Bjerke Skyline
Bilde tatt med analogt kamera, har digitalisert negativet, og ikke gjort noe med det i etterkant. Det er tatt en tåkefull dag av en bygning på Bjerke jeg ikke vet hva heter! ;)
Jeg er veldig fornøyd, liker kornetheten og rekken av påslåtte lys nedover i viduene. Hva synes du?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234860} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Kaspar K.

Hei Mads!
Jeg liker dette motivet. Det bærer en spennende, dunkel stemning og de sorte trekronene som skyter ut fra venstre hjørne er med på å skape liv i bildet. Det eneste jeg synes kunne vært bedre er skarpheten i øvre del av bildet, siden toppen av bygningen nesten hviskes helt ut.

Kaspar.
Mads H.

Tusen takk for rask tilbakemelding, Kaspar! Og så hyggelig å lese! :) Jeg liker at du sier at du får en viss stemning ut av bildet. Selv haddejeg ikke hatt noe spesielt i tankene når jeg tok det, tror man kan få forskjellige ting ut av det! Angående skarpheten så forstår jeg hva du mener. Det var tåke den dagen, så det gjør det ektra utydelig i toppen! Er litt usikker på hva slags blenderåpning jeg hadde, men ser ut til at den kunne vært mindre. Takk hvertfall! Mads
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu