Det kliar lite på näbben
En kungsörn tagen från gömsle vid en åtel.
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon Ef 300mm f/2.8 L USM
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/400s
  • FilmtypeISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger651
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_236524} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Monika Frisvold V.

Hei
Rett å slett et blink skudd!
nydelig bilde av en ørn i en artig positur...Skarpt og flotte farger!
mvh monika
Knut Børge S.

Hei Peter!
Meget bra bilde av Kongeørna i morsom positur der den prøver å kvesse/renske klørne og nebbet. Ørna er detaljrik og skarp, flott lys og flotte farger. Et meget vellykket bilde dette!
mvh KBS
Rakel S.

Hehe, ser ut som den peller seg i nebbet:) Likte så godt fargene i dette bildet, og fokuset er perfekt. Men jeg tror ikke det hadde skadet om du croppet bort litt til høyre i bildet, det er for meg som om blikket automatisk trekkes til høyre.

Mvh Rakel
Avsluttet .

Hei Peter,

Sier bare RÅTT!!!

mvh
Tommy
Eivind B.

Med de klørne hadde jeg tenkt meg om to ganger før jeg hadde pillet meg i nebbet..
Morsom positur. Flott ørn. Godt bilde! Mvh Eivind
Ivar B.

UTROLIG! et blinkskudd av det bedre. Nydelig lys og toner, samt en flott og spennende positur. Imponerende teknikk. Dette var det villmarksstemning over. Mvh Ivar
Runar H.

BLINK:) Morsom positur, og perfekt fokus! Enig med Rakel om cropping her, og de flekkene til høyre tar litt oppmerksomhet, kan sikkert godt clone dem:)

Ellers knallbra, stå på:)

Mvh RunarH
Knut H.

Hei Peter.
Et serverdig ørnefoto.Posituren
er veldig uvant og flott.Skarpheten
og fargene upåklagelig.Den flotte
bakrunnsfargene med blåtoner
hever bilde godt.Atter et
blinkskudd fra deg.Du fortener en
anbefaling for den her.
Mvh Knut
Peter W.

Tack ska ni ha för era kommentarer!

Jag tar till mig era förslag om beskärning, även om jag är rädd att örnen blir lite för centrerad om man croppar i högerkant.

Mvh Peter
Rune S.

Meget flott i litt uvanlig positur! Ser ut som om den funderer ut en ny strategi føre neste angrep:-) Skarp og i fine farger og flott komposisjon. Et blinkskudd.

Mvh
Rune S
Robin J.

Meget bra naturfoto dette. Mvh RJ
Hallgrim B.

Ikkje beskjær Peter! Hjelpes meg du har fått eit fint bilde her, kanskje eitt av de betre ørnebilde her inne på dotten. Eitt blinkskot av dei sjeldne. Her fortjene du ei anbefaling, og heldigvis har du fått den. Kjempe Peter.
Odd E. k.

Hei Peter!

Et fasinerende bilde, der kongeørna sikkert har nok med å holde den enorme fjærdrakten tørr og rein. Flott fanget der den sitter på stuppen med fjærstellet. Skarpheten, lyset og fargene er meget vakre der den fremmer en flott positur. Bakgrunnen er også bra og fremmer fint ørna. Flott fanget i et fint utsnitt Peter!

Mvh

Odd E.
Aleksander M.

Hei
Veldig bra bilde med høy sjeldenhetsgrad.

Mvh Aleksander
Frode F.

Det er bare å føye seg inn i rekken av gratulanter.

Dette var enestående.

FF
Svein B.

Fint bilde av ei ung kongeørn, her ser en godt hvilken redskap den har i klørne sine!! Flott lys. Jeg er ikke så begeistret for stokken den sitter på- minner litt for mye om en gjerdestolpe. Litt ''glorete'' bakgrunn til venstre for fuglen kunne gjerne vært mer lik høyre del. Men dette er jo natur- ikke studio. Likevel ting å ta med i betraktningene ved videre planlegging av plassering av kamuflasje og ''sittepinner''. Uansett- ett flott bilde av en vakker fugl- og i et fint øyeblikk.

Mvh
Svein B
ingebjørg fyrileiv g.

Dette var særdeles flott, Peter! For et grep.. Farger, skarphet og komposisjon er upåklagelig. Jeg kan heller ikke klage på posituren.. Detaljene i fjærdrakten er også veldig gode. Men samme bakgrunn hadde vært fint, selv om det ikke trekker vesentlig ned.

vh ingebjørg
Kjell G.

En ytterst imponerende skapning fanget på solid, fagmessig bra måte. Jeg er enig med Svein B. i at venstre del av bildet ikke er så matchende flott som den høyre. - For å ha funnet noe å sette fingeren på.

Hadde jeg tatt et slikt bilde, ville jeg med stolthet lagt det inn i arkivet!

mvh kjellg

Terje S.

Nok ett flott Kongeørnportrett Peter. Som Svein og Kjell nevner er ikke bakgrunnen av de flotteste men du verden for en flott situasjon og skarphet.

Lykke til videre.

Mvh Terje
eirik a.

Hei kan til dels være enig med Bekkum. Litt usikker på denne stokken, men ser jo at det er en tyri stokk rett fra naturen, men den blir muligens litt statisk. Selve ørna er flott fanget , fin komposisjon. Bakgrunnen til venstre er noe urolig. Men ellers syntes jeg dette er et flott bilde av en meget flott fugl..
Mvh Eirik A
Peter W.

Stort tack till er för kommentarer och synpunkter!

Att sittstolpen i sig inte är särskilt estetisk råder det inga tvivel om, den borde bytas ut.

När det gäller bakgrunden så utgjörs vänstra delen av en snötäckt gran. Visst ger den ett oroligt intryck med sina kontraster mellan mörka och ljusa partier. Själv kan jag tycka att det ibland blir lite tråkigt och statiskt om bakgrunden ser likadan ut överallt.

Tack än en gång!

Mvh Peter
john a.

otrolig flott bilde er helt målløs!!!!!!!!!!
mvh john
yngve f.

Herlig bilde!
Første gang jeg ser ørn i ''morgenstell-positur''... ;-)
Bra med den diffuse bakgrunnen.
Synes det er herlig når noen viser fugler/dyr i positurer
som ikke er så vanlig og få knipset.

yf
Espen A. I.

Jepp, dette sitter som det skal sitte. Fantastisk observasjon.

mvh Espen
Aina Helene O.

Oi blir alltid fasinert av dine vakre bilder. Dette var rett og slett flott.

MVH
Aina Helene
Kristian S.

Hei, Peter!

Nok en gang et leverer du et flott bilde av kongeørnen! Fint utsnitt med sylskarpe detaljer. Behagelig lys og fin, difus bakgrunn. Denne gangen med litt humoristisk preg :) Blinkskudd!

Mvh Kristian
Brita Helen E.

Hei!
Henger meg på all rosen du har fått her. Dette var virkelig bra fanget. LIkte spesielt godt posituren samt den litt rufsete fjærdrakten på ørna. Det myke lyset ga en utrolig fin tekstur i fjærdralkten. Fantastisk bra og dyktig utført! ...som alltid fra deg!

Mvh Brita...
Erlend M.

Flott bilde av kongen av kongene!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu