Farvel - Berecause 2
Natten er så lang, så lang.
Livet er en drøm.
Synk i søvnens myke fang-
Drøm at det blir dag en gang
Alle er alene.

Bare synke, synke ned!
Livet er en drøm.
Der i søvnens sjø et sted
Vil vår uro finne fred.
Alle er alene.

Andre Bjerke
Syns det ble ganske stemningsfullt, men usikker på en del elementer i bildet.
Bildet inngår i albumet Berecause -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-23 21:24:26
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 18-85
  • Brennvidde26mm
  • Blenderf/20
  • Lukker1/3s
  • FilmtypeRAW ISO100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger485
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234721} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Anne-Lise S.

Hei Tom! Dette liker jeg umiddelbart. Jeg liker fargene du har valgt, og hvordan elementene ''utvaskes''. De gjentakende formene er fine, og jeg synes også det er lekkert hvordan trestammene ser ut til å dele seg og forsvinne ut på hver sin side av bildet mens dybden i dette bringer oss innover til treklynga i midten. Kanskje er den mer vannrette linjen midt på ''nede'' mellom gravstøttene et lite uromoment. Ville også valgt en tynn sort ramme så lenge du har valgt grå bakgrunnsfarge. Da fremheves bildeelementene, og de flyter ikke ut i det grå.

Anne-Lise
Eva Marie P.

Bildet ditt er kjempestilig! Effekten passer perfekt til en kirkegård. Litt spøkelsesaktig. Skikkelig tøft.
-epl
Anne Lene B.

Hei Tom
Her er du virkelig inne på noe spennende!! Flott komposisjon og toner som passer til og flott eksponert! Det eneste aberet er at jeg synes den midstilte stolpen stjeler en del oppmerksomhet fra det som er virkelig flott i bildet, er det mulig å dempe den litt? Dette vil jeg gjerne se mer av!! :-)

Hilsen Anne Lene
Tom E.

Hei, og takk for fine kommentarer og nyttige innspill Anne-Lise, Eva og Anne Lene.

Sliter med den mørke stolpen selv også. Det er faktisk et kors, men i og med at jeg beveget kameraet vertikalt, ble tverrstolpen nesten usynlig, mens denne ble fryktelig mørk og tung. Har lysnet den litt allerede, men det ble vanskelig å få fargetonene til å stemme med resten av bildet. Men her må jeg nok legge inn noen timer og prøve å få til en versjon2. Må nok ta flere turer til kirkegården også - mange flotte motiver der :-)

Mvh TomE
Anne Kari Berg K.

Fin og litt dyster stemning, lekker effekt med bevegelse av kameraet. Jeg synes komposisjonen er god - stolpen i midten er ikke problematisk. Men jeg syns du skal ta flere turer på kirkegården. Og takk for hyggelig kommentar til mine ''meisespor på nedsnødd stol'' - det mørke rare mønsteret øverst kom fram ad magisk vis når jeg hadde forandret blending mood noen ganger :)

Anne Kari
charlotte s.

dette likte jeg godt,veldig fine farger,kanskje istedet for å lysne stolpen så kan du flytte den litt fra sentrum så stjeler den ikke så mye?fikk litt følelsen av gammel pariserkirkegård her,takk for tilbakemelding forresten,men gjaldt det versjon 1 eller2?
charlotte
Inger-Lise S.

Flott motiv ,lekker effekt og riktig fine fargetoner. Fine begge versjoner..Enig i at v#1 ble best.

Inger-Lise
Nina S.

Ganske spennende dette, er det dobbelteksponering? Fin effekt og den litt sepiaaktige fargen kler bildet.
Heller det litt til høyre? Ville ha rettet det opp litt.
Mvh Nina
Julie E.

HEi!
Dette er et spennende bilde. Jeg synes ikke den mørke stolpen er et problem. Det er liksom noe med sorg som jeg synes er godt representert i dette bildet ved hjelp av den mørke tunge stokken. Den er liksom brutalt kjørt gjennom det forsiktige i bildet og plassert rett i front....nettopp slik sorg er.
Ellers synes jeg også det er noe visst sakralt over dette bildet. Spør meg ikke hvorfor, annet enn at det kanskje er representert ved det ''lette'' i øvre del av bildet.
.....et spennende, alvorlig og mangesidig bilde.
mvh Julie
Anne Lene B.

Hei Tom
Det må nok bli versjon 1, det er mye bedre å beholde korset som det er!!
Jeg er stadig inne og kikker på bildet og det vokser for hver gang, så behold det slik!! Jeg er synes Julies tanker rundt bildet er svært interessante og jeg føler de passer svært godt! Jeg vil gjerne se flere slike bilder fra din hånd, det kunne bli en svært spennende serie!! :-)

God Helg!!

Hilsen Anne Lene
Julie E.

-og ja, jeg glemte å si at jeg vil velge versjon 1
mvh Julie
Tom E.

Tusen takk for kommentarer alle sammen. Det er både svært nyttig og hyggelig å høre hvilke tanker dere har rundt bildet!
Nina: Bildet er tatt med relativt lang lukkertid, samtidig som jeg beveget kameraet horisontalt under eksponeringen. Dermed blir det en dobbelteksponeringslignende effekt. Du har forresten rett i at det heller litt. Skal få lagt inn en versjon som er rettet opp.

Mvh TomE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu