nye versjoner, og da ser jeg bort ifra 3'ern som du selv skriver ble lagt ut på feil sted.
Ang. uttsnittet i versjonene 2 og 4, holder jeg nok fremdeles på det jeg skrev i min kommentar vedr. hovebildet. Føler at såpass mye beskjæring som er foretatt i ny versjon, ødelegger litt for inntrykket av sølepytt, som jo er et vesentlig element i dette bildet. Forgrunnen føler jeg må være som den er i orginalbildet. Bare en liten tilleggskommentar fra meg, med mitt synspunkt. Generelt syntes jeg at utsnitt kan være en utfordring, og ofte kan det i utgangspunktet samme bildet, framstå som to helt forskjellige inntrykk alt etter beskjæring/utsnitt.

mvh Jan Frode
Bente K.
Et helt utrolig bilde som gjorde at jeg begynte å tvile på min evne til å se i rommet. Det første som slo meg var at dette måtte være en form for Escher-synsbedrag.
Vinklen du har valgt å ta dette bildet fra gir oss virkelig en optisk utfordring.
Bra!
Den siste versjonen synes jeg ble best.
mvh Bente
Marit E.
Et flott speilings/stemningsbilde!
Likte best versjon 1.

Marit
Anne-Lise S.
Setter pris på hver kommentar! :-) Tusen takk! Ja, jeg er helt enig med deg, Jan Frode! Å finne riktig utsnitt kan være en spennende utfordring. Det er ikke alltid man finner det beste valget selv, og da er det så flott med tilbakemeldinger her inne! Ikke for at ikke fotografen skal få ha sitt eget særpreg i sine bilder, men for tips og råd! Hyggelig!

Anne-Lise
Rune S.
Morsom idé i fine farger! Liker versjon #2 best. Tenkte vel litt som Bente. Grublet og undret på denne optiske utfordring.

Mvh
Rune S
Céline F.
Dette var artig! God idé, og bra fanget! Flotte farger. Man har en kaos impresjon i foorste blikket. Men det ryddes opp fort!
Céline.
Anne-Lise S.
Spennende med nye vinklinger ift hvordan man ser tingene... Ikke alltid enkelt å finne det, men når det skjer kan en ''ny'' verden åpne seg...

Takk for kommentarer! :-)

Anne-Lise
fiona s.
veldig stilig bilde.ser ut som alt flyr rund og det tok litt tid a skjønne .er det tatt slik eller har du photoshoppa inn speilbildet
Anne-Lise S.
Hei Fiona!

Om du flipper bildet vil du se ''originalen'' slik den var. Har ikke snoppa inn speilbildet. Det var en fin dag etter kraftig regnvær at jeg oppdaget disse. Takk for kommentaren! :-)

Anne-Lise
Stine J.
Hei

Dette ble et spennende resultat av ''opp-ned'' bilde. :) Jeg gjorde noe lignende selv for ett par år siden og det gir artige og spennende resultater. Dette bildet ble rene eventyrlandet. Bra!

mvh Stine
Anne-Lise S.
Hjertelig takk, Stine! :-) Ja, det er morsomt med en vri av og til...

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu