Er det noen hjemme?
Dette er det samme bildet av det gamle huset som jeg la ut for noen dager siden. En kollega av meg som bruker photoshop har satt på himmelen for meg. I tillegg er det redigert litt her og der. Jeg synes himmelen passet skikkelig og gjorde veldig godt for stemningen i bildet. Det er dramatisk, men ikke overdrevet. Dette gamle huset er et skikkelig fint motiv, jeg håper jeg kan ta et nytt bilde med ekte skyer en gang. Jeg blir glad for alle tips og tilbakemeldinger!
Bildet inngår i albumet Forfall -
Utstyr
  • d70s
  • 35
  • Brennvidde35mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger644
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233426} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Bergliot E.

Er det her han dærre skumlerud bor tru....hehe.... Dette var gammelt gitt. Håper det får stå ei stund for storm og riving, for her har du et skikkelig bra fotomotiv. Fin stemning og lys. Men det eneste jeg ikke syns passet inn var den lyspæren. Huset i seg selv ser ut som at det ikke egner seg for elektrisk anlegg, så jeg ville fjernet lyset.

Bergliot:)
Odd Haakon A.

Et skikkelig bra stemningsbilde, og jeg synes absolutt lyset over trappa skal være med. Det satte prikken over i`en, at det faktisk er innlagt strøm i ei sånn rønne. Er det noen hjemme? Ja tydeligvis! :)
Andreas Bøe F.

jeg er ikke enig med lyset. Jeg synes det bidrar til å lage en litt bisarr tone. Man kan liksom lure på om skumlerud faktisk bor der fortsatt:) Takk for kommentar!
Rolv B.

Vanligvis pleier man å kritisere fallende linjer, men her var det så mye fallende at alt står i nydelig stil til hverandre. Skikkelig falleferdig stemning med et lite lyspunkt, hehe! Lyspæra gjorde seg! Håp tross alt.
charlotte s.

kjempetøft,hele huset buler jo,synd du ikke hadde gjort det med himmelen selv for jeg gikk akkurat ut av ps etter å ha sitti en stund og forsøkt å lære meg nettop dette,måtte gi opp for i dag,men prøver igjen i morgen,og da kunne jeg fått noen tips med på veien.men bildet ditt vat bra og absolutt verdt å gå tilbake til i storm og finvær,ps jeg går også for lampa, tøff kontrast
Julie T.

Dette bildet var skikkelig kult!
Fargene og himmelen skapte virkelig en skummel stemning ;)

Veldig bra!


- Julie
Andreas Bøe F.

Tusen takk! -Andreas
Helge R.

Gir meg en månelys stemning, bra komponert, lyset og grønntonen er flott, hilsen
:)Helge
Anne-Lise S.

Lys, himmel, måne og fargevalg gjør stemningen i dette bildet, der huset står bulende og ensomt. Kan tenke meg at en del kan tro det er spøkelser her, og at barn kan være redde for huset!

Anne-Lise
Amalie V.

Utrolig bra stemning i bildet.
Liker spesielt himmelen, fargene og lyset.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu