Sommerfugl i Argentina
Bildet inngår i albumet Sør-Amerika 2006-2007 - Bilder fra Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, Uruguay, Paraguay og Brasil i perioden mellom september 2006 og januar 2007.
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EF 70-200mm f/4.0L USM
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_236789} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .
Hei dette likte jeg det var skarpt og flotte farger kunne vært en liten tanke roligere bakgrunn men ellers topp.

Rune
Odd E. k.
Hei Marius!

Et flott sommerfuglbilde. Flotte fine farger i sommerfuglen der den bretter ut vingene. Skarpheten er meget bra der den sitter på blomsten med sin store kropp. Lyset er også flott og fremmer de fine detaljene som finnes på sommerfuglen. Bakgrunnen kan diskuteres, da plantene kunne muligens ha vært mer ute av fokus (smakssak). Bildet kunne muligens ha vært i et større format. Uansett et flott presentert bilde Marius!

Mvh
.
Odd E.
Marius H.
Takk for ris og ros, begge to! Det med bakgrunnen skal jeg prøve å ta med videre. Jeg har et sommerfuglbilde fra Ecuador med noe roligere bakgrunn som jeg har lyst til å legge ut senere.

Mvh.

Marius
Øyvind A.
Selve sommerfuglen er skarp og fin, med bra detaljering. Men det er viktig å tenke bakgrunn også, her virker den dominerende bakgrunnen sjenerende for opplevelsen.
Legg gjerne ut større bilder.
mvh
Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu