ouroboros
<a href=''http://erlendmork.com/gallery/ouroboros.shtml''>gå hit for å se close-ups</a>
Utstyr
  • Fotokamera
  • og objektiv også ja, kjempedyrt!
  • Brennvidde100000000mm
  • Blender-
  • Lukker1/0s
  • Nei
  • Annet488RC2 stativhode
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1339
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234155} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
charlotte s.
dette var da et ualminnelig fint bilde synes jeg,likte veldig godt sårheten i personen her,og de fine fargene,veldig godt bakgrunnen
charlotte
Rolv B.
Ouroboros; den onde sirkel, slangen som biter seg selv i halen. Jeg skal ikke prøve å tolke bildet ihjel. Her er rent for mye å spekulere over. Et skikkelig kultbilde. Brennvidden skal jeg ikke blande meg borti; helt uvesentlig. Et uhyggelig sterkt bilde. Søylene bak; falloser? med torsoer? Og for et ansiktsuttrykk! Nei, det blir for mange spørsmålstegn og utropstegn. Sterkt! Kommer ikke til å glemme dette. Ouroboros har også vært forbundet i vår kultur med Predikerens bok: (Fork 3:10)
''Jeg så det plagsomme strev
som Gud har gitt menneskene.''





Anders R.
Fantastisk bild i sin mörkhet. Bra uttryck hos modellen. Har inte den tekniska kompetens som krävs för att bedöma bilden men känslan den ger mig är klockren!


Mvh
Anders
Dag J.
Herlig dette, helt rått faktisk.

Teknisk er jeg også veldig imponert, men det er jo regelen når det gjelder dine kreasjoner.
Julie E.
For å være kort: det beste bildet jeg har sett på en god stund....om jeg ''kommer meg'' igjen etter å ha funnet dette bildet, skal jeg komme tilbake med noen flere ord.
Dette var det virkelig klasse over! Dette er en type kunst man forandres av å ha sett.
mvh Julie
Erlend M.
:-)
Fredrik E.
Grøssende uhygge med en dæsj sårhet! Teknisk er dette en fryd for øyet.
Lekent
Fredrik E.
Grøssende uhygge med en dæsj sårhet! Teknisk er dette en fryd for øyet.
Lekent
Fredrik E.
Grøssende uhygge med en dæsj sårhet! Teknisk er dette en fryd for øyet.
Lekent
Odd Haakon A.
Jepp, du har vært bokmerked en stund nå, og skuffer ikke. Også de tekniske spesifikasjonene imponerer ;)
Per Espen T.
Steike ta... megabra!
Birna R.
Trodde først det var selvportrett, men ser jo nå at så ikke var tilfelle. Den fremtredende modellen forsvarer sin midtstilte plasering fordi det skapes en uventet kontrastmessig ustabilitet i den ellers sentrerte kompoisjonen. Lys i øvre halvdel og sv/hv kontrasten i nedre del gir et overordnet triangel som hjelper til å redde flatebruken - såvidt.
Dag T.
Datt plutselig inn i stemningen fra en eller annen historie av Edgar Allen Poe, og da har du vel oppnådd noe av din hensikt .-)
Eivind B.
Fy druen! Gidder ikke skrive noe. Bare nyte...
Avsluttet .
Bra gothete stemning i dette, minner meg om Marilyn Manson og hans likemenn. Du er flink med lys.
Erlend M.
Tusen takk for ytterligere kommentarer!
Arne S.
Bare skryt fra meg. Sorry :-) En visuell bombe!
Stine J.
Utrolig bra arbeid. En underfundig stemning, nesten som om hun er i transe. Stusser litt over tittelen i forhold til bilde. Må tenke litt på den for å se om jeg finner sammenhengen. :) Men bildet; SUPERT!

mvh Stine
Arnfinn L. R.
Dette synes jeg var et forferdelig bilde! Det setter meg i en ekkel uhyggestemning, og gir meg virkelig frysninger på ryggen.

Men, det er helt klart et meget bra bilde både når det gjelder komposisjon og fargebruk - hvis det hadde sviktet på det tekniske eller andre områder ville bildet heller ikke hatt den effekten på meg som det nå hadde. Svært sjelden jeg opplever bilder som så til de grader virker inn på meg som det ''ouroboros'' gjør!

mvh Arnfinn
Anna v.
... og det lille nette og prydlige broderiet(som et monogram) ved halsringningen.(assosierer til gamle dages kvinner som satt stille og broderte lenge i dårlig lys, detaljfokusert). Kontrasten mellom ansiktets uttrykk og broderiets ''kontrollerte uttrykk'' gør, i hvertfall for meg, at hennes smerte kommer enda sterkere frem.
Bakgrunnen får meg å assosiere til noe innkapslet; foster eller kroppsdeler i glassbeholdere m. sprit... eller en kokong, en sommerfugl som ikke har kommet ut ennå.

Skulle gjerne stått og kikket over skulderen din når du arrangerte dette, tok bildet og arbeidet med det etterpå.

Erlend M.
Og takk for de nye kommentarene. Uhyggelig stemning er en av de tingene jeg ofte prøver å fremkalle med bildene mine, bl.a. dette, så det var fint å høre, Arnfinn :-)
André M.
Et bilde som tar tak i meg og ikke slipper. Herlig lys. Bra.
Julie T.
Rått bilde!!
Helge R.
stiller meg i rekken av beundrere, guffen bakgrunn, ennå mer guffen dame, her har det skjedd noe som bør holdes hemmelig,
:)Helge
Toini B.
Fyttekatta så imponert jeg er. Har litt dårlig tid nå, men skal se mer over bildene dine senere. Du har utviklet deg helt sinnsykt mye. Råttt bilde.

:)
Avsluttet .
Siden du har brukt et 100000000mm objektiv, går jeg ut fra at modellen din befant seg ut i ''the outer space'', og at du har gått over til å bli en også dyktig astrofotograf. Meget bra Erlend, og til lykke med flere ''spooky'' motiver der utenifra! PS. Teleskopet virker bra! mvh Ulv
Erlend M.
:=)
Avsluttet .
(=:
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu