alderdom
gammel dame med hund i Paris.
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_235725} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Cornelia T.
Hei, liker dette bildet veldig godt, flott bilde av bein og ''lave'' ting tatt fra en lav vinkel. Fine farger også, og god flateinndeling. Liker at både hunden og dama har høyre fot/labb i luften og det er like før de setter den ned. Godt fanget.
mvh, ct
Anne Lene B.
Hei An-Magritt
Dette falt virkelig i smak!! Fint komponert med et frekt kutt i topp som anonymiserer den gamle. Sprekt med de røde og gule feltet til venstre og jeg liker bevegelsesuskarpheten!! Knallbra!! :-)

Hilsen Anne Lene
Ingvill Helen K.
Hehe...morsomt bilde. Eg har ein serie sjølv der ein ser berre bein og hundar. Blei så totalt fasinert av det da eg for første gong var i Frankrike i sommer. Der har jo ALLE hund. Du har eit bra eit her. Fine fargar og lys. Godt fanga :)
An-Magritt L.
Takk for kommentarene. Dette var egentlig et bilde som det ikke var ''noe'' med, men da jeg fikk kutta litt her og der ble det bra. Jeg tok masse hundebilder i paris, så jeg kan vel legge ut flere.

;) An-Magritt
Terje K.
Fint fanget hverdagsmotiv, som kunne vært hvor som helst ;) Tror jeg ville kutta i øvrekant til rett over kula på søyla, da hadde du fått fjernet vinduskarmene og på den måten fått enda mindre detaljer å forholde deg til :-)

Fint bevegelsen og at hunden går i takt med eieren

Terje
Bente K.
Spennende bilde med mange gode detaljer samtidig som det er historiefortellende. At hund og eier ofte ''ligner'' på hverandre er alltid et fornøyelig syn..
Hund og eier har absolutt noe til felles her, både ganglag og høyre forben.
Videre legger jeg merke til en viktig detlalj til : Fargene til venstre i bildet gjentas i damens klær.
Dette bildet falt jeg for.
mvh Bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu