[ ]
Bildet inngår i albumet Fargeklatter og snø - Vinter er snø. I alle fall var det snø. Midt i alt det hvite kan man finne fargeklatter av ulike former og fasonger.
Utstyr
  • Canon Powershot S230 (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger285
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234589} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Renato M.

brrrrrrrr føles kaldt her i stua..........
mvh.Renato Manzi
Anne-Lise S.

Kaldt var også...

Anne-Lise
Avsluttet .

Hei Anne - Lise

Bra bilde dette også, men ville kanskj beskjært det litt på venstre side døre virker litt forstyrrende på et ellers rolig bilde.

Rune
Andreas S.

Heisann!

Et artig motiv med mange fine detaljer. Liker utsnittet du har valgt, virker som vinduet nesten er gjennomfrosset her. Bra

Mvh. Andreas D.
Inger-Lise S.

Her trengs egentlig ikke ord. Du har formidlet motiv og stemning så godt at det nesten kjennes :-)

Inger-Lise
Avsluttet .

Enda et fint detaljebilde fra deg som formidler kald stemning til tusen.Og det røde mot den hvite snøen har en flott effekt og det ser virkelig kaldt og hufsete ut.
Hilsen Tone!
Tom E.

Furet, værbitt..... og kaldt!
Fint motiv og stemning igjen.
Kunne tenkt meg litt mer tegning i snøhauen, men en fin bue i et bilde som ellers domineres av rette linjer. Jeg liker såpass godt grønnfargen i døra mot det røde, at den syns jeg må få bli.

Mvh TomE
Lars-Anders M.

OK VINTERBILD.
mVH l-a m.
John H.

Hei
Et helt greit motiv. Men snøhaugen nede må bort. Den er forstyrrende og gjør motivet rotete. En beskjæring der kun døra og vinduet er med vil funke bedre, trur eg.
John
Anne-Lise S.

Spennende med kommentarer på et bilde fra arkivet. Mener selv at jeg har vokst litt siden disse i serien vinter, farger og snø ble tatt, så det er artig for meg å se hva slags kommentarer jeg får på disse. John: Er enig i at dette vil gjøre seg med kutt nede til oppunder bildet, selv om jeg også liker den buede snøhaugen som viser hvor mye snø det faktisk var, den gang da... Enig med deg, Yngve, i at den har litt lite tegning. Den grønne døra er også en fargeklatt i vinterland her, så den synes jeg må være med, Rune.

Takker! :-)

Anne-Lise
Bergliot E.

Et flott bilde med mye stemning. Ville nok beskjært bort endel av den snyhaugen foran. Den tok litt mye del av det hvite i bildet. Ellers veldi bra farger og skarphet.

God Helg!

Bergliot:)
Geir N.

Et flott stemningsbilde dette. Beskjæring er nevnt ovenfor.
mvh
Geir
Brita Helen E.

Hei!
Flott og kald vinsterstemning du formidler her. Likte det dunkle lyset som forsterket den ensomme og kalde stemningen her. En liten beskjæring hadde kanskje gjort seg her,men egentlig så synes jeg utsnittet bør være akkurat slik det er. Flott dette!

Mvh Brita...
Stig Børre E.

Syns dette er det beste i serien din. Fin komposisjon og fine farger.
Den buede snøhaugen skaper en fin kurve i bunn. Syns kanskje vinduet blir litt vel midtstillt vertikalt. Lurer på om jeg ville kappet ned en del i toppen slik at ''planken'' over vinduet blir borte, usikker på om det har noe for seg men...
Liker dette.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu