Lilje
Fra arkivet.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma 105mm F2,8 EX DG
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_236628} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Anne-Lise S.

Flott fokus på griffelen her. Kan se pollenet selv om versjonen er i sort-hvitt. Synes kanskje det er litt uheldig at stilken havner akkurat i hjørnet nede til høyre, men absolutt severdig dette. Noe støy også, nede i mørkt parti.

Anne-Lise
Steinulf L.

Denne må man betrakte en stund, og da kommer kvalitetene frem. Linjeføringen i kronbladet bak er elegant og sensuell. Skyggen fra støvbæreren skaper spenning. Her var det litt av hvert å fordype seg i. Fordi elementene er mange, tror jeg det er en fordel at du valgte en sv/hv gjengivelse, det forenkler. Litt pirk; skulle gjerne sett hele støvbæreren innenfor skarphetsfeltet.

En flott macro med en spennende og personlig tilnærming.
Anne Lene B.

Hei Stine
Sensuell i s/h!! Du leverer nok en gang et annerledes og utrolig flott macrobilde. Nydelige toner, lys og fokus og spesielt godt liker jeg skyggetegningen i kronbladet!! Lekkert!! :-)

Hilsen Anne Lene
Ivar B.

Et flott stilleben bilde dette. Fin linjeføring og skyggevirkning. S/H presentasjon er et riktig valg synes jeg da fokusen i sterkere grad rettes mot form og linjer. Flott. Mvh Ivar.
Cornelia T.

Hei Stine,
veldig delikat bilde, liker det godt.
mvh, ct
Stine J.

Tusen takk til dere for rask respons og takk til den som anbefalte bildet. :)

mvh Stine
Andreas S.

Heisann!

Dette er så og si perfekt! Liker bruken av ramme her, dessuten gjør det seg absolutt i s/h. Som Steinulf ville jeg også likt og sett hele støvbæreren (?) i fokus, men ellers er dette flott å se på!

Mvh. Andreas D.
Eivind B.

En lekker sammensetning av myke skygger og linjer mot sylskarpe detaljer i støvbærerstrukturen. Det er meget å studere her, som nevnt, og mye å nyte. Jeg ser antydninger til halo og støy øverst på støvbæreren, ellers er fint lite å trekke for. Flott arbeid! Mvh Eivind
Avsluttet .

Hei Stine!

Har sett på de andre bildene dine også. Liker veldig godt stillebenene med blomster. Virkelig inspirerende. Skal jaggu se om jeg får til noe sånt jeg også... :-)

Hans Petter
Avsluttet .

Stine,dette var rett og slett lekkert:-)
Hilsen Tone!
Hege J.

Hei Stine!

Dette ble et veldig vellykket bilde av ei fredslilje, som i utgangspunktet er litt kjedelig, i mine øyne. Fine skygger, linjer og former. Kontrastene, toningen, rammen og utsnittet hever dette over det ordinære, og bildet framstår som dekorativt og delikat.
Likte dette! :-)

Mvh Hege
Tone A.

Hei Stine
Godt at du fekk redda bilda etter pc-en krasja.
Gratulera med anbefalinga av dette vakre bildet. Bildet har eit mjukt uttrykk med eit smalt skarphetsplan på støbærarane som er mest skarpe i midten og på høgresida øverst. Silken kjen fint inn i hjørnet slik at toppen med sin spesielle struktur dannar ein fin diagonal mot den bua kanten av liljekronbladet. Flott lys på forgrunnen og den duse bakgrunnen med så mjuke linjer i kronbladet og fint skuggespel.
Utrykket er elegant, mjukt og frodig på same tid med eit fint utsnitt og fine svart/kvitt-tonar. Ramma likte eg godt.
:) Tone
Anne Kristin Fiskaa h.

Vakkert og enkelt macrobilde. Elegant og enkelt, stilrent

Anne Kristin
Espen A. I.

Svært pent. Nydelige diagonaler! Heng det på veggen din

mvh Espen
Stine J.

Tusen takk til dere siste også for inspirerende og motiverende kommentarer. :)

Tone; Jeg har ikke fått reddet alle bildene mine dessverre. Mangler fremdeles noen hundre. :( Dette var imidlertid et av dem som var på en annen server. :)

mvh Stine
Ketil K.

Meget bra det her! Spesielt liker jeg skyggevirkningen inn i kronbladet. Sv/Hv går også fint.
Inger Anne Maritsdotter V.

Elegant og vakkert, er enig med Steinulf ang. mer skarphet på støvbærerne,
meget fine linjer i bildet.

Mvh Inger Anne
Torbjørn K.

Jeg liker komposisjon og linjeføring veldig godt her, men synes ikke du kommer helt i mål med gjennomføringa. Jeg synes skyggene ødelegger litt, og savner jeg også et mer velplassert fokusplan. Bildet fungerer bra i sort/hvitt, men jeg tror jeg kunne tenke meg litt mer kontrast i bildet.

Torbjørn
Avsluttet .

Det meste er jo sagt, men et slikt bilde kan aldri få nok ros.

Nydelig!

Hilsen
arne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu