Tornsanger med libelle..
Bildet inngår i albumet Norske fugler -
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon EF 300 mm f.4.0 L USM IS
  • Brennvidde600mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • AnnetStativ. 2x telekonverter.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234586} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Torbjørn K.
Sikkert ikke helt enkelt å fange denne krabaten på bildebrikka, spesielt ikke med dagens middag i nebbet. Dersom man dog vurderer bildet uavhengig av vanskelighetsgraden, så synes jeg ikke du lykkes. Fuglen blir for tilslørt av uskarp vegetasjon, komposisjonen er for midtstilt og kjedelig og bildet har store tekniske svakheter.

Torbjørn
Odd E. k.
Hei Eyvind!

Et flott fanget øyeblikk, der sangeren sitter inne blant buskene med mat til de sultne ungene. Flott lys inn fra høyre, noe som gir en fin stemning fra skogen. Den uskarpheten som råder sjarmerer meg og gir en stemning jeg selv opplever enkelte ganger langt inne i skogen. Flott gjengitt i et fint utsnitt Eyvind!

Mvh

Odd E.
Knut H.
Situasjonen er fint fanget i skogsmiljø
god blikkontakt vegitasjonen skaper en
duse stemning rundt fuglen-
Mvh Knut
Svein B.
Her henger jeg meg på skryten- men forstår samtidig helt hva TK mener i sin kommentar. Jeg liker selv bilder som beskriver litt om dyr og fugler sitt levevis- og her synes jeg du er godt på veg til å gjøre mye i den retning ut av et bilde av sangeren. Det blir kan hende ikke ett artsportrett for fugleboka- som er ment å vise draktdetaljer og fargenyanser. Jeg føler dette bildet treffer på en helt annen måte- her er det stemningen, opplevelsen av sangeren i løvkrattet som er essensen. Jeg føler nok komposisjonen ikke er helt på plass, jeg ville kutta litt i venstre kant- og kanskje litt oppe.

Mvh
Svein B
Eyvind R.
Takk for kommentarer og betraktninger. Fint med begrunnelsene..
Ketil K.
Ideen er fin den, bra stemning, men ellers når det ikke helt frem hos meg.

Den øverste grenen forstyrrer kanskje ikke direkte, men tar oppmersomhet, i likhet med de gule områdene. Vel midtplassert tornsanger, som gjerne skulle vært skarpere i hodet. Slike ''halvutydelige'' bilder kan absolutt gå hjem de, men da tror jeg man må få mer ut av forholdet mellom forgrunnen og omgivelsene enn her i tillegg.
Eyvind R.
Takk for betraktninger, Ketil.
Brita Helen E.
Hei!
Flott fanget,der tornsangeren stolt viser frem dagens middag! :) Enig ang. forstyrrende elementer som grein over og vegetasjon framfor fuglen,men alt i alt synes jeg du har fått til et riktig så flott bilde. En beskjæring hadde gjort seg,støtter Svein Bekkums forslag.

Mvh Brita...
Eyvind R.
Takk for kommentar, Brita.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu