Tulip V
Litt usikker på dette bildet. Belysning er lommelykt. Vil svært gjerne ha din mening som vanlig. :)
Utstyr
  • Nikon D200
  • Sigma 105mm F2,8 EX DG
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_235847} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Ingunn S.

Hei Stine!
Jeg synes dette var veldig stilrent og vakkert. Den tynne rammen rundt kledde motivet godt. Likte også plasseringen av tulipanen i bildeflaten.
Bare et lite spørsmål: har du brukt lang lukkertid her og streifet omkring med lommelykten på tulipanen? Det kan se slik ut pga av den varierende belysningen. Hadde absolutt vært moro å prøve;-)

Hilsen IngunnS:)
Arnfinn N.

Hei Stine
Synes du har fått frem en flott struktur i tulipanen. Likte det flotte skinnet i overflaten. Fin belysning.
Kronbladet nede, venstre øvre kant har du ikke vært helt heldig med. Det har kanskje vært overeksponert som du har reparert? Nå er jeg litt pirkete, men det er slikt jeg liker å få høre.
mvh
Arnfinn
Eivind B.

Pent dette! Liker hvordan bladene krøller seg, så du bare såvidt kan skimte hva som skjuler seg innenfor. Belyst med lommelykt sier du? Spennende, skal jeg også prøve, ble fin struktur, men kanskje litt harde skygger enkelte steder. Fin varm toning. Mvh Eivind
Nina S.

Lurer på det samme som Ingunn, med lukkertid og varierende belysning. Bra gjort synes jeg, synes kanten til venstre er litt kald, finest i bakre del. Delikat ramme.
Mvh Nina
Anne Lene B.

Hei Stine
Nydelig og sart studie med delikate toner og flott struktur i blomsten!!
Jeg er svært imponert over disse bildene hvor du har brukt lommelykt, det er meget godt håndverk og virkelig en inspirasjon!! Ser gjerne mer av dette!! :-)

Hilsen Anne Lene
Stine J.

Hei og tusen takk til dere for kommentarer. :)

Ingunn: Lukkertid er 60s og lommelykten beveget jeg fram og tilbake under blomsten under opptak. Eksponeringskomp. på -3,0 EV for å unngå for store utbrente partier og for å gjøre stilken mest mulig usynlig. Det er bare å prøve forskjellige alternativer. :)

Arnfinn: Joda, setter pris på slike kommentarer jeg også - akkurat denne gangen klarer jeg ikke å finne punktet du sikter til. Hmm...
Men, jeg har ikke ''reparert'' noe.

Eivind; Takk til deg også. Bare å prøve. :)

Nina; Takk. :)

Anne Lene: Hyggelig det faller i smak. :)

mvh Stine
An-Magritt L.

Veldig vakkert. Helt utrolig med lommelykt. Kjempefint.
;) An-Magritt
Bergliot E.

Flott bilde og enda mere spennende når jeg leser at du har ei lommelykt som belysning. Der gav du meg og andre en ide. Tusen Takk:)

Flott komposisjon og flott lys. Likte at du hadde fått med stilken. Veldi bra!!

Bergliot:)
Ivar B.

Hei! Vakkert er vel ordet. Synes du har fått flott og spennende belysning som fremhever den fine strukturen i bladene. Fine kontraster og flott utsnitt. Mvh Ivar.
Arnfinn N.

Hei igjen Stine
Når jeg først våger meg på kritiske kommentar, får jeg også være ærlig å innrømme at jeg tok feil. Det var innbretten jeg så på, men ser nå at jeg har feil. Enda en gang et flott bilde.
mvh
Arnfinn
Torbjørn K.

Nok et svært så vakkert tulipanbilde. Lyset, presentasjonen og fargene er i særklasse og hever dette bildet langt over mengden. Komposisjonen er kanskje noe ordinær, men den passer bra til litt antikke/klassiske teknikken du har brukt.

Torbjørn
Kjell Sigurd S.

Enkelt og veldig vakkert. Savner stilken... kanskje. Sjeldent fine detaljer du har lykkes i å få frem. Fint at du røper teknikken du har brukt Stine.

Kjell S
Stine J.

Beklager sen tilbakemelding, men TUSEN takk til alle dere for fine kommentarer. :)

mvh Stine
Anne-Grethe S.

Hei Stine

Eg er utruleg imponert over belysningen. Likar dei harde skygane. Å få så bra resultat frå ei bevegeleg lommelykt er ein stor prestasjon, synest eg.

Mvh
Anne-Grethe
Stine J.

Hei Anne-Grethe,

hyggelig med kommentar på et ''gammelt'' bilde. Setter pris på det. :)

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu