My head of hell....
Prøver å beskrive hvordan det kan føles når et kraftig migreneanfall kommer snikende.......
Bildet inngår i albumet Manipulasjon -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger610
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232170} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Anne-Lise S.

Ser ut som del av en horror movie dette her... Forstår hva du snakker om ang migrene, men for meg blir dette vel dramatisk; jeg synes rett og slett ikke disse ''arrdannelsene'' eller sprekkene sammen med hudfarge og bakgrunn gir rett beskrivelse. Jeg vet ikke helt hva du kunne gjort istedet, men disse arrene blir for ''makabre'' på en måte, og så synes jeg hendene blir nesten desformerte her, på et vis. Vanskelig å forklare..., selv om jeg er enig i at med et migreneanfall så kan man føle at hodet holder på å sprenges....

Anne-Lise
Line M.

Takk for tilbakemld Anne-Lise :-)
Migrene er horror!!! Man kan blir ganske gal når det står på :-) Bakgrunnen er ment å illustrere de mørkeste av de mørke skyer på vei innover som bygger seg opp til den værste storm. ''Sprekkene'' er blodårer som som sprenger på i ansiktet og truer med å briste. Dramatisk ja, men migrene er dramatisk for de som har dette. Dog ikke dødelig....hvis man holder ut.
Line :-)
kine p.

Da jeg først så bildet uten å ha lest teksten tenkte jeg også at dette ble for dramatisk og for mye. Men etter å ha lest det du har skrevet sitter jeg igjen med inntrykket av at du har fått frem en tilstand på en personlig og uttrykksfull måte, hvor både overskrift, tekst og bildet passer bra til budskapet du vil formidle.
Det er kanskje meningen at jeg skulle fått alt dette kun fra bildet, og at teksten under egentlig ikke skal behøve å forklare budskapet, men i dette tilfellet synes jeg uansett at du har gjennomført på en bra måte der du har flettet alle elementer fint sammen.

mvh Kine
Renato M.

bra Line!!!!!!!!!!!!!!
Renato
Line M.

Takk for det Kine :-) Skulle kanskje lagt til en litt dypere forklaring med engang, men men...

Takk Renatoooooo ;-)
Ruth S.



Dette bildet kunne vært hodet mitt :-/ jeg har de forbaska anfallene 2-3 gng i uka, og bildet ditt sier alt!

-ruth-
Kristian S.

Hei, Line!

Veldig god illustrasjon av et ''kommende'' migrene anfall. For oss som har migrene, sier bildet ditt alt. Man har bare lyst til å dø når det står på som verst..

Mvh Kristian
Elin I.

Litt for ''pen'' skrift til et horror-bilde, kanskje ?
Og armene er litt merkelige. Du kan kanskje ta bort de små tretoppene nederst til høyre.Det var litt negativ og subjektiv kritikk først....

Resten var toppers, Line !
Utsnittet, ansiktsuttrykket, at du ønsker å formidle noe, sprekkene, skyene, fargene.

Line M.

Tusen takk Ruth, Kristian og Elin. Og takk til Ruth for anbefaling :)
Det er nok en del ''blemmer'' i bildet ja Elin. Er ganske fersk og skulle jeg laget det i dag er det en del ting jeg ville gjort anderledes :-) Men budskapet traff hvertfall likesinnede :)
L
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu