''Vil du værra med mæ hjæm i natt.....''?
Motsetninger tiltrekker hverandre sies det!?
Bildet er selvfølgelig manipulert.
Bildet inngår i albumet Humor -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-26 11:05:07
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Powershot G1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger578
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_235530} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Knut Børge S.

Hei Rune!
Du er serøst flink til å manipulere bilder, vanvittig bra! Jeg trodde virkelig nå også at det var ekte. Et flott og skarpt bilde av Tordivelen og den brune sneglen ansikt til ansikt. Håper tordivelen tar knekken på sneglen, da den ikke er noen velkommen gjest i hagene til folk.;)
mvh KBS
Avsluttet .

Herlig bilde Rune,jeg måtte le av både bildet og teksten og kom umiddelbart på sangen:vil du væra med meg hjem inatt:-)Du er flink til dette her og det gikk rett hjem hos meg dette:-)
Hilsen Tone!
Laurberg G.

Hej Rune. Tja´ også jeg hoppede på denne manipulation. Hvad der også hjælper her er, at det var/er en situation som meget vel kunne have været indtruffet i min have, hvor der fins mange snegle af arten ''Iberisk skovsnegl'' alias ''Dræbersneglen''.

Jeg ser herover i Knut Børges kommentar, at han kalder den for ''Brun snegl''. Her kommer det biologiske spørgsmål ind i billedet, da det er meget svært at skelne dræbersneglen fra vores almindelige røde (brunrøde)skovsnegl, som den iøvrigt kan parres med. Spørgsmålet er da om Norge har en bestand af Iberisk skovsnegl eller det er den almindelige røde skovsnegl der hos Jer som her i DK hyppigt forveksles. Ligheden mellem de to typer er så få at dette spørgsmål kun kan afgøres ved en DNA-test.
Bestanden i vores have er dog mere røde end det her afbillede eksemplar. Og de har en kraftigere og mere markant rynket fod end skovsneglene. Dette er dog usikre kendetegn.

Vi har levet med dræbersneglen (biologisk verificeret) i flere år. Den er ikke meget værre end andre arter. Har det som disse hvad maden angår og foretrækker grønt i begynde nedbrydning. Såfremt man holder sin jord dækket med græsser og kompost går de kun sjælden på grøntsagerne. Men det er klart at er der ikke andet at æde må de selvsagt tage til takke.

Såfremt du eller andre ønsker mere at vide om denne snegl er du/I velkomne til at henvende Jer på min mailadresse. lau.giversen@gmail.com mvh. lau
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer, Knut Børge, Tone og Lau! Knut Børge - Jeg tror ikke Tordivelen skulle befatte seg med sneglen hverken på den ene elle andre måten:-) Tone - Hyggelig at du kunne en sang til bildet. Jeg kan ikke komme på at jeg har hørt den!?`Lau - Iberiasneglen finnes her, men hvor utbredt den er vet jeg ikke. Ved regn kan de dukke opp i mange tital på visse gangveier. De burde ta bilveien:-) Ellers takk for informasjon om seneglen.

Mvh
Rune S
Odd Tore S.

Jeg hadde håpet på at du endelig hadde funnet billen som kunne gi iberiaen døsdskysset, slik at jeg slapp å partere disse slimklumpene i bøttevis i hagen vår.
Jeg tror nok av vi har iberia, for hos oss var det bare sort og hvit skogssnegle som kom på beøk tidligere. Nå ser vi sort et par ganger i året. Hadde det vært brun skogssnegle her, ville vi nok ha sett den tidligere også, siden vi bor inntil naturvernområde.
Artig manipulasjon, man kan diskutere omgivelsene, men iberiaen skyr hverken asfalt eller grus. Nokså generøst utsnitt uten at det er av stor betydning her.
Odd Tore
Anna Rosa L.

Dette er bra! du er flink. :)
Anne-Lise S.

*ler*Æ! ''Vil du værra med mæ hjæm i natt.....''? Synes dette ble morsomt, Rune, og jeg kunne ikke se at dette var manipulert. Nå kan jeg ikke manipulere selv; sette inn et element fra et bilde og inn i et annet, så jeg er vel ikke rett person til å kommentere akkurat det heller da, men... Synes kanskje det uskarpe området i front ikke kler dette. Bildet vil fungere svært godt, og enda bedre uten det synes jeg. Ellers lurer jeg fælt på hvordan disse sneglene får disse hullene på kroppen? Har aldri klart å finne ut det der...

Anne-Lise
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer, Odd Tore, Anna Rósa og Anne-Lise! Flott at dere likte bildet. Enig i at utsnittet ikke er det beste, Odd Tore. Anne-Lise - Det store hullet på siden er pustehullet. Det uskarpe i front skyldes et smalt fokusområde. Og jeg vil ha litt luft opp ifra bildekanten.

Mvh
Rune S
Ivar B.

Dette er utrolig stilig. Litt av et møte må jeg si , og man kan jo bare fantasere om hva det kommuniseres om. God skarphet. Liker spesielt godt at du har med litt miljø i bakgrunnen. Bra! Mvh Ivar.
Knut H.

Hei Rune.
Hvis de to formerer seg da har vi et problem.
Piriom.Dette er atter et bevis på din allsidighet
og se eller skaffe nye motiver.Likte godt bilde
men kan styre meg for brunsneglen.
Mvh Knut
Eivind B.

Herlig manipulert situasjon! Du skaper mye av lite og det imponerer meg. Stor humor. Mvh Eivind
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer, Ivar, Knut og Eivind! Hyggelig at dere likte bildet.

Mvh
Rune S
Wenche J.

Hei Rune
Et artig og velgjordt bilde der tittelen er den beroemte prikken over ien:) Det ser jo helt ekte ut. Dette kan du. I tillegg er det baade interessant og underholdende aa lese alle kommentarene bildet ditt har faatt:):) Blir i godt humoer av slikt.
Mvh Wenche
Tom E.

Hei!
Alle hage-eieres skrekk brunsneglen.Tror at et kutt i øvrekant ville gjort susen.Ellers så er det vel bare saltet som mangler.
mvh tom
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer og råd, Wenche og Tom! Hyggelig at det falt i smak:-)

Mvh
Rune S
Fredrik E.

hehe,vittig:)
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Fredrik! Hyggelig at du likte bildet og humoren.

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu