Tre
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Sigma 10-20 mm
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/100s
  • FilmtypeRAW ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger396
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_236212} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Anne-Lise S.

Liker dette. Synes motivet og vindskjevheten mot bua kler dette kornete inntrykket. Flott i sort-hvitt dette her, og jeg liker også komposisjonen. God dybde. Kanskje noe for utbrent på taket...?

Anne-Lise
Tom T.

Dette var et bilde jeg likte, her passer kroninga til bildet og treet på skrå gjør at det fanger oppmerksomheten min litt lengere.
Avsluttet .

Koselig bilde, helt etter min smak. Taket er veldig hvitt ja, men samtidig skaper det en spenning og kontrast til de duse gråtonene ellers i bildet.
Tor-A
Anne-Lise S.

Ja, du har rett i det med taket og spenning til det grå, Tor-Arne, og dess mer jeg ser på dette, dess bedre liker jeg det, så bort med spørsmålet i tidligere kommentar!

Anne-Lise
Jan Frode A.

Jeg syntes du har vinkla motivet på en skikkelig flott måte. Komposisjonen sammen med utsnittet forsterker det skjeive treet, samtidig som sjøbua nedi høyresiden gir en fin balanse og helhetslig ro. Plasseringen av treet i bildeflata, der yttergreiner strekkes mot hvert sitt hjørne, er meget bra. Fin sort/hvitt konvertering, der korningen gir en fin struktur og uttrykk som kler motivet. Godt jobba! :-)

Eneste pirket er, som også Anne-Lise er inne på, at taket mister endel kontur ut mot høyresiden.

mvh Jan Frode
Cornelia T.

Wow,
flott grafisk bilde, nydelig komposisjon med et spenende skeivt tre og akkuratt passe mye hus som ekstra detalj som balanserer bildet på en fin måte, liker det godt.
mvh, ct
kåre l.

Wow var mitt første inntrykk :-)
Utrolig flott bjørk. Veldig godt komponert. Etterbehandlingen passer godt til motivet, tenker da på det grovkornete utrykket.
Vakkert :-)
Anne Ø.

Flott stemning i bildet og svært bra komp. med treet og bua.
Fint med den kornete strukturen.
john-arne w.

dette var ett iøyenfallende bilde. likte at dette var i s/h og på høykant. gjør seg abolutt som grovkornet. men er den bjørka så vindskjeiv i virkeligheten? eller har du lagt den sånn for å få med greinene? pen komposisjon, flott med det lille huset eller naustet eller hva det nå er....

hilsen john....
Arne M.

Dette var virkelig velykket. God jobbing i redigeringen også. Flott effekt med diff. glow og mye korn. Gratulerer.

- Arne
Aud Elise S.

Takk til dere alle for hyggelige kommentarer og innspill : )

Til John-Arne: Bjørka er faktisk så skeiv! Ser nesten ut som de øverste greinene prøver å kompensere for dette ved å vokse motsatt vei...
Fasinerende med trær!

mvh Aud
Tom E.

Flott bilde av et vakkert tre. Bjørketrær er flotte, og her har du et særdeles fint eksemplar av arten. Bra med det lille treet ved siden av. Liker godt etterbehandlingen også, med det grovkornede uttrykket du har gitt bildet. Kan minne om en blyanttegning. God stemning her.

Mvh TomE
Odd E. k.

Hei Anne-Lise!

Et flott fanget motiv, der bjørketreet kjemper seg opp mot himmelen. Et velkomponert bilde, der uthuset ved siden av gir en fin balanse og passer godt inn. Omgivelsene med gresstustene som stikker opp av snøen er med på å gi en flott vinterstemning. Bildebehandlingen i S/H passet bra til dette motivet. Flott levert igjen Anne-Lise!

Mvh

Odd E.
Svein T.

For meg ble det et bilde med glimt i øyet, treets kamp der det febrilsk forsøker å motvirke det uungåelige fallet ved å prøve å vokse seg rett igjen - kan vel overføres til noen og en hver av oss...
ingebjørg fyrileiv g.

For et utrolig fascinerende flott tre! Jeg synes at det gjør hele bildet og synes dermed at naustet (?) ikke skulle ha vært tilstede. Men det hadde nok vært vanskelig å begynne å fjerne det, så jeg synes at du har løst det fint. Korningen gjør veldig mye for bildet. Men jeg er ikke helt for utbrent tak. Uansett: bra!

vh ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu