Spekkhogger i fart
Har vært ute 2 turer i Tysfjord/Ofotfjord. Begge gangene dårlig lys, mye sjø og urolige dyr. Nå er sesongen stort sett over.
Utstyr
  • D200
  • 80-200/2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger403
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233432} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Gunnar K.

Flott bilde av majestetisk natur. Det ser ut til at skarpheten kunne vært litt bedre, men absolutt et bra bilde. Liker det blå vinterlyset, det skaper stemning. Skulle gjerne vært en tur og prøvd meg etter disse. Forøvrig flott bilde du hadde i Villmarksliv. Mvh Gunnar K.
Robin J.

Takk Gunnar. Enig i det du skriver ad det tekniske. Denne flokken kom for full fart ut fjorden og da går det rimelig kjapt. Mange nyfødte babyer var sammen i denne flokken. Men lys og mye sjø gjorde jobben vanskelig. Thats life:)
Mvh RJ
Vegard L.

Et severdig bilde. Likte spesielt det lave kamerastandpunktet.
Mvh Vegard
Geir N.

Her har hvalene god fart ser jeg, da er det ikke enkelt å komme på skuddhold for nærbilder. Etter forholdene er det et flott bilde med fine omgivelser. Det har ikke vært gode lysforhold i des og hittil i jan, så jeg har ikke vært på hvaltur i det siste. Og nu går det mot slutten av sesongen ,så man får vente til høsten kommer før det blir hvalbilder.
mvh
Geir
Terje S.

Meget severdig dette Robin. Lyset har nok kunnet vært bedre men ut i fra rådene forhold har du nok taklet jobben på en fin måte..

Mvh Terje
Kjell Sigurd S.

Der var hvalene ja Robin. Synes du har fått et godt resultat forholdene tatt i betraktning. At det bærer preg av dårlige lysforhold synes jeg egentlig bare tilfører bildet stemning. Fint utsnitt og flotte majestetiske spekkhoggere. Severdig naturfoto.

Kjell S
Terje S.

Var innom en tur igjen Robin. Blir aldri lei av flotte naturbilder. Så da at horisont linjen må rettes opp.

Mvh Terje
Robin J.

Takk Terje det stemmer. Ikke så lett å få til med bølger og fart. Mvh RJ
Morten W.

Full action her, Robin.
Aleksander M.

Liker det lave standpunktet og fjellene i bakgrunnen, men skarpheten kunne kanskje vært litt bedre. Horisonten bør du nok også rette opp.

Mvh Aleksander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu