Hvalstrand
Var ute på en liten ekskursjon i dag tidlig og var i nærheten av Hvalstrand. Dette er ett av flere bilder tatt denne morgenen.
Første forsøk for meg med svart-hvitt. Synes det ble stemningsfullt.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-30 21:21:21
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Tokina 12-24 f/4 Pro
  • Brennvidde15mm
  • Blenderf/13
  • FilmtypeISO100
  • Nei
  • Annet3 eksponeringer. Levels, gradient map, contrast.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_236611} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Even E.

Hei Anders.
Meget kult bilde, i grell kontrast til årstiden vi er inne i. Likte definetivt det sorthvite du har som hovedbilde best. Er ikke god på å si hva som er teknisk bra med det, men likte bildet :)
Anders F. R.

Hei Anders!

Dette likte jeg. Har fotografert Hvalstrand selv, men ikke på akkurat denne måten. Fin dybde i bildet, harmonisk komposisjon med diverse gyldne snitt, fin tegning i isen, fin belysning, i det hele tatt. Hva som er ''best'' av farger eller s-h synes jeg er uinteressant, begge versjonene har sine kvaliteter.

Teknikken sitter også rimelig bra, men jeg kunne tenkt meg en anelse bedre skarphet hvis jeg skal være pirkete. Men det må jeg ikke nødvendigvis være.

Dette bildet gjør seg sikkert godt i nokså stort format på veggen. Vis oss gjerne mer sånt!

Hilsen Anders.
Anne Lene B.

Hei Anders
Flott fanget motiv og jeg liker faktisk begge versjonene like godt!! Fint komponert, spesielt linjene i isen i front er flott og leder blikket innover, samt fine toner!! :-)

Hilsen Anne Lene
Bjarte O.

Flotte kontraster. Likte best s/h versjonen. Liker at du har gitt bra med plass til isen på bekostning av himmelen. MVH Bjarte Olsen
Anders N.

Til Anders:

Takk for en særdeles konstruktiv og hyggelig tilbakemelding. Settes pris på. Når det gjelder skarpheten er jeg litt usikker på om kanskje det ble litt dårlig når jeg resizet det. Det så en del skarpere ut før det. Kan hende jeg også justerte opp skarpheten litt for mye under etterbehandling. Igjen, takk.

Til alle dere andre; tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger. Alltid hyggelig respons å få her.

- Anders
Mareks S.

bw slår meg så hardt !!!!
liker very very;)
hilde b l.

Kjempebra!
Digger motivet, og vinklingen. Spennende forgrunn, som står i fin kontrast til forløpet og det myke uttrykket på himmelen. Syns bildet gjør seg godt både i farger og sort hvitt. Lyset er virkelig flott.

-hilde b
Frank K.

Merket meg dette bildet da jeg så det for for første gang for et par dager siden..
Flott perspektiv med detaljer av is i forgrunnen, via stupetårnet, til horisonten langt der borte. Spennende lys og hvordan tårnet ''peker'' lengtende i retning av sola, som enkelte av våre blomsterarter også gjør.

Etter mitt syn har du benyttet et knippe visuelle effekter til fulle her. Kontrasten mellom vinter og det som normalt er et ''sommermiljø'' or god og slående. Får et litt dystert inntrykk av istid her. Tredelingen med det som først og fremst viser seg som hovedinteressepunkt plasert i 1/3 begge veier, uten at det er en påfallende og konstruert plassering.

Selv om begge versjoner var gode, så synes jeg ver 1 var hakket vassere.


Mvh.
Anders N.

Takker for en god og interessant tilbakemelding Frank. Hyggelig at du liker bildet. Jeg er rimelig fornøyd med det selv og det er vel ett av mine bedre bilder så langt.

- Anders
Anne-Cathrine B.

Igjen et bra bilde fra deg. Jeg har virkelig sans for komposisjonen i dette bildet - høydeformatet passer bildet fortreffelig, du gir isen i forgrunnen rom nok til å bli interessant samtidig som hovedmotivet kommer godt frem. God dybdeskarphet i bildet. Jeg synes himmelen ''kler'' bildet - den avdempede himmelen lar de øvrige elementene få komme bedre frem. Svart/hvit-utgaven er definitivt min favoritt :-)

AC
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu