snøsprøyt
Bildet inngår i albumet Skibilder -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_235608} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Fredrik E.

Skulle ønske skikaren var en smule mer mot midten av bildet for å få mer balanse. Ellers kan du kutte kraftig i toppen. Flotte farger og du har truffet godt med lukkertiden,god skarphet, liker også hakkene i snøen.. Bildet er knall tøft.
Avsluttet .

Synes ikke dette behøver noe kutting. Er sånn ca 1/3 hvitt og 2/3 blått, så det er helt fint. Liker godt plasseringen av alpinisten. Eneste jeg reagerer litt på er de to øverste snøflakene, skulle være meget lett å klone bort.
Tore M.

Hallo!

Et herlig bilde med nydelig utsnitt. Jeg syns det funker kjempebra å ta med himmelen på denne måten, særlig siden den er så blå. Veldig bra komponert og eksponert, jeg har bare en ting å utsette, og det er ikke din feil: kjøreren burde finne seg klær med litt mindre skrikende design...

Det samme gjelder forsåvidt også ditt andre bilde. Legg gjerne ut flere!

Hilsen Tore
Marit O.

Flott action i bilde, fint eksponert og fine kontraster, jeg persjonlig syntes du skulle hatt litt mere luft i høyre side, men det er bare min persjonlig mening Pål :)
Mvh Marit
Stig Børre E.

Spennende bilde. Syns du får formidlet farten på en veldig bra måte.
Det at alpinisten er på vei ut av bildet gjør veldig mye for min opplevelse av bildet. Komposisjonen er perfekt i mine øyne. Kunne kanskje ønsket litt mere struktur i ''snøskyen'' for at dette skulle blitt helt optimalt. Et av de bedre i denne kategorien!

StigB
Truls S.

Snøsprøyten er fin nok den, men jeg sitter med en følelse av at dette motivet ville vært enda friskere om du hadde befunnet deg lengere til høyre for skiløpere når bilde ble tatt.
Ville foretrukket at skiløperen ikke var så veldig på vei ut av bildet.

Fint at snøen ikke er utbrent!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu