Stress med tre
Bildet inngår i albumet Hundar - ''Snapshots'' av hundar på gata...
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor AF-S 18-70 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_236061} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Gisle B.

Knallbra bilde! Artig med hundenes bevegelse og damens statiske stilling. Flott med kvadratisk utsnitt.
Laurberg G.

JOh´ da. Et fint talende billede. Stress. Og hvorfor. Hvorfor holder flere og flere folk hunde og andre dyr i fangenskab i lejligheder? Og hvorfor i alverden mere end et dyr? Kan hænde at det er kompensation for ikke længere at have nærhed og samvær. Kompensation for savn. For ensomhed eller for gøremål. Tror I at vores hundeholder herover får taget alle hundehømhøm´erne bort. Vel næppe. Men hun har et gøremål. Og pizzaen tager jo ikke lang tid. Og opvasken mindre. Men ''Hunnene'' skal luftes!!!! Koste hvad det vil. Og så må alle andre jo se om de kan passere uden at få skidt på skoene.
Jo . Dette er et fint billede der vækker til eftertanke. Ikke den store fotokvalitet, men fint kompenseret med indhold. mvh. lau
Klas Niklas F.

Likte dette bildet veldig godt. Den kvadratiske beskjæringen passer veldig godt her. At hodet på hundeføreren er kuttet - er virkelig prikken over i'en. Eneste jeg vil pirke på - er at bildet i seg selv virker veldig flatt. Hundene blir bare en ''del av'' bakgrunnen, og kommer ikke ordentlig frem i sin helhet.
-Klaaas
Anne Lene B.

Hei Ingvill
Herlig fanget øyeblikk!! Jeg liker måten du formidler på og her det tydelig stress, kroppsspråket på damen er meget talende samt bevegelsesuskarpheten på bikkjene!! Knallbra komp og toner!! Jeg digger denne serien din og ser gjerne mer!! :-)

Hilsen Anne Lene
Avsluttet .

For et herlig bilde! Elsker komposisjonen.
Therese :)
charlotte s.

kjempebra bilde,her har du både en veldig bra komposisjon,og du har klart å formidle noe,likte dette veldig godt
charlotte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu