Stille ettermiddag
Fra Cuba, St. Spiritus
Bildet inngår i albumet Cuba -
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18-70
  • Brennvidde40mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234912} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Dag T.
Snodig bilde, merkelig stilling på hunden og rart med en klokke på gulvet. Stille og fint lys, og refleksene til venstre må være der. Bra!
Stig Håvard D.
Håper ikke det var to hunder her før klokken ble satt ned. Behagelige toner, og fin element fordeling. Lyset er kledelig. Ville kappet litt mer på høyre side, for å slippe de få mm. fra neste søyle.
Nina S.
Takk for kommentarer og takk til Dag for anbefaling. Slikt varmer.
Mvh Nina
Anders R.
Hej

Jag tycker att det här är en behaglig bild, passar perfekt till titeln. En komposition som faller mig i smaken. Håller med om skärningen i höger hörn, i övrigt har jag inte kompetens att bedöma bilden tekniskt sett, men den ger mig en rofylld känsla.

Mvh
Anders
Odd Tore S.
Litt av ei dørklokke, men slapp vakthund.
Ganske dyster og mørk stemning. OK komp. Fargene minner meg om korridoren på vei til barndommens tannlege.
Jeg skjønner ikke helt hvorfor refleksen til venstre må være med, om det ikke er for å irritere og sørge for at blikket havner der i stedet for å gå fritt videre i resten av bildeflaten.
Odd Tore
Steinulf L.
Dette var et annerledes turistbilde. Proposjonene er ''uvanlige''. Dette synes jeg var morsomt og godt.
Erik J.
Jeg syns dette var kjempeflott! Fint lys gjennom søylene, og hunden og klokka gir spesiell og interessant effekt. Hunden er kanskje nettopp ferdig med å slikke bjellene?
Anne Lene B.
Hei Nina
Dette var bare helt knall!! Må innrømme at da jeg så thumbnailen så trodde jeg at det var et hodeløst dyr som satt der ved klokka! Et bilde med mye stemning, fint komponert med et godt lys og behagelige farger!! Gleder meg til mer!! :-)

Hilsen Anne Lene
Eivind B.
En underfundig og stemningsfull situasjon du har funnet her da! Både morsom og melankolsk. Vært innom bildet ditt et par ganger nå. Meget bra sett og fanget! Har også scrollet og ''lekekuttet'' litt i det og funnet ut at motivet egentlig bare består av tre nødvendlige elementer: Bikkja, klokka og søylene. Hva med å kappe rett under søyleovergangene (nesten halve bildet) og evt kutte eller klone vekk de irriterende refleksene til venstre? Gjerne konverter til S/H også og booste kontrastene litt. Det blir jo et helt annet bilde selvsagt, men renere og rett på den spesielle situasjonen.
Dette var jammen noe helt for seg selv.. Mvh Eivind
Tom E.
Flott bilde, mye stemning her.
Interessant at det er fra Cuba - ser gammel storhet med mye forfall og en ung tass som ligger på sidelinjen og venter.... :-)
Liker både fargen og mønstrene i muren i trappegangen, så jeg syns at det bør være der. Men ville tatt 3 mm øverst for å bli kvitt det øverst i døra.

Mvh TomE
charlotte s.
kjempefint,og jeg ville beholdt det som det er
charlotte
Nina S.
Tusen takk til alle for fine kommentarer.
Mvh Nina
Ketil K.
Interessant bilde, der den desidert malplasserte klokken gjør bildet halvsurrealistisk, og der hunden myker opp og skaper komposisjonsmessig kontrast.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu