Du maa prege ditt liv.....
mens du har makt over det, slik at det ikke lukker seg uten spor naar du gaar ut av det.
Karen Blixen
Bildet inngår i albumet Stranden -
Utstyr
  • Canon Ixus 500
  • -
  • Blenderf/4.8
  • Lukker1/1s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger353
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234908} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

God morgen Wenche!
Her syns jeg tittelen og teksten gjør mye for bildet.Bildet har fine farger og en spesiell stemning som understrekes av teksten.Jeg liker det og kan sitte å se på det og flosofere:-)
Hilsen Tone!
Helge R.

Hei Wenche!!
Her gir du meg flere historier i en, spennede usikkerhet. Prøv det i negativ, flott blåtone.
Bra komposisjon, det er alltid spennede å se på bildene dine, ha en fin dag hilsen
:)Helge
Wenche J.

Hei Tone og Helge. Tusen takk for kommentarene og for tipset Helge. Bildet ble totalt forandret i negativ. Herlige blaatoner ja:):):) Synes teksten passer enda bedre her. Sporene etter ''noen'' kommer bedre frem.
Mvh Wenche
christopher t.

jeg synes bildet er fint i fargeversjonen - men i svart hvitt får det virkelig en interresant dimensjon - et mer tidløst og mystisk preg
TRUX
Wenche J.

Tusen takk for innspillet Trux. Morsomt hvor mange varienter det blir av samme bilde naar man forandrer paa farger osv.. Takk for alle gode forslag.
Mvh Wenche
Unni F.

Ikke nytt bilde dette, men jeg ha rikke tidligere sett gjennom din serie ''Stranden''. Har nå sett på mange og nyter synet av de mange vakre bildene og fine undertekstene du har satt på dem. Veldig velfortjent at du ble ''ukens''...
Dette bildet falt jeg virkelig for, jeg liker bevisste uskarpe bilder, synes de tilfører andre dimensjoner enn skarpe bilder. Noe drømmende og magisk som jeg ikke alltid finner ord for å beskrive. En ettertenksom og klok kommentar av Karen Blixen er det også.
Gleder meg til å se flere av bildene dine fremover.
Hilsen Unni Fonneland
Tove H.

Dette bildet har jeg virkelig sansen for! Bevegelsesuskarpheten gjør at bildet får en ny dimensjon med ulike tolkningsmuligheter..Jeg opplever at menneskene som er blitt nokså gjennonskinnelige er ''gått over på den andre siden'' evt er et minne av noen som var. Da er dette spor de satte som gjør at de minnes...evt er tilstede - alt etter tolkning en velger... Ved begge tolkningene blir s/h og negativ-versjonene stilige. Dette er min opplevelse, så er det jo åpning for mange andre. Det er et spennende bilde!
Mvh Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu