Farge i vinteren
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-14 19:13:29
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger512
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233234} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
ingebjørg fyrileiv g.
Dette var et rent og pent bilde med fine knæshrøde innslag. De to elementene i sidene leder inn mot bøyla/lyset i midten. Høyre side blir min favorittside, veldig pent. Bærene som henger igjen er spesielt interessante. Et bilde med veldig gode toner og stemning.

vh ingebjørg
Nina S.
Enig i at høyresiden er trumfkortet her.
Synes venstresiden blir for kompakt og ville ha spist meg inn et par cm på venstresida.
Ellers luftig og fint og spennende med de små røde.
Mvh Nina
Jan Frode A.
Den høyresida er jo bare helt flott. Det glødende røde oppi alt det disige vinterslige, gir flotte brytninger. Venstresida syntes jeg også er fin, akkurat passe mengde til å ramme inn mot bakgrunnen. Der er jeg nok uenig i det Ingebjørg skriver. Jeg føler det blir bedre uten den bøyla i midten. Jeg foretrekker heller å la flata ligge ren, så blikket vandrer inn mot antydningen til landskap med speiling i den disige bakgrunnen.

mvh Jan Frode
Kjell Sigurd S.
Du har virkelig øynene med deg Ann! Dette hadde jeg gått lett forbi. Flott vinterstemning og de repeterende røde innslagene gjør susen og hever bildet. Jeg støtter forslaget om en dreining mot høyre, uten at hovedmotivet havner i midten selvsagt. Antydningen til horisont ligger fint i bildet og er med på å skape dybde.

Kjell S
ingeborg w.
Hei og takk for fin tur. Du har da kuttet litt fra møtet har du ikke? Tettere utsnitt var en kommentar som gikk igjen på møtet. Jeg mener å huske at du hadde med mer da, men jeg kan ta feil. Uansett synes jeg det er passende som det er nå. Forøvrig er fremviseren forferdelig og at lykta lyste var ikke mulig å se. Det måtte jeg gjøre oppmerksom på. Det ble også nevnt at dette bildet ville vært bedre når det var mørkere, men siden vi skulle ha med solnedgangen ble det jo som det ble. Jeg synes den svake bakgrunnen er viktig, for å skape dybde.
Robin J.
Enig med KSS at antydningen til horisont skaper dybde. Teknisk meget bra. Flott vinterbilde med det blikkfanget av rødt som skaper det lille ekstra. Mvh RJ
Anne-Lise S.
De røde innslaga gjør dette bildet til noe mer enn bare et bilde. Liker best høyre del av bildet, med nepene som har dette teppet av snø over seg. Kontrasten mellom det varme og det kalde der er svært vakkert.

Anne-Lise
Avsluttet .
Nydelig bilde.
Med enkle små innslag som er røde, lykta og noen fjorårs nyper. Lenger ute finner jeg den samme lykte igjen såvidt.

Bra sett og et meget rent og pent bilde.

mvh arild
Odd Tore S.
Her har den gråfrosne vinteren på Kalvøya fått noen stilige fargeinnslag, gjør seg godt dette. Den røde i vannet er nokså blek, hadde den ikke tent seg? Eller er den av den grønne sorten og derfor sensurert vekk? Mener egentlig å huske det siste.
Jeg synes motivet er fint, men synes ikke mye om vesenets batteripakke som stemningshever. Men det er ikke din skyld.
Men dette var da ikke det du sendte til møtet? Eller var kanonen fargeblind i høyre side? Eller?
Nå er jeg rimelig godt kjent akkurat ved dette motivet, bl.a. fin test av fotografens koordineringsevne om vedkommende vil ha rødt blink! Og stikkebusker nær den lille kløfta.
Odd Tore
Odd Tore S.
Nyutsprunget blåveis på Kalvøya i dag, på ryggen som du sto med ryggen til da du tok denne gråværsvinterstemningen.
Årstidene går unna i år!
Odd Tore
Ann F.
Takk til alle for gode kommentarer og innspill.
IW: Nja, V1 er en ny ''fremkalling'' fra samme RAW-fil, bortimot samme utsnitt, men med lysere mellomtoner langs land mot deg. V2 er nøyaktig det bildet som ble vist på ABFK-møtet.
Odd Tore: Fanten, jeg skulle gjerne dratt ut og fotografert de blåveisene, men jeg fikk ikke sjans før i dag. Og nå snør det.
Kjell S.S.: En dreining mot høyre ville gitt mange viltvoksende busker. :-) Ellers takk.

Batteripakken er en del av den surrealistiske følelsen jeg fikk mht vinter og sommermotiv, så den må være med.

Ingenting er sensurert vekk. Bortsett fra tagging på batteriepakken under fyrlyset - der har jeg tatt meg den friheten å klone det vekk. Det motivet jeg så, var røde nyper t.h., det røde fyrlyset som det sterkeste objektet i bildet, og den knapt synlige røde bøya dønn i midten ute i sjøen knapt synlig i tåka. Greinene i v.del er med for å lede blikket inn mot midten og det røde. Slik jeg tenkte det. Men de kunne kanskje blitt beskåret enda litt mer inn fra venstre - ?

Mvh Ann
Espen A. I.
Hm, dette gav meg dessverre ikke så særlig mye. Kanskje det blir litt for lite innblandet i bildet? Kanskje det blir for monotont selv med rødfargene? Det jeg liker best er faktisk det rene i bakgrunnen, men det er jo også det som er motsetningen til at jeg liker bildet, så jeg blir rett forvirret her.

mvh Espen
Ketil K.
Morsom gjentagelse av rødt og hvitt.
Jorun Kristin N.
Hei Ann!

Nydelig bilde med en flott tittel!

Mvh
Jorun
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu