Tender love
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-15 19:10:45
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF 70-300mm 4-5.6 IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetEndra til negativ, vrengt og dempet fargene, økt kontrast og lagt på emboss filter.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger302
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233609} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Anderledes,men jeg liker det knallgodt:-)Syns hele utrykket i bildet understreker teksten:-)
Hilsen Tone!
Ivar S.

Ja, dette var flott. God ide som er godt gjort.
Nely d.

Artig komposisjon
Ingunn S.

Tusen takk for kommentarene, glad for at noen andre enn bare meg selv ser noe i dette bildet;-) Var veldig usikker på om jeg skulle legge det ut, men man må jo tørre å prøve seg på noe nytt.

Hilsen IngunnS:)
Hakon B.

Hei Ingunn,

Artig komp. og fin ide....bare fint du ''tør''!

mvh
Hakon
Helge R.

Hei Ingunn!!
Hvorfor i negativt, bildet er da spennende nok i originaltapping. Jeg synenes at du mister mye av spenningen i bilde med denne presentasjonen. Du har mye spennede bilder og det er morsomt å følge med på det du presenterer på dotten, stå på hilsen
:)Helge
Ingunn S.

Tusen takk til Håkon og Helge for fine kommentarer:)
Helge: Hvorfor i negativ? Ja, si det...ble vel bare et resultat av litt leking og et lite ønske om at personene ikke skulle være så lett gjenkjennelige. I tillegg er det artig å prøve noe nytt;-)
Kan alltids legge ut en versjon til i sort hvitt og emboss, motivet får et mye røffere uttrykk da, men vet ikke helt om det passer så godt til teksten...

Hilsen IngunnS:)
Bergliot E.

Tøft bilde med spennende komposisjon. Syns begge versjoner var råtøff, men i v1 var piercing på nesen litt forstyrrende. Det ser ut som en skjemmende flekk på bildet, iallefall på min skjerm. V2 kom den godt fram og man kunne se hva det var. Likte bildene dine, var litt anneldedes enn hva man er vant til å se.

Bergliot:)
Ingunn S.

Tusen takk til deg Bergliot for fin kommentar;-)
Glad du likte bildene.

Hilsen IngunnS:)
Harald N.

Er litt usikker her. Bildet som komposisjon funker bedre i V1. Men hva sier det? Etter min mening sier det at hudtonene i originalen er feil, dvs. for mørke.
Istedenfor å bruke emboss og alskens filtre og dill synes jeg at du burde jobbe mer med Levels og Curves for å forbedre kontrastomfanget i hustonene. 50% i hudtoene er for mørk. Jeg tror at grunnen til at funker bedre i negativ er at blir de mørke tonene desto lysere. For øvrig har jeg sansen for at du sier at du vil prøve noe nytt. Det er en god holdning, men vær bevisst på hva du ønsker å oppnå.
Synes du jeg høres ut som en ''besserwisser''. Kanskje men jeg har jobbet som fotograf i 30 år.
Alt vel. Stau Pau!!
Ingunn S.

Takk for kommentaren Harald:)
Originalen som du referer til er nok ikke egentlig originalen men bare v1 som er endret til ''negativ'' hvis du skjønner hva jeg mener...det ser du hvis du bytter mellom valgene original og negativ under bildet her. Det var v1 jeg jobbet med og valgte mine justeringer utifra, så v2 er nok bare et resultat i kjølevannet av det. Den opprinnelige originalen er mye lysere og slettes ikke så grov. Dette var bare litt lek med prøving og feiling;-) Men tusen takk for interessen;-)

Hilsen IngunnS:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu