Bildet inngår i albumet India -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1263
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232488} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Amund Blix A.
Oi, ble bortimot målløs av dette, helvetes bra!

Mvh

Amund
Anne Lene B.
Hei Arne
Et gripende og vakkert bilde!! Fantastisk fin komposjon og bruk av skarphetsplan samt nydelige toner!! Bokmerket og anbefalt

Hilsen Anne Lene
Erik B.
Jeg vet neimen ikke helt, jeg... Det første som slår meg, er at jeg syns det er en noe merkelig kutting i øvre venstre hjørne, pga. de lyse feltene. Samtidig skulle jeg ønske vi kunne sett enten mer eller mindre av jenta bak.

Når det er sagt, så har du som vanlig fanget noen interessante uttrykk. Liker også skarphetsdybden.

Hilsen Erik.
Erik J.
Det er helt rått hva du fanger av blikk, som regel i et helt spesielt øyeblikk og med utrolig skarphet på nettopp øyet! Har kameraet ditt innebygget autofokus på pupiller? Fantastisk bra, støtter anbefalingen!
Kjell Sigurd S.
Du har en etablert fin stil på portrettene dine, så også her. Alltid fengende blikk og spennende komposisjoner. Dette er helt på kanten ute i kanten men jeg liker det. Så ikke han oppe til venstre før etter en stund, men bildet vokser mens det betraktes og det er alltid en styrke. Alltid interessant å se hva du kommer med. Meget flott!

Kjell S
Ragnar W.
Utsnitt, sammenstilling mellom modellene og bearbeiding ellers er helt i kjent Strømme klasse, etter min oppfatning.

Men jeg synes ikke uttrykket på den bakerste jenta er helt heldig. Greit at hun ser litt ''plaget'' ut, det kan passe. Men det er på ett eller annet vis ikke helt på rette måten, uten at jeg kan forklare det bedre.

Ellers, grattis med flott ''Hellas''-bilde i siste utgave av Fotografi. Det var virkelig flott. Nesten så jeg kjøpte bla'et gitt, men det ble med smug-titting på Narvesen denne gang også.

/Ragnar :-)
Merethe W.
Nydelig. Et eksempel på hvor stor betydning valg av dybdeskarphet har for resultatet. Fine toner også. Om uttrykket til jenta bak hadde vært mer spennende på en eller annen måte, hadde det hevet bildet ytterligere, men bra uansett.
Stig Børre E.
Veldig bra. Fin blikkontakt med jenta. Teknisk bra.
Elementene er veldig bra og kreativt plassert. Fine s/hv-toner.
Lurer på om et lite kutt i bunn kunne hatt noe for seg (1 cm sånn cirka).

StigB
Marit E.
Det er ikke lett å kommentere disse portrettene dine. De bare treffer meg noe voldsomt, og det var det, lissom. Hvorfor, tja......
Jeg likte iallefall bruk av dybdeskarphet, kuttingen på høyre side akkurat Strømmsk, dvs. den passer godt til bildet.
Og så liker jeg at jenta bak er såpass utydelig/tydelig. For meg synes det ut som hun smiler, det vil jeg iallefall gjerne tro. For da har jeg laget meg min egen historie!

Marit
Espen A. I.
Dette likte jeg bedre Arne, her treffer du meg som et skudd. Håndteringen av portrettet er ypperlig, både med tanke på fokusplanet og valget av komposisjon. Mennesket i front ligner en iskald skulptur, statue eller lignende, mens hun bak ser fortvilet eller fortumlet på fotografen. Spesiellt utsnitt, men for meg funker det godt. Gråtonene er delikate og tunge.

mvh Espen
Lars Kristian A.
Magisk!
Odd Tore S.
Litt redd, skeptisk og nysgjerrig barn som titter fram bak moren, som på sin side virker trygg, på grensen til smilende, og med et litt bakoverrettet blikk mot datteren. Faktisk synes jeg at morens antydete blikk er høydepunktet her.
Dette er hva bildet ditt formidler til meg, og det formidler det godt og uten forstyrrende elementer.
Skal ikke begi meg inn på noen diskusjon om komp eller teknikk her, det som teller for meg er at bilder som dette gir meg noe, og det gir dette.
Odd Tore
Rune Edvin H.
Liker dette. Mystisk og direkte på en gang. Kunne bare tenke meg å se litt mer av kinnet til jenta.
Rune
Thorfinn B.
bildet trengte litt tid før det satt. Herlig linjeføring og bakerste ansikt er absolutt prikken. Flink gutt :-)
charlotte s.
klempefint,nydelig stemning
charlotte
Arne S.
Erik BJ: Du er inne på et poeng som jeg selv vurderte før landing. Bør ansiktet øverst til venstre gå ut i mørkt, og ikke i lyse striper? Jeg finner argument for begge løsninger.

Ragnar: Jeg leser med interesse din kommentar vedrørende jentas uttrykk. Jeg velger likevel å la blikket få leve sitt eget liv uten ledetråder fra fotografen. Takker for gratulasjon. Bildet du nevner er fra Marokko, ikke Hellas.

Stig Børre: Bildet tåler kutt i bunnen. Om det har noe for seg er jeg mer usikker på.

Marit: Å lage sine egne historier er hva det handler om. Så lenge det ikke følger bruksanvisning, noe jeg vegrer meg for, er det et fint signal at bildet gir assosiasjoner.

Takk for alle gode innspill!
ingebjørg fyrileiv g.
Man kommer inn i en egen verden av å betrakte bildene dine, Arne. De fascinerer, vekker interess og ikke minst; bringer fram tanker og/eller undring. Uttrykkene du fanger treffer meg. Hvordan går du frem for å treffe og fotografere disse menneskene?

Når det gjelder dette bildet, liker jeg komposisjonen godt. Den er annerledes og man kan se hvem som er fotografen. Kontrasten mellom de to ansiktene kommer godt frem og jeg liker også at jeg ikke ser hva som er foran. Nettet kunne gjerne ha vært uskarpt, men samtidig kan det symbolisere et fanget liv o.l.

vh Ingebjørg
Øyvind A.
Dette er flott! Glimrende bruk av selektiv fokus. Det tok litt tid før det satt, slik det gjerne er med de gode bildene.

Jeg kunne tenkt meg litt mer av kinnet, uten at det er noe stor innvending.

Ø.
Kjell S. R.
Ja dette er strålende, men to små bemerkninger fra min side: Skulle gjerne ha sett noen flere konkrete tegninger i ansiktet på den fremste personen (litt for uskarpt altså), og så kunne jeg tenke meg at det vakre ansiktet bakerst var plassert litt høyere opp i bildet.

-k
Arne S.
Takk til dere siste. Noterer meg synspunktene.
Brita Helen E.
Hei!
Har visst ikke fått med meg dette fantastiske bildet før nå,men bedre sent enn aldri!:)
Det jeg først og fremst falt for var valg av utsnitt og fokuspunkt. Utrolig dyktig utført!
Liker uttrykket til moren,(velger å tro at det er moren til barnet bak). ,
der hun går med en slik ro og et lite smil rundt munnen,
kanskje et beskyttende blikk bak,mens barnet ser litt mer engstelig ut.
Mesterlig!

Mvh Brita...
Bergliot E.
Skarphet på riktig sted, veldig spennende komposisjon og et bilde som kan fortelle mye. Dyktig presentert!

Bergliot:)
Stine J.
Hei Arne,

Bildet forteller ikke bare en klar historie, men gir rom for tolkninger. Jenta som er i fokus ser bekymret ut. Hvorfor hun er bekymret kan selvfølgelig ha noe med personen i forkant å gjøre, eller så kan f.eks. jenta være forsinket til skolen og klarer ikke å komme seg forbi denne personen raskt nok. Det trange utsnittet gjør at jeg lurer på hva som foregår rundt disse 2 personene. Jeg faller ned på at det er masse mennesker rundt og jenta er forsinket til skolen. :) Bra at du får meg til å assosiere.

mvh Stine
Bente K.
Ditt blikk for små øyeblikk som vi ser i dine tre siste bilder fasinerer meg. Du levner ingen tvil om hvor fokus i bildet er.
mvh Bente
Arne S.
Takker så mye for nye, fine innspill!
Ketil K.
Blir her imponert av valg av kreativt og spennende utsnitt i kjent stil, samtidig som motsetningene i ansiktene, både i uttrykk og gjengivelse, trer fint frem i forhold til hverandre i dette øyeblikksbildet. Fortelling i bildet finnes, etter litt leting og fotografens intensjon ses etter hvert, men er ikke uten videre opplagt.

Rent visuelt synes jeg det er ansiktene som gjør bildet, mens klesdrakten tar en vel stor andel av bildeflaten, samtidig som den dog har en opplagt funksjon i komposisjonen og fremtrer så dust at det ikke forstyrrer.
Arne S.
Ketil: Du sier det treffende, som vanlig: ''.. fotografens intensjon ses etter hvert, men er ikke uten videre opplagt''. Så sant! Takk for fint innspill!
John Andre A.
grattis med ukens stempel!
dette er det beste jeg har sett fra deg hittil, og må bokmerkes!

John
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu