heirate mich
Bildet inngår i albumet Gift - lillebror giftet seg visst..
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger1282
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234341} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Arne S.
Uvant kost fra deg. Jeg liker den distanserte, men likevel hengivne kontanten mellom de to. Refleksen i øyet til bruden er viktig. Minus for streken og prikken ved nesen på brudgommen.
Amund Blix A.
Ja dette var ikke noe jeg hadde ventet meg fra den kanten.
Bryllypsfotografen Erlend Mørk. Det klinger litt... rart. :-)

Bildet er knallbra, og som Arne skiver, ser man hengivenheten her. Og bildet har ikke den typiske nå-stiller-vi-oss-opp-for-fotografen uttrykket som 99% av norske bryllupsbilder lider av.
Baklyset som skinner gjennom slør og kjole er lekkert.

Mvh

Amund
Morten J.
Jeg må si dette er bra.

En føler en intens kommunikasjon mellom de to. Det oser av stemning og du kan nesten ''ta på'' følelsen av skrekkblandet fryd over å stå på terskelen til nor stort og ukjent skremmende, samtidig som det er spennende og tiltrekkende.

Jeg har tilstrept å få frem følelse og kommunikasjon i mine egne portretter, men jeg har aldri lyktes til de grader som du har her.

Skal jeg komme med litt pirk er det bakgrunnen til venstre der det er noe ubestemmelig som tar oppmerksomhet. Men det var først etter å ha sett hovedmotivet at oppmerksomheten ble distrahert.

Dette var meget severdigt og inspirerende. Takk fordi du delte dette bilde.

Morten Jepsen
Erlend M.
Takker for kommentarene. Jeg synes heller ikke det er helt min greie dette her. Men det er altså tredje gangen familien bestemmer seg for at jeg er rett mann for jobben, evt. for å spare en del penger. Begynner til min forargelse å få det litt til tror jeg. Gjorde litt ekstra innsats denne gangen siden det var min bror, så alle de over hundre bildene er ''herpet'' i varierende grad med slike ''teksturer'' som dette har. :-)
Stig Morten S.
Meget pent bryllupsbilde. Likte det veldig godt.
Merethe W.
Lett nostalgisk preg, med en atmosfære som virker intim og ekte. Funker, til tross for en relativt rotete komposisjon.
Knut-Inge J.
Ja, her er det stemning, lys og blikk ! Mesterleg bryllaupsbilde.
Trond H.
Og sjølvsagt er tittelen på tysk...

Rent kompositorisk lar eg meg litt fascinere av inndelingen mørkt og lyst, det gir ei sterk kjensle av at bruden virkelig er rein og uskyldig. Veldig stor hengivenhet å spore i bildet, intimt og vart.

Bakgrunnen er det eg må tenke litt etter, som andre er inne på er det mykje der, men eg ser ikkje heilt korleis det ellers skulle vore (i og med at man ikkje vil gå glipp av det nydelege lyset). Trur at det funker i og med at du har valgt å gjere etterbehandlinga slik du har gjort.

Og sjølv om dette er litt uvanlege motiv frå di hand, ser ein raskt at det er ditt bilde ;-)

MVH TH
Andreas L.
Haha! Herlig. Tilfeldig og kult.

-Andreas
Erlend M.
Takker!
Jan v.
Skjeldent vakkert brudebilde. Tradisjonelt preg, men genial komposisjon. Og en nydelig brud.

Mvh Jan
Espen A. I.
Meget pent, nostalgisk og modernistisk preg.

mvh Espen
Dag T.
Jeg henger meg opp i slike snodigheter i den ''rotete'' bakgrunnen som at hun står i kledelig silhuett i lyset gjennom romantiske gardiner. Hun er i sentrum. Han er mer tilbaketrukket i skyggene. Formen på hodet hans gjentas flere steder og i bakgrunnen, og sammen danner de et skjevt hjerte. Flere antydninger om balansert ulikheter.

Sikekrt bare min fantasi som løper avgårde, men jeg synes slike detaljer er ganske morsomme .-)
Frank W. G.
Et herlig bilde som jeg setter meg fast i. Et bilde jeg ikke vil slippe taket på. Og det som gjør det er selve stemningen som prater til meg på en måte. Brudens blikk tar hele seansen. Og bakgrunnen tar seg virkelig godt ut. Er litt usikker på speilingen av bruden nede i venstre hjørne. Viktig at hun er med, jo, men jeg er litt mer usikker på plasseringen. Det er sikkert ikke store justeringene som skal til før det hele sitter på plass.
Som AS sier så er glimtet i brudens øye viktig. Prikken og streken som AS påpeker kan jeg også være enig i.

Frank
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu