Toppmeis
Med ny linse i vinterskogen. Se også tidligere eksempler blant bildene mine dersom du er interessert i Sigmas monsterzoom.
Bildet inngår i albumet - Norske fugler - - Bilder av arter som finnes i naturen rundt meg her i Namdalen.

De aller fleste av bildene er også tatt i mitt nærområde.
Utstyr
  • Nikon D-200
  • Sigma 300-800 mm DG F 5.6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger337
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234268} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Eirik G.

Hei,

Et fint silhuettbilde dette. Fint at du tar med litt av buska/furua? i nedre del for å gi bildet litt mere fyll, samt at det gir et mål å sikte på for meisa. Fine farger på himmelen også synes jeg. Kunne tenkt meg toppmeisa litt mørkere, slik at alle detaljer i fjærdrakta forsvinner og at det blir et rent silhuettbilde. Kunne også ønske meg at mer av stjerten til fuglen vistes, men disse fuglene er vel ikke trent til å sitte stille lenge....

EIG
Svein B.

Jeg synes dette er bra Kjartan, jeg liker at det er antydning til tegning i fjærdrakta- selv om en ren siluett ville fungert bra også. Nydelig bakgrunn. Det ser fortsatt ut til at denne optikken krever litt lys, det skal bli spennende å følge med utover vårvinteren.

Mvh
Svein B
Randi H.

Nydelig :-)

MVH Randi
Aleksander M.

Fint silhuettbilde og jeg liker også som Svein B. at man kan se litt av fjærdrakta. Fin silhuett!

Mvh Aleksander
Kjartan T.

Hei til dere som har gitt en kommentar.

Fint med noen tilbakemeldinger på bildet. Ser muligheter i denne kvisten og denne arten. Skal prøve å jobbe litt med en penere ettermiddagshimmel fra en litt annen vinkel i helga.

Ellers blir jeg selv litt opptatt av slike bilder i disse dager. Ser jo at det er mulg å fylle inn en liten tekst i himmelen her. Rart hvordan man ser nye muligheter i slke bilder når man tenker bok. Det åpner for et nytt biledsyn og nye bruksmuligheter for bildene. Tenk over det når dere knipser.
ingebjørg fyrileiv g.

God kveld, Kjartan. Flott stemningsbilde med gode farger og en fin positur av en særdeles fin fugl. Jeg er også enig med Svein angående tegning i fjærdrakten. Skulle jeg ha ønsket noe mer der, hadde det kanskje vært et skille mellom kvist og kropp da de gror sammen, men det kan være skjermen som ikke viser det den skal (jeg så ikke tegningen før jeg leste det). Ellers er toneovergangen på himmelen veldig fin og furunålene hører med.

Når det gjelder komponering av bilder for tekst, så er jeg noe vant til det fra div. skoleprosjekt. Det gir absolutt mange interessante resultater og jeg har fått noen kommentarer på at en tekst hadde passet inn på noen av mine bilder da jeg er spesielt glad i flater. Ikke for at jeg tenker bok, men fordi jeg liker uttrykkene man kan få ved slike komposisjoner. Jeg kan ikke unngå å spørre: når kommer boka?

vh ingebjørg
Kjartan T.

Hei Ingebjørg

Takk for tilbakemelding. Boka skal etter planen være ute i god tid før jul. det vil trolig si i løpet av september/oktober. Det betyr mye arbeid i tida fram mot mai/juni, men det er morsomt også.
Tore Arnt N.

Hei Kjartan,et vakkert motiv du har fått til her,dette liker jeg,vakkert siluettmotiv dette,en fin stemning og et vakkert motiv av en fugel som sitter her,virker som det er en fin og rolig atmosfære her,håper du kansje tar en titt på mine bilder også,om du liker dem da:-)god hælg,mvh
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu